- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bizim dana gibi vücudumuz olabilir ama aslan gibi yüreğimiz varŞişko olmasan söylemezdim
Kız gözümden kaçmıştır. Okuduğumu hatırlıyorum fekat hemen buluyorumBenim menuyu sallamadin sanki
Köşe ekmek haricinde on numero beş yıldız menü mali, aç da kalmamışsındır bu menüyleCumartesi menü
Sabah 8.30 bi muz
Kahvaltı 11.30
Sucuklu yumurta
Bi dilim peynir
5zeytin
Çeri domates
Bi köşe ekmek
Bi avuç tuzsuz fıstık kabak çekirdeği
Akşam 19.00 gibi yerim
Fırında tavuk
Salata
Ayran
Su 3e tamamlicam
40 dk normal yürüyüş
Whiteblacklife @begum75
Oooooo saraycam ayyy cok mutlu oldum yaaa çok sevindim sen ayran aşı ile beslen ortin gömsun lahmacun pisileriBu günkü menüm ayran asi @whitblacklife
Gel yamacıma birlik olalım hızlıca büyüyelimSeninle görüşeceğiz, az daha bekle
Selamlar hatunlar
Öyle değil barnağından öpmemiz gerekiyormuş. Ben öptüm şahsen
DemeOooooo saraycam ayyy cok mutlu oldum yaaa çok sevindim sen ayran aşı ile beslen ortin gömsun lahmacun pisileri
Ausum gel seni opemmmmm
Öyle değil barnağından öpmemiz gerekiyormuş. Ben öptüm şahsen
Sonra nevroş depresyon a girer , yer yer Tontiş olurGel yamacıma birlik olalım eve hızlıca büyüyelim
Oyyy daha alışamadım yeni nickine afedersin...kız yazdım ya bebiş geldi çok şükür...kv durduğu gibi duruyoBen hande canım
hamileymişsin Allah tamamına erdirsin
kuzuuu kaynana faktörünü naptın ekart ettinmi
Sagol tatlım...senin de yolun uzunmuş...inşallah geldiyimde güzel güzel tanışırız..._AYNURA_ seni tanımıyorum ama dogum yapmıssin sanırim hayırlı olsun allah saglicakla buyutmryi nasip etsin
Süt kokulu minnos bebek kiz mi erkek mi
İnşallah ausum yaaa...çok istiyorum çabucak toparlanmayı...sende sağlıcakla kavuş bebeyine canımmmm...
Aynuraaaaam toparlan hele bir , evine dön ... sütün düzenin otursun ... sonra gelip esersin fırtına gibisen bu yaza 65 ile girersin yine
sonra ben gelirim tostik tostikbeni zayıflatırız
Nerelerdesin sen@MiuLego kaptanim bi ara geldi yine ban yemis .
Mapusu cok sevdi heral.
Seni de cok ozledim.
Enerjini samimyiteni ...
Bide persembe attigin yemek fotolarina bayildim
Gözünden kaçacak kadar küçük birsey değilim. Maşallah dana gibiyimKız gözümden kaçmıştır. Okuduğumu hatırlıyorum fekat hemen buluyorum
Oyyy daha alışamadım yeni nickine afedersin...kız yazdım ya bebiş geldi çok şükür...kv durduğu gibi duruyoBen hande canım
hamileymişsin Allah tamamına erdirsin
kuzuuu kaynana faktörünü naptın ekart ettinmi
Sagol tatlım...senin de yolun uzunmuş...inşallah geldiyimde güzel güzel tanışırız..._AYNURA_ seni tanımıyorum ama dogum yapmıssin sanırim hayırlı olsun allah saglicakla buyutmryi nasip etsin
Süt kokulu minnos bebek kiz mi erkek mi
İnşallah ausum yaaa...çok istiyorum çabucak toparlanmayı...sende sağlıcakla kavuş bebeyine canımmmm...
Aynuraaaaam toparlan hele bir , evine dön ... sütün düzenin otursun ... sonra gelip esersin fırtına gibisen bu yaza 65 ile girersin yine
sonra ben gelirim tostik tostikbeni zayıflatırız
Hani gittim geldimmmm nevo kırmızo ...sen yeşil olmamışsınız
Dikiş üzerinden mi
Hoşgeldin susmuşhanımımSizi hep okudum hep...
Banlanma maceralarinizi haftalarca birincikliklerinizi...
Daha fazla ayrintiya girmeyeyim malum yeni kurallar var ban yemiyeyim zaten aylarin ozlemi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?