Geçmiş olsun kuzum ben de hep öfkeyle kalkıp zararla totomun üstüne oturanlardanımKim beni hero yapti
Öglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Gecmis olsun bonusumKim beni hero yapti
Öglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Gecmis olsun bonusum
Et köftesini çiğ köftemi çakılım?Sonunda başardım kofte yapmayı başardımbu hafta protein haftasına hazırım yemeklerim de hazır. Işın sırrı köfteyi eşimin canını çıkarır gibi yogurmasindaymis
Niğdedeyim verom eşimle hem gezme hem işOwww nere gezion aplaaa
Keskin sirke.küpüne.zarar diyenler eyi.demis
Oooooo hande sahalara dönüyorrrrrrrrr
Canlar ballarrrr
Guzeller baskilar altinda kilo verenlerrrr
Cuma yarismalarinin en fit en istikrarli en takim ruhlu suntanlari
Napiosunuz
Mium yine icerimi dusmus
Haftalik rutine bindi alisti benim guzelligim
Miuuuu kiz seviliyosun
Ha bu arada bomba gibi geliyorum
İzin kilosuda neymis beeeee
Biraz daha sıkarsam listeleri altust ederim
Bekleyin beni cumayaa
Bende anlamadım bugün çok ekşinli bir gün alttan al bonusumbayram degil seyran degil dikisli parmagima habib niye guldu
EveeetOooooo hande sahalara dönüyorrrrrrrrr
Benimki de geldi gelecek inşallah. Tovbe yarabbim bana gore ihtimal yok ama kendimi hamile hissediyorumEveeet
Valla regl de oldum gitsin odemler
Hayırlısı tatliskoBenimki de geldi gelecek inşallah. Tovbe yarabbim bana gore ihtimal yok ama kendimi hamile hissediyorum
1 aydir tam 5 kez test yaptimBenimki de geldi gelecek inşallah. Tovbe yarabbim bana gore ihtimal yok ama kendimi hamile hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?