Gelsin menucum
Sabah 10.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
2 bardak sekersiz cay
Ara 12.30
Az sutlu nescafe
Ara 16.30
1 elma
Aksam 19.00
1 tabak etli sebzeli turlu
Salata
Ara 20.00
Sade turk kahvesi
1 hurma
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2lt
Spor henüz yok ama o spor bugun yapilacak
En azindan evde baska biri yok yarin okul da yok gecenin yarisi da olsa yaparim nasipse
Whiteblacklife
Çıldırt biziiiii
Canlar ballarrrr
Guzeller baskilar altinda kilo verenlerrrr
Cuma yarismalarinin en fit en istikrarli en takim ruhlu sultanlari
Napiosunuz
Mium yine icerimi dusmus
Haftalik rutine bindi alisti benim guzelligim
Miuuuu kiz seviliyosun
Ha bu arada bomba gibi geliyorum
İzin kilosuda neymis beeeee
Biraz daha sıkarsam listeleri altust ederim
Bekleyin beni cumayaa
@MiuLego bak gor de mutlu ol canim kaptanicem bız senı cok seviyoruzDogum gunu partisindeyım aksam da yemekteydım ikisini de sağ salim atlattım et miktarı bıraz fazla kaçmış olabilir ama Ogle yemegi ve hic ekmek grubu yemedim bugun gururla bildiririm gece menu paylasayim yarın da kahvaltıya davetliyım yardım et Rabbım
Aklinizi oynatiyim miiiii
Çok beğendimmm
Çıldırt biziiiii
Ay oglumda yasadigim bikac seyi yasadim.hic sevmedigim seyi canim istemisti alakasiz koku benzetmeleri olmustu hamile oldugumu bile bilmezken.1 aydir tam 5 kez test yaptim
Niye bende anlamadim
Sanki hamile gibi hissettim
O kadar abarttimki sabah mide bulantilari koku hassasligi falan yasadim
Test yap kuzuuuAy oglumda yasadigim bikac seyi yasadim.hic sevmedigim seyi canim istemisti alakasiz koku benzetmeleri olmustu hamile oldugumu bile bilmezken.
Gobegimin üstünde dikine bi cizgi var mesela hamileyken oldugu kadar koyu.bi de gecenlerde bi ruya gordum annemi gormustum ona anlattim.o kadar alakasiz ruyaydi ki anlattim annem direk hamile misin diye sordu.iskillendim resmen.
Yavrum ben ilac kullaniyorum o yüzden en gec pazartesi olmam lazim net.ilac oldugu icin de inşallah yoktur diyorum oglum da kucuk.regl belirtisi de var ama hamilelik belirtisi de ayni oluyo.Test yap kuzuuu
Geçti bileeeeŞu kırmızı dışında gayet iyi ablacım. Uyuyana kadan 2'yi geçer bence he ne diyon
Mune bizim sayfada sarma falan demek yasak canımız çekiyor, brokoli haşlama üstüne sarımsaklı yoğurt yollanır en fazla bizim sayfadan
Valla kurallara uymayanlara acımam bilirsinsen onu bunu bırak da bana lahana sarma yolla bacı, evde yemek yok, adam ne yiyeceğiz diyor, ben KK'ye kafa yormaktan yemek yapamıyorum, derdim büyük
Mune bizim sayfada sarma falan demek yasak canımız çekiyor, brokoli haşlama üstüne sarımsaklı yoğurt yollanır en fazla bizim sayfadan
Şaka bir yana kolay gelsin
Ördik 300 gram için mi üzülüyorsun, üzülme canısı kilo değil o ayol53.2 ydim
Estim değil mi :)))) eserim, eserken Allah muhafaza ezebiliyorum da hahahahaMune abla bi esintin geldi sanki
Ablam hoşgeldinHaklısın, şu durmayan çenem olur olmadık yerde yemekten bahsedince böyle oluyor
Aaaaa bak sarımsaklı yoğurtlu brokoliye de yerim güzel oluyor :))) teşekkür ederim
Hayır olsun Bonus'um ne olduBen yaraliyim siz ilgilenmeyin zaten benimle
Duydunuz, getirin haşlanmış brokoli, karnabahar ve BrükseliHaklısın, şu durmayan çenem olur olmadık yerde yemekten bahsedince böyle oluyor
Aaaaa bak sarımsaklı yoğurtlu brokoliye de yerim güzel oluyor :))) teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?