Çok teşekkür ederim hoşbuldum
Birkaç sene önce yaptığım bir masa örtüsüyle ülke çapında yarışmaya katılmıştım o zaman örtüye isim vermem gerekiyordu ben de bu ismi vermiştim. Anlamı cennetteki çiçek gibi birşey. Yarışmada dereceye girdim. Sonra burda da kullandım
Değiştirmeyi düşünüyordum ben de
Yok valla hiç açlık yok.Allah affetsin kahvaltı çok külfet geliyo bana .hem yemesi hem hazırlaması.
Iyiyim şükür canim pazar kahvaltımızı yaptık oturuyoruzEsraaaaaa nasılsın canım....
Tmm canım ins misafirlikte sıkıntı olabiliyor bazen@suspushanimcim hoşbuldum canım çok sağol
Kv hep sebze yemeği tarzı şeyler yapardı ona güvendim yoksa evden yemek de götürürdüm yoğurt da. :) Yoğurt da yoktu çünkü. Hep kalorili şeyler vardı. Arkasından kestane şekeri gelmiş Bursa'dan onu getirdiler. Israrlar üstüne ısrarlar. Yemedim çok sevdiğim halde.
Midem çok genişlediği için henüz alışmakta güçlük çekiyorum ama biliyorum zamanla bu şekilde beslenmeye alışıcam. Ve daha dirayetli olacağım
Kahvaltisiz güne baslamam oldu ki başlamak zorunda kaldimm o gün zehir zıkkım olur bana...
Ertesi güne kadar kendime gelemem...
Bana da akşam yemeği çok zahmetli ve gereksiz geliyor
Merhaba arkadaşlar,
Kışkırtıcı mesajlarınıza artık bir son verin.
Siz kışkırtıyorsunuz, ne yazık ki karşınızdaki de kışkırtılıyor.. ve cevap veriyor.
Sonuçta ne oluyor.. her iki tarafta ceza alıyor.
Sizi bilemem ama, ben her etap sonrası ceza almış insan görmekten huzursuzluk duyuyorum.
Kilo verme konusunda bu kadar başarılı, her analiz döneminde birinci olan bir takıma uygun sohbetler edilmesini tercih ederdim. Ama değil.
Ceza süresi bittiğinde kaptanınız ile görüşeceğim.
Yaratmakta olduğunuz problemlerin bir an önce bitmesi gerekiyor. Dediğim gibi kaptanınızla konuşup 7. takım hakkında son kararımı açıklayacağım.
10 yıldır devam eden bu platform, tarihinde hiç bu kadar huzursuz ortam görmedi.. üzgünüm.
Bende çok şey denedim emmeye üşeniyor zorlasa gelecek süt ama zorlamıyor oğlanı 2 yaşında ben biraktirdim yani bunda böyle oluyorMama da veriyordum sutumle kilo almadi ilk ay.tembelsi oglum uyuyodu sürekli. Sonra grip oldu burnu tikandi ememedi ustune sunnet oldu fln derken ramazand tamamen birakti.
Günaydııın
Camışlar nasıl uyur adlı belgeselimi çektim geldim
benimki aileden gelen bişey kuzum.ailecek baykuşgillerden olduğuumuz için gece 4 5 gibi yatıp öğlen 11 12de kalkan bi aileydik anamın evinde.öğlen saat 2 3de kahvaltı yapardık.alışkanlıklar kolay bırakılmıyo .ben hiç hatırlamam sabah 8de kahvaltı yaptığımızı
Kahvaltisiz güne baslamam oldu ki başlamak zorunda kaldimm o gün zehir zıkkım olur bana...
Ertesi güne kadar kendime gelemem...
Bana da akşam yemeği çok zahmetli ve gereksiz geliyor
Yani şunu sormak istiyorum 1 buçuk ay falan oldu bu takıma yazıyorum hiç ohhh birinci olduk canimiza değsin millet görsün ne kadar basariliyiz diye bir mesaj görmedim sadece başarıya sevinildigini gördüm buda çok normal
Selamlar ...
