Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Köşe ekmek haricinde on numero beş yıldız menü mali, aç da kalmamışsındır bu menüyle

Ben hande canım
hamileymişsin Allah tamamına erdirsin
kuzuuu kaynana faktörünü naptın ekart ettinmi
Oyyy daha alışamadım yeni nickine afedersin...kız yazdım ya bebiş geldi çok şükür...kv durduğu gibi duruyo ben alıştım artık...eskisi gibi dert etmiyorum...
_AYNURA_ seni tanımıyorum ama dogum yapmıssin sanırim hayırlı olsun allah saglicakla buyutmryi nasip etsin
Süt kokulu minnos bebek kiz mi erkek mi
Sagol tatlım...senin de yolun uzunmuş...inşallah geldiyimde güzel güzel tanışırız...

Aynuraaaaam toparlan hele bir , evine dön ... sütün düzenin otursun ... sonra gelip esersin fırtına gibi sen bu yaza 65 ile girersin yine

sonra ben gelirim tostik tostik beni zayıflatırız
İnşallah ausum yaaa...çok istiyorum çabucak toparlanmayı...sende sağlıcakla kavuş bebeyine canımmmm...

Ben hande canım
hamileymişsin Allah tamamına erdirsin
kuzuuu kaynana faktörünü naptın ekart ettinmi
Oyyy daha alışamadım yeni nickine afedersin...kız yazdım ya bebiş geldi çok şükür...kv durduğu gibi duruyo ben alıştım artık...eskisi gibi dert etmiyorum...
_AYNURA_ seni tanımıyorum ama dogum yapmıssin sanırim hayırlı olsun allah saglicakla buyutmryi nasip etsin
Süt kokulu minnos bebek kiz mi erkek mi
Sagol tatlım...senin de yolun uzunmuş...inşallah geldiyimde güzel güzel tanışırız...

Aynuraaaaam toparlan hele bir , evine dön ... sütün düzenin otursun ... sonra gelip esersin fırtına gibi sen bu yaza 65 ile girersin yine

sonra ben gelirim tostik tostik beni zayıflatırız
İnşallah ausum yaaa...çok istiyorum çabucak toparlanmayı...sende sağlıcakla kavuş bebeyine canımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…