Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok beğendimmm

Çıldırt biziiiii

@MiuLego bak gor de mutlu ol canim kaptanicem bız senı cok seviyoruz

1 aydir tam 5 kez test yaptim
Niye bende anlamadim
Sanki hamile gibi hissettim
O kadar abarttimki sabah mide bulantilari koku hassasligi falan yasadim
Ay oglumda yasadigim bikac seyi yasadim.hic sevmedigim seyi canim istemisti alakasiz koku benzetmeleri olmustu hamile oldugumu bile bilmezken.
Gobegimin üstünde dikine bi cizgi var mesela hamileyken oldugu kadar koyu.bi de gecenlerde bi ruya gordum annemi gormustum ona anlattim.o kadar alakasiz ruyaydi ki anlattim annem direk hamile misin diye sordu.iskillendim resmen.

Test yap kuzuuu

Valla kurallara uymayanlara acımam bilirsin sen onu bunu bırak da bana lahana sarma yolla bacı, evde yemek yok, adam ne yiyeceğiz diyor, ben KK'ye kafa yormaktan yemek yapamıyorum, derdim büyük
Mune bizim sayfada sarma falan demek yasak canımız çekiyor, brokoli haşlama üstüne sarımsaklı yoğurt yollanır en fazla bizim sayfadan

Şaka bir yana kolay gelsin

Mune bizim sayfada sarma falan demek yasak canımız çekiyor, brokoli haşlama üstüne sarımsaklı yoğurt yollanır en fazla bizim sayfadan

Şaka bir yana kolay gelsin

Haklısın, şu durmayan çenem olur olmadık yerde yemekten bahsedince böyle oluyor
Aaaaa bak sarımsaklı yoğurtlu brokoliye de yerim güzel oluyor :))) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…