yok bana heroluk gorevi verilmisAa saydinim ne oldu acabaneyse bu hafta daha güzel verirsin ama benden çok verme olur mu sen 1.5 ben 2 veriyim beğendin mi 1.5 kg ı
Eneem habibe gelmiişeyvallah bacim iyiyiz çok sukur
Bişey yememişin bu ne ölüm diyetimiMenu: sabah sogan suyu iciyorum bazı sağlık sorunları nedeniyle yarım saat sonra limon zencefil bal karışımı yatım saat sonr kahvaltı
Kahvalti: 1 kahve şekersiz 2 yumurta
Oglen : 1 kase yoğurt 2 kasık yulaf
Aksam: 1 kahve yanında 2 hurma
Acikirsam marul yemeyi düşünüyorum yogurt kuru ile kapatırım bugünü
2 litre su icildi..uyuyana kadar 3 belkide daha fazla.. detox suyum var onu da içtim.
Spor yapmadım yapınca etketleme yaparım kaptanım...
Can skintisi zaten az eksi ile geldim telafi edicem bu hafta sen benim hedefi görsen 1 hafta birşey yemezsin miu yazmış hedefiBişey yememişin bu ne ölüm diyetimi
Bu ne diyeti canım kaç gün yapacaksınMenu: sabah sogan suyu iciyorum bazı sağlık sorunları nedeniyle yarım saat sonra limon zencefil bal karışımı yatım saat sonr kahvaltı
Kahvalti: 1 kahve şekersiz 2 yumurta
Oglen : 1 kase yoğurt 2 kasık yulaf
Aksam: 1 kahve yanında 2 hurma
Acikirsam marul yemeyi düşünüyorum yogurt kuru ile kapatırım bugünü
2 litre su icildi..uyuyana kadar 3 belkide daha fazla.. detox suyum var onu da içtim.
Spor yapmadım yapınca etketleme yaparım kaptanım...
Herkes bize hayran coco29 ziyaretci ben şok ben iptal ne kadan da cok takip edenimiz var vay beeeeeee herkes bize hayran mi kızlar
Bugün sabahtan beri böyle29 ziyaretci ben şok ben iptal ne kadan da cok takip edenimiz var vay beeeeeee herkes bize hayran mi kızlar
Senden kurtulma diyetiBu ne diyeti canım kaç gün yapacaksınSağlıklı mı
Hiç yakışmadı bu menü sanaCan skintisi zaten az eksi ile geldim telafi edicem bu hafta sen benim hedefi görsen 1 hafta birşey yemezsin miu yazmış hedefi
Devam edersen ben değil hepimiz kurtulacağızSenden kurtulma diyeti
Herkes bize hayran coco
tabi hayran olacaklar sizi sevmeyen ölsün laaBugün sabahtan beri böyle
Zaten bunu bekliyorsun dimiDevam edersen ben değil hepimiz kurtulacağız
En az 20 olur canomtabi hayran olacaklar sizi sevmeyen ölsün laa
Nevom ben simdi goruyom ilk defa böyle 30 ziyaretci hmmmm dedim gizli takipcilerimiz var
Helva kavuracağım neyli olsunZaten bunu bekliyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?