Denk geldim mesajına ne mutlu bahar ...
İşaretlediğim kısım doğru bir gözleme dayalı analiz olmamış.
Yüzeysel kalmış ne yazık ki.
İliğine kemiğine kadar içinde olmak zor tabii olayların .. olmakta gerekmiyor olabilir .
Ama o zaman daha orta yollu bir uyarı gerekir .
İki mesaj okudum ... dur şunun kulağını çekeyim , diğerine uyma ona anneeeem ehhhh onlar , bana söyle ben hallederim olmuş ....
Ki ... olmamış . En azından ilgili takım kaptanları ile özel bir konf.yapılabilirdi sadece .
Asla demiyorum ki , 7.takım kaptanı doğru bir yol izlemiştir . Ama kışkırtan ...kışkıran vs ... bunlar için böyle okkalı mesaj yazmak için ; yalayıp yutmak ... takımları ezberlemek gerekir .
Dün @Mune nin 2 takımada uyarısı aynı mesajdı .
Uyarı alan takımlar durulmak için iç hesaplaşmalarını yaptı . Herkes birbirini son kez dürttü tabiri caizse ...
Ama şimdi bu iki farklı mesajın ... durgun suyu bulandırdı sadece .
Benimde bunu yazıyor olmam suyu daha mı bulandırır bilemem ... sıradan bir kadınlar kulübü üyesiyim ben ... bi Editör mesajı kadar tarafsız itidal yakalamak zorunda da değilim .
Keyifli pazarlar ...
7.takım arkadaşlarımın keyfi kalmış mıdır ... bilemem ... nihayetinde 30 küsür kişiyiz burda ... her biri bir diğerinin YANLIŞINDAN bağımsız ve motivesi düşmemesi gereken .
Ne kadar guzel ne kadar dogru yazmissin ablacim
Selamlar ...
Denk geldim mesajına ne mutlu bahar ...
İşaretlediğim kısım doğru bir gözleme dayalı analiz olmamış.
Yüzeysel kalmış ne yazık ki.
İliğine kemiğine kadar içinde olmak zor tabii olayların .. olmakta gerekmiyor olabilir .
Ama o zaman daha orta yollu bir uyarı gerekir .
İki takıma yazdığın mesajı da okudum ... biri dur şunun kulağını çekeyim , hatta üstü AÇIK tehdit edeyim..... diğerine de , uyma sen ona anneeeem ehhhh onlar , bana söyle ben hallederim olmuş ....
Ki ... olmamış . En azından ilgili takım kaptanları ile özel bir konf.yapılabilirdi sadece .
Asla demiyorum ki , 7.takım kaptanı doğru bir yol izlemiştir . Ama kışkırtan ...kışkıran vs ... bunlar için böyle okkalı mesaj yazmak için ; yalayıp yutmak ... takımları, takımların iç savaşlarını (maalesef) ezberlemek gerekir .
Dün @Mune nin 2 takımada uyarısı aynı mesajdı .
Uyarı alan takımlar durulmak için iç hesaplaşmalarını yaptı . Herkes birbirini son kez dürttü tabiri caizse ...
Ama şimdi bu iki farklı mesajın ... durgun suyu bulandırdı sadece .
Benimde bunu yazıyor olmam suyu daha mı bulandırır bilemem ... sıradan bir kadınlar kulübü üyesiyim ben ... bi Editör mesajı kadar tarafsız itidal yakalamak zorunda da değilim .
Keyifli pazarlar ...
7.takım arkadaşlarımın keyfi kalmış mıdır ... bilemem ... nihayetinde 30 küsür kişiyiz burda ... her biri bir diğerinin YANLIŞINDAN bağımsız ve motivesi düşmemesi gereken .
