deme öyle valla .wayt duymasınVallahi hepimiz için yemiş gibi görünüyor.Miu izin verse ayda bir sıraya girip herkes için yesek
Pazartesiye kadar sabite geçip cumaya kadar elinden gelenin en iyisi olmalı "%1 mesela" unutmak icininanmıolar ya bana çünkü beklenmedik bir hamlee
Yok ya şaka yapıyorum.deme öyle valla .wayt duymasın
Timaamm
Pzt düşünüyorum yarında yapabilirsem
saklamadım vallahi yedim söledim ne yediysem yazdım
Ben artik inandimda neden yesin o kadar pastayi bilenedim simdi takimi şoklamak istedin zannimcainanmıolar ya bana çünkü beklenmedik bir hamlee
1 gün yapsan bile ertesi güne toplar seni birde perşembe yapabilirsin.. Ama toplamda haftada iki gun.tevafuk55 iki gün mü yapçam
tamam kuzum bu detoks iki gün müPazartesiye kadar sabite geçip cumaya kadar elinden gelenin en iyisi olmalı "%1 mesela" unutmak icin
Şok bir liste iki gun peşpeşe yap sonra si da temis olursa çok güzel eksi görürsüntamam kuzum bu detoks iki gün mü
Ya böyle bisey olunca menüyü özelden mi yazsak ,ben etkilenmem ama etkilenen illa olur.
7000 kalori alınca zaten vücut 1 kilo almış oluyo1 baklava =250 kalori
7 baklava = 1750 kalori
Detoksla çayla sabit kiloma inmeye çalışmayı düşünüyorum inş sporda olucak tabi güldüğüme bakma ausum gerçekten yani çok üzgünüm pişmanımKuru dolma salatası diyip güldük bi de değil mi ?
Bu da benim sınavım herhalde.
Neyse ... timammmm demişsinde .... planını sordum? Kilonu değil sadece .
Onu da öğreneyim .
valla bilmiom ki hamile olmam inşallah yaayok valla ben hamilelik olmadıkça yaymam haberi.kız büşra yoksa sen
İnsan diyor o zaman ben niye yemiyorum diye, ben her hafta 1 kilo vermesem de olur zaten boyum uzun ama listeye alindim, geçen pazar doğum günümdü ablama gelmeyin dedimYa böyle bisey olunca menüyü özelden mi yazsak ,ben etkilenmem ama etkilenen illa olur.
Takimca normal degiliz.nasilda bulduk birbirimiziBence takım yüzünden
Ben bile bi düşündüm kahve içmesem mi hamilemiyim diye kırk kere dediler bana da
Söyleye söyleye hormonlarımızı sapıttık
Süper spor yapmışsınSporumu yazıyorum kaptanım yok Whiteblacklife Ausencia kaptanıceler spor kaptanım yokmuş sana yazıyorum dünde yaptım bugünde
Leslie 3 mill 350 ip atlama200 squat 25 dakika tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?