Ahhaahhaa vardığımızda öyle hissediyordum, bele bi şapşik gezdim 3 gün
Ben bi saatlik uçuşta hava değişiminden bir hafta kendime gelemiyom bide 9 saat uçak. bir ay ceset gibi yatarım kesinAhhaahhaa vardığımızda öyle hissediyordum, bele bi şapşik gezdim 3 gün
NeydikBiz şey degilmiydik
Işte canim insanın fikri neyse zikri de o oluyor demekki:) :)
Sen baaa şişey mi didin gurban?Işte canim insanın fikri neyse zikri de o oluyor demekki:) :)
Evet mali sorma 9 saat uçak iştah artışı yaptı bende aahhh ahhh hava değişimi işte hep ondan ötürüBen bi saatlik uçuşta hava değişiminden bir hafta kendime gelemiyom bide 9 saat uçak. bir ay ceset gibi yatarım kesin
Sen baaa şişey mi didin gurban?
Aaa bak kız kısmetin açıldı doktor da istemeye geldi seni, kız mali bi kahve yapıver, iki kısmeti de al bence sende 7 kocalı Hürmüz potansiyeli varmalipina ben seni alırım.
Biz resmi morti gizli ortiyiz bonuslaBonusu al derim maliii böyle kısmet gelmez ayağına birdaha gül gibi geçinir gidersiniz
Yav hee heeEvet mali sorma 9 saat uçak iştah artışı yaptı bende aahhh ahhh hava değişimi işte hep ondan ötürü
Fikrini zikrini yidiimin bir buçukluk esrası fururum seni, tersim serttirhe gurban didi didi fikrini zikrini didiydi
Biz resmi morti gizli ortiyiz bonusla
Evet
çıkma adamın morali bozuluyo be.en güzeli adet bitiminden bitimine.önceden öyle yapıyodum.şimdi peeeehcarsambaya kadar tartilmiycam mali bu sefer zirt pirt cikmiycam tartiya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?