- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben seni evde bırakmam merak etme.Beni de mi doğurtcan
Hee evde kaldım diyee
kuru dolma salatasıListedeki arkadas ne yemis ne yemiş
Anammmmmm onlar salatadir da klavye sarma yazmistir
Klavye sürçmesidir o klavye
ne yemişim be ogf1 tane içli köfte,1 çatal pattis ile dilimize düşmüştün.Şimdi destan yazarız Ne yaptın sen kuzu
Kiz sank benim menu ayni benim yiyos tarzim ha. Yarin hicbirsey olmamis gibi devam daha hafif beslen detoks tarz i a cok az ye :) gder hemencik sporda yap tecrube sabitlistedeyim
Kuzum nazlı çiçeğim, bebek yanaklım,nasıl yiyebildin o kadar? yani miden de küçülmüştür nasıl aldı onca şeyi ya ben inanmıyorum hala..şaka değil büşradan beklenmeyecek hareket midem çok kötü alışkın değil bu kadar yenmeye
takımın her üyesi için yemişi kuzumBaya bi yedim kainatı yemişim
hepsi kesicek beni
Cnm sen listede misin?? Detoks şart acil... oturmadan o artı..işte bende kendime böyle dedim vayt görmemiş beni yoksa ohooo
ooh evimin daktırı olcan desene.hastalıklar vız gelir artıkBen seni evde bırakmam merak etme.
takımın her üyesi için yemişi kuzum
.bu mali için ,bu fılavır için,bu hepfit için bu da zayıflıktan kuruyan wayt için
Bizi kekliyor gibi geldi
HayyyıııtttrrrŞaka mı yapıyorsun
Sağol canımm çok sağol
tamam canımKiz sank benim menu ayni benim yiyos tarzim ha. Yarin hicbirsey olmamis gibi devam daha hafif beslen detoks tarz i a cok az ye :) gder hemencik sporda yap tecrube sabit
ahh bebeğim teşekkür ederimKuzum nazlı çiçeğim, bebek yanaklım,nasıl yiyebildin o kadar? yani miden de küçülmüştür nasıl aldı onca şeyi ya ben inanmıyorum hala..
Töbe töbe
Şakaysa komik değil, gerçekse hiç komik değil
Bozma moralini canım sporla toplarsın
evet ya oyle mi demisti canımBurakalabalik demiş hizli hizli
Ben yerim haaaa
Tüm sopalara hazırım nazar mı oldu nefsime hakim olamadım
Sabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
1 çatal peynir
Dom sal
10 zeytin
Öğlen14:00
3 patlıcan kuru dolması
5 lahana sarma
5 yaprak sarma
3 biber dolması
İki dilim dilim pasta
2 adet kızarmış sigara böreği
Akşam yok
Saat21:00
2 dilim pasta yineeereee
Pişman oldum özür dilerim arkadaşlar özür dilerim miu fılavırıda geçtiimmkesin 62 oldum ben bide miuya yemicem dedim çok mahcubummm çok
Bana nisa dedin
Vallahi hepimiz için yemiş gibi görünüyor.takımın her üyesi için yemişi kuzum
.bu mali için ,bu fılavır için,bu hepfit için bu da zayıflıktan kuruyan wayt için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?