Benle morti olan da 1 üstü veriyo artık kuzumTamam la niye yanaşmiyim nasilsa alistiniz benle morti olan 1 kilo ustu veriyo ver sende ber nolcak
Kız sen misin yaşlı?? Yaşın kaç ki?? Üstelik yaşını da göstermiyorsun
Fobilere korkulara garantli çözümümüz var miuum gerekirse o şekil bişey de yaparız
Gelir miuuum. Sağlık olsun da sporu bırakmam gayriii. Neysem gidip biraz pelvik kemiğimi yukarı kaldırayım
ıımmmmuuuuaaah
Var tabi balım.. ama gözümde gözlük var zatiGöz doktoru var mı iyi sizin şehirde
Tabiki hayır bebegimmm spora gidiyorumAha nevo seni pes mi ettirdi
Duy da inan
Evet bitanem başlıyoruz. Daha kendime gelemedim. Yoksa sataşmaya başlardım şimdiyemorti basliyoruz dimi bugün itibariyle
ördekim ben, Flower ve sen
Ay ne kadar çok talibim var
Çıkarırken gördün heralde bacim benimmm Nevos yaşlı ne güzel genç anne diyorsun kendine gel öyle biri değilVar tabi balım.. ama gözümde gözlük var zati
Eveeet haftaya harikalar mı yapacaksın sen oyyyyTabiki hayır bebegimmm spora gidiyorum
Onlar link canım içeriğine bakınca güzel olduklarını anlayacaksınOyy canim çok teşekkürler. Senin favorin ne onu yapayım. Adını yazarsan tarif bulurum ben.
Sen beni görmedin bileÇıkarırken gördün heralde bacim benimmm Nevos yaşlı ne güzel genç anne diyorsun kendine gel öyle biri değil
Dombik gobis ismim HarikaEveeet haftaya harikalar mı yapacaksın sen oyyyy
Allahım takımda neler görüyorumOnlar link canım içeriğine bakınca güzel olduklarını anlayacaksın
Çabuk daha pratik dersen
Minnak Kurabiyeler (Minnoş kızımın sponsorluğunda)
Bunu yap canım
Birde bunlar var
Hindistan Cevizli Kurabiye
Leopar Desenli Kurabiye
36.5 olduKız sen misin yaşlı?? Yaşın kaç ki?? Üstelik yaşını da göstermiyorsun
Ausum bu hafta saydın ve portakal mortiler ile ben ve flower mortiler kapisacaz . 59 gelmesinde göreyim@MiuLego gönderdi kiloları
@matematik61 tekrar tebrikler canım
malipina hmmm 500.gr eh sana da öpücüksüz tebrik
@Ytmz büşraaaaaaaaaa istikrarını sevdiğimtebrikler .... hoş gelsin 50 ler haftaya
@hepfit oyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimmmmmmmmmmmmm fitimmmmmmmmmmmmmmmmmsüpersin canım yaaaaaaaaaaaa..bildirimin gözlerimi yuvalarından oynattı bir de mezun oluyormuşsun tebrikler canım buralardasın tabi ki de , o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiç mezuniyet vedalaşmasına girmiyorum
@kelebekolacam daktırım , ahhhh tartının katli vacip heneyse ... önümüzdeki maçlara bakacaz napcaz
@Konya 42 sana da tekrar tebrikler canım
@masumm banucum çok iyi gitmiş bu hafta ... izin notunu da okudum .... hayırlısı olsun , bu karmaşada ve belirsizlikte hak vermiyor da değilim ... kafan bir de gr hesaplarında olmasın .. ama sakın bırakma
HAbibte habibim gözlerim seni arar oldu az vermişsin ama vardır bir sebebi ... haftaya daha iyi geleceksin eminim
@aeben geçen hafta büyük şovun vardı aebenim dilberim , onun üzerine 500 gr eksi gayeeeeeeet güzel
@Lunya cancağızıma da bir daha tebrikler yazayım
@ecemavi seni liste toparlayacak eminim canım
@Makbule007 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaysüper olmu bu yahu harikasın .
