Tur bindirecen yani.
Allahım aus doğurmadan mezun olayım amin.
kuzucum sen iyi ol, gecmis olsun tekrarve abla tavsiyesi: bir daha acilmayan konserveyi ters cevir 10 15 kez totosuna vur elini acıtmadan tabi :) gazini çıkar rahat acılır o zaman
Seni yerimGitmiş halim valla nehirnil111 le begum75 her yüz gr için bir şarjör boşaltıyorlar. Dukan içeceğine sardım bu hafta o 52 gelecek buraya inşallah. Artık her cuma sofralara ziyafet olmaktan yoruldum Benimde bir gururum var
Duygular karsilikli kaptanicem.
6 yapacaktim da4 mil lesli yapan saydin hero çıtasını yükseltensaydin78 .....
Niliskomdasin saydinimbegum75 sporda kimin grubundaydim kuzucum nehirnil111 in mi senin mi canım?
Ausencia @igdedali @Whiteblacklife
4 mil Leslie yaptim. Suyu 2.5 litre diyebiliriz.
çünkü heroluk bunu gerektirirdi
Ablammmmm masallah tut elimi rüzgarıyla bende ucayimSpor gruplarina benide alinbegum75
nehirnil111
Bugun 40dk leslie
60dk tempolu yuruyusle bismillah dedim
kuzucum sen iyi ol, gecmis olsun tekrarve abla tavsiyesi: bir daha acilmayan konserveyi ters cevir 10 15 kez totosuna vur elini acıtmadan tabi :) gazini çıkar rahat acılır o zaman
Hosbulduk ablam.Hoşgeldin susmuşhanımım
Hey gidi miu nin auuuuuuuuuuusssssssunu anımsattı.Menüüüüüüüüüüüüüüüü
Ececim her yeni başlayan ultrastarlardan başliyor o yuzden nilişkom da olursunSpor gruplarina benide alinbegum75
nehirnil111
Bugun 40dk leslie
60dk tempolu yuruyusle bismillah dedim
Nasilsin vaytcim.Herkese iyi akşamlar kızlar ben erken kacayim biraz gece gelir geçmişi okurum pek kafam basmıyor bu akşam
Sakısıııı değilimmmmmmmm6 yapacaktim daeşim yeter hasta olacaksın dedi de durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?