Ama fazla süren yok ona göre vicdan da bir yere kadarAllah razı olsun
Habibte'de hero olmayı çok istiyordu
Aha buldum. Ben beğendimBugünkü meni : sabah 2 bardak su biri limonlu..
Kahvaltı 10: 2 yumurta zeytinyağı ile kızartım 1 etimek 2 çeri yarım avakado
Aksam18o: balık salata
Ara: kahve 2 hurma
2 litre su icildı..birazdan spor yapacam..
Ben o zaman dombik değildimZamanında ben az tombik demedim nevroş a , çok zevkli
Gerci bizim takım çok eğlenceli ondandirSen takiminda olunca kafanı kaldiracak vakit bulamion. Ama onlar sıkılıp sıkılıp gezmelere cikiolarrr
Heee insallah bende derim neler derim neler sus söyleme kendisineZamanında ben az tombik demedim nevroş a , çok zevkli
Ne oldu kuzucannnn
Heroluk sana kalsın ben böyle iyiyimHabibte'de hero olmayı çok istiyordu
Hoşgeldin aynuram .Oyyy daha alışamadım yeni nickine afedersin...kız yazdım ya bebiş geldi çok şükür...kv durduğu gibi duruyoben alıştım artık...eskisi gibi dert etmiyorum...
Sagol tatlım...senin de yolun uzunmuş...inşallah geldiyimde güzel güzel tanışırız...
İnşallah ausum yaaa...çok istiyorum çabucak toparlanmayı...sende sağlıcakla kavuş bebeyine canımmmm...
Benden kiloluydunnnnnnn kiiiiiiiBen o zaman dombik değildim
Kaç kilosun ki, arada sana da diyeyim, egom yükselirHeee insallah bende derim neler derim neler sus söyleme kendisine
Senle Ausu birbirine kattım nası başardığımı sorma. Sırrını ben de bilmiyorumigdedali o uzun mesaj neydi sesli guldum gozumden yas geldi
AnaammmmBenimki de geldi gelecek inşallah. Tovbe yarabbim bana gore ihtimal yok ama kendimi hamile hissediyorum
Ama dombik değildimBenden kiloluydunnnnnnn kiiiiiii
Kaç kilosun ki, arada sana da diyeyim, egom yükselir
Dedi kodu kazanı olmuş o zaman amanın site karışmışSana yakıştı mı şimdi böyle renk değiştirmeler hiç yakıştıramadım sana
500ml de benim.icin iç 2 lt olsun.Bende masada oturmus orham gencebay açmış batsın bu dünya dinleyerek 1 kadeh ve 1.5 litre suyumu iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?