Yanlış duygulara kapılmışımözledim diyordun ama habibte yokken
Allah aşkına şunu şımartmayıngüzel kalbini yerim ulen
Ne oldu yasli editör seniiiiiiiiii çok mutsuz gördümBen sanki sana bayılıyorum
Ben buldum @habibtehadi ben gittim
gece yarısı gelirim inşallah
kitabımı bu gece bitireyim yeni kitaba geçeyim
şarjım da bitti zaten
öperim siz hero için düşünedurun
Seni gördüm keyfim kaçtıNe oldu yasli editör seniiiiiiiiii çok mutsuz gördüm
gelişin nevomu çok mutlu ettiNe oldu yasli editör seniiiiiiiiii çok mutsuz gördüm
Majezik verdi doktor zaten majezik ozellikle bu agri icin uretilmis onu dedi. Ama bitiriyor bebi bu nasil bisey... bazilari hic farketmeden geciriyor deli oluyorumbenim de çok şiddetli geçiyor çakılım
ilaç alıyor musun sen?
Baksana bununla morti ol diyordun öldür beni daha eyigelişin nevomu çok mutlu etti
O zaman bana saygı duy,gel elimi öpNevosss nenennneeeeeggggg
Evlilik teklifinde önünde diz çöküp teklifte bulundu mu?Çok itici geliyor bana.Ne kadın ,ne erkek diz çökmemeli karşısındakine .
Sevgili demişken
Ben seni yenerimBaksana bununla morti ol diyordun öldür beni daha eyi
ben hediye ettim sabah bişeyler.. o zamanlar alıgılayamadılar.. artık eksikleri tamamlandı belki bu kez anlarlar.. umudum var@MiuLego ne alakası var hızlı kilo vermekle? Bi de şey okumuştum madem bu kadar hızlı metamız var neden tombik olduk?
5 ayda 27 kilo verdim. 82 kiloyken pco insülin direnci ve bir sürü kilonun sebep olduğu hastalıkla, sorunla uğraştım. Zayıfladığımdan beri regl saati saatine düzenli... Kan değerlerim süper... Cildm ışıl ışıl mikemmel hissediyorum kendmi... Metamı da seviyorum.
Eeee nası kilo verdim ? Hareketsizlik ve şekeri hayatımdan çıkardım. Metam oturduğum yerde hızlanmadı...Buradaki herkes şahit yaptığım sporlara... Bi de yürüdüğüm yollara Sivas'ın yolları... Günde 2 bardak su içerdm şimdi 3 lt altına düşmüyorum... Paketli gıdayı abur cuburu veee akşam yemeklerni kestiydim. Uzatmayayım siz biliyorsunuz zaten nası verdiğimi. Bilmeyenler için yazdım... Yani metama Aus okuyup üflemedi ya da Miu sihirli değnekle dokanmadı canlar...
Kilo almak için üstün çaba harcadığım herşeyi ters yüz ettim... Totomun üstüne oturmadım 1 yaz boyunca. Böyle böyle gitti... İnşallah merakları giderilmiştir. Hoş giderilmese de pek umrumda değil... Kişi kendi nasılsa öyle yorumlar karşısındakini... Ben demiyorum psikolog abile ablalar diyor
Çok cevap veriyorsun sevmedim seni öpmemO zaman bana saygı duy,gel elimi öp
Hahahah insallah umut olmadan yaşanmazben hediye ettim sabah bişeyler.. o zamanlar alıgılayamadılar.. artık eksikleri tamamlandı belki bu kez anlarlar.. umudum var
Duygularımız karşılıklı bebeğimÇok cevap veriyorsun sevmedim seni öpmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?