Yaaaaaaaaaaaa bu saka olmaliiii
11 bucuktan beri alinti yapip yorum yaptigim butun alintilarim gittii yanlislikla cildircammmmmmmmmmmm
Miuma siir bile yazmistim bibarkadas siiir yazalim demistib
@MiuLego
Kız yapmaz miyim yaptim tabiki ama cok gecAslında geri tuşu yapsaydin yakalardin.
Bazen ben kurtarıyom.
Geçmiş olsun
benimki aileden gelen bişey kuzum.ailecek baykuşgillerden olduğuumuz için gece 4 5 gibi yatıp öğlen 11 12de kalkan bi aileydik anamın evinde.öğlen saat 2 3de kahvaltı yapardık.alışkanlıklar kolay bırakılmıyo .ben hiç hatırlamam sabah 8de kahvaltı yaptığımızı
Oyy canım sağol yorum icin saat 3 olmuş vuuu . UyKunu iyi al bari.Ben seni tutuyom demiş miydim daktırım
tontiş diye diye herkesi zayıflattın hakket
Gebelik teklifi gördüm bugün. Bi de Aus karşılığında ebelik teklifi etmiş. Onu da ilk defa gördüm
Aslansın sen cansın caaan
bebeğim sen korumada mısın kilo mu verme çabasındasın ? Korumaysa az bu menü ama kilo vermek istiyorsan
Beğendim bonusum... Bi tek ezelden beri suuuuu suuuu suuuu.... Az olmasın be gulüm. 1 litrelik 2 şişen olsun. Birnin içine elma dilimle diğerine taze nane koy. Ferah ferah meyve suyu aromalı su içiyormuş gibi iç. İnan o zaman ara öğünlerin de azalacak...
Bu şekilde devam edelim kasmayalım ama kaçırmayalım... Bi de yüzümüzü dökmeyelim... Zira bir bonusun en güzel hali yüzünü dökmediği sinirden kavanoz kapaklarıyla savaşmadığı halidir...
Herkes demiş ben accık geç gördüm. Üzüldüm... Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemem ama üzüldüm bee...
Sopalık bişey yok. Bu sopayı geçmiş...
Neden peki ? Sadece nefsine mi yenildin yoksa duygusal birşeyler mi itti seni bu tıkınırcasına yeme sendromuna... Evet literatürdeki adı bu çünki menünün...
Bu hafta asssla yapılmaması gereken bişey yaptın... Hemmen yarından itibaren detoksa başlamazsan ayıp edersin 7. takıma
Kuzum şöyle ki... Serotonin mutluluk hormonu... Moral bozukken düşüyor haliyle... Karbonhdidrat ve şeker beyinde yalancı bi mutluluk hissi oluşturuyor. Serotonin salgılanıyor... Bunu tecrübe ettiğimiz için de ilk iş yemeğe ve özellikle de karbona şekere dadanıyoruz...
Aslında aynı hormon spor yaparken de salgılanıyor. Sinirliyim moralim bozuk demeden zorlayarak bile olsa yapılan 30-40 dk lık egzersiz aynı işi görüyor ve kesinlikle sağlıklı olanı bu... Tamamen beynimizin bize bir oyunu...
Ben çok bilirim ağlaya ağlaya yürüyüşe çıktığımı ya da evde dans ettiğimi... İnan 25 dk sonra kuş gibi oluyorum sakinliyorum... Ve hep yaparım.
Öyledir Ausum candır... Gerekirse canımıza okur ama kızar ama bağırır ama sözleriyle döver... Gerçekten kusursuz bi kaptandır
Gözleme nerden çıktı voronesim etipufum ? Tavuktan proteinden korkma doyana kadan ye. Kuruyemişi ölç tart ama gözlemeye gerek yoh
Akşama karbon ?
Sebep?
Onun yerine şöyle güzel peynirli kocca br kase salata
Yanına bolcana yoğurt
Miiiis gibi olmaz mıydı
Ellerine sağlık kuzucummm miiiss gibi kokutmuşsun her yeri...
İyi yolculuklar sana...
500 mesaj okudum gulüm yetişene kadan gitmiş herkescikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?