Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego ne alakası var hızlı kilo vermekle? Bi de şey okumuştum madem bu kadar hızlı metamız var neden tombik olduk?
5 ayda 27 kilo verdim. 82 kiloyken pco insülin direnci ve bir sürü kilonun sebep olduğu hastalıkla, sorunla uğraştım. Zayıfladığımdan beri regl saati saatine düzenli... Kan değerlerim süper... Cildm ışıl ışıl mikemmel hissediyorum kendmi... Metamı da seviyorum. Hiç öyle sağlıksız değilim... Haftada 500 gr verdiğim de oldu 2 kilonun üstüne çıktığım da
Eeee nası kilo verdim ? Hareketsizlik ve şekeri hayatımdan çıkardım. Metam oturduğum yerde hızlanmadı... Buradaki herkes şahit yaptığım sporlara... Bi de yürüdüğüm yollara Sivas'ın yolları... Günde 2 bardak su içerdm şimdi 3 lt altına düşmüyorum... Paketli gıdayı abur cuburu veee akşam yemeklerni kestiydim. Uzatmayayım siz biliyorsunuz zaten nası verdiğimi. Bilmeyenler için yazdım... Yani metama Aus okuyup üflemedi ya da Miu sihirli değnekle dokanmadı canlar...
Kilo almak için üstün çaba harcadığım herşeyi ters yüz ettim... Totomun üstüne oturmadım 1 yaz boyunca. Böyle böyle gitti... İnşallah merakları giderilmiştir. Hoş giderilmese de pek umrumda değil... Kişi kendi nasılsa öyle yorumlar karşısındakini... Ben demiyorum psikolog abile ablalar diyor

Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken

biz sevgiliyiz demekki hatta eşim elinde çiçekle gelince sekreter taktı gelip gidip sevgilin mi, evli olamazsın falan dedi en son çocuk yok dedimde haaa ondandır deyip bıraktı yakamı

ben hediye ettim sabah bişeyler.. o zamanlar alıgılayamadılar.. artık eksikleri tamamlandı belki bu kez anlarlar.. umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…