@60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyayaharika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen
Sarayca canım sende 400-500 derken kopmadan ilerliyorsun en azından ... 59 u bi görsen ... ah bi görsen ..onu kaybetmeye kıyamayıp zaten tam gaz devam edeceksin
@deynepnaz1.1 kilo mu verdin sen hele aramızdaki fark 11 kilo mu oldu
tebrikler şekerim
@zeynepleyya canım 300 gr senin için tabii ki de az .. ama en azından buraya menü yazman bile senin almanı engelliyor ... bu da güzel
@voronesçok iyi gitmiş ..eminim hafta içi yine kaçamak ların vardır süper ... hadi gelsin şu 65
@smykmy 100 gr cık .. menülerinizi hiç takip etmedim ... vardır muhakkak bir sebebi
@derunehatunsüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ...harika gidiyorsun saadetcim ...80 ler çok az kaldı gidecek ve artık gelmeyeceeeeeeeeeeeek
@Betulina oyyyyyyy benim 400 gr betülüm .... yahu bu 400 gr ne çok seviyor seniama onu küçümsemeyelim ... 400 400 derken de hoooop 79 gelecek
hippotalamus çoook iyi ya ... aynen devam hippo .
@Storm_ oyyy handem artı mı gelmiş .. kendini yemelere mi vurmuşhadi hadi toparlan ve listeye
@Tevafuk88 vay anaaaaaaaaaaam vay ...tefo bu neharika bildirim
@Sidelya95 çok yeni olduğun için haftan dolmamıştır , eee 400 gr da süper o zaman
KOruma güzelleri vardı bir de , @nehirnil111 nehirim sabitona da şükür diyoruz .....
@begum75 57 lere gelmiş ,artık 58 leri gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
@Whiteblacklife artılar gördüm ..ödemi var sanırım
@igdedali nin artılarına seviniyoruz tabii ki , 55-56-57 .... olana kadar
@Ausencia
Tamam yazmıyorum dahaAllahım takımda neler görüyorum
Görmek isteyen kimSen beni görmedin bileGöremezsin zaten
Ağzını burnunu öpem senin@MiuLego ne alakası var hızlı kilo vermekle? Bi de şey okumuştum madem bu kadar hızlı metamız var neden tombik olduk?
5 ayda 27 kilo verdim. 82 kiloyken pco insülin direnci ve bir sürü kilonun sebep olduğu hastalıkla, sorunla uğraştım. Zayıfladığımdan beri regl saati saatine düzenli... Kan değerlerim süper... Cildm ışıl ışıl mikemmel hissediyorum kendmi... Metamı da seviyorum. Hiç öyle sağlıksız değilim... Haftada 500 gr verdiğim de oldu 2 kilonun üstüne çıktığım da
Eeee nası kilo verdim ? Hareketsizlik ve şekeri hayatımdan çıkardım. Metam oturduğum yerde hızlanmadı...Buradaki herkes şahit yaptığım sporlara... Bi de yürüdüğüm yollara Sivas'ın yolları... Günde 2 bardak su içerdm şimdi 3 lt altına düşmüyorum... Paketli gıdayı abur cuburu veee akşam yemeklerni kestiydim. Uzatmayayım siz biliyorsunuz zaten nası verdiğimi. Bilmeyenler için yazdım... Yani metama Aus okuyup üflemedi ya da Miu sihirli değnekle dokanmadı canlar...
Kilo almak için üstün çaba harcadığım herşeyi ters yüz ettim... Totomun üstüne oturmadım 1 yaz boyunca. Böyle böyle gitti... İnşallah merakları giderilmiştir. Hoş giderilmese de pek umrumda değil... Kişi kendi nasılsa öyle yorumlar karşısındakini... Ben demiyorum psikolog abile ablalar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?