Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel kulağa hoş geliyor..
Profil fotonlo da uyum sağlamış..

Yok valla hiç açlık yok.Allah affetsin kahvaltı çok külfet geliyo bana .hem yemesi hem hazırlaması.

Kahvaltisiz güne baslamam oldu ki başlamak zorunda kaldimm o gün zehir zıkkım olur bana...
Ertesi güne kadar kendime gelemem...
Bana da akşam yemeği çok zahmetli ve gereksiz geliyor

Esraaaaaa nasılsın canım....
Iyiyim şükür canim pazar kahvaltımızı yaptık oturuyoruz
Tmm canım ins misafirlikte sıkıntı olabiliyor bazen

Merhaba arkadaşlar,

Selamlar ...

Denk geldim mesajına ne mutlu bahar ...

İşaretlediğim kısım doğru bir gözleme dayalı analiz olmamış.
Yüzeysel kalmış ne yazık ki.

İliğine kemiğine kadar içinde olmak zor tabii olayların .. olmakta gerekmiyor olabilir .
Ama o zaman daha orta yollu bir uyarı gerekir .

İki takıma yazdığın mesajı da okudum ... biri dur şunun kulağını çekeyim , hatta üstü AÇIK tehdit edeyim..... diğerine de , uyma sen ona anneeeem ehhhh onlar , bana söyle ben hallederim olmuş ....

Ki ... olmamış . En azından ilgili takım kaptanları ile özel bir konf.yapılabilirdi sadece .

Asla demiyorum ki , 7.takım kaptanı doğru bir yol izlemiştir . Ama kışkırtan ...kışkıran vs ... bunlar için böyle okkalı mesaj yazmak için ; yalayıp yutmak ... takımları, takımların iç savaşlarını (maalesef) ezberlemek gerekir .

Dün @Mune nin 2 takımada uyarısı aynı mesajdı .

Uyarı alan takımlar durulmak için iç hesaplaşmalarını yaptı . Herkes birbirini son kez dürttü tabiri caizse ...

Ama şimdi bu iki farklı mesajın ... durgun suyu bulandırdı sadece .

Benimde bunu yazıyor olmam suyu daha mı bulandırır bilemem ... sıradan bir kadınlar kulübü üyesiyim ben ... bi Editör mesajı kadar tarafsız itidal yakalamak zorunda da değilim .

Keyifli pazarlar ...

7.takım arkadaşlarımın keyfi kalmış mıdır ... bilemem ... nihayetinde 30 küsür kişiyiz burda ... her biri bir diğerinin YANLIŞINDAN bağımsız ve motivesi düşmemesi gereken .

Mama da veriyordum sutumle kilo almadi ilk ay.tembelsi oglum uyuyodu sürekli. Sonra grip oldu burnu tikandi ememedi ustune sunnet oldu fln derken ramazand tamamen birakti.
Bende çok şey denedim emmeye üşeniyor zorlasa gelecek süt ama zorlamıyor oğlanı 2 yaşında ben biraktirdim yani bunda böyle oluyor

Kahvaltisiz güne baslamam oldu ki başlamak zorunda kaldimm o gün zehir zıkkım olur bana...
Ertesi güne kadar kendime gelemem...
Bana da akşam yemeği çok zahmetli ve gereksiz geliyor
benimki aileden gelen bişey kuzum.ailecek baykuşgillerden olduğuumuz için gece 4 5 gibi yatıp öğlen 11 12de kalkan bi aileydik anamın evinde.öğlen saat 2 3de kahvaltı yapardık.alışkanlıklar kolay bırakılmıyo .ben hiç hatırlamam sabah 8de kahvaltı yaptığımızı

Yani şunu sormak istiyorum 1 buçuk ay falan oldu bu takıma yazıyorum hiç ohhh birinci olduk canimiza değsin millet görsün ne kadar basariliyiz diye bir mesaj görmedim sadece başarıya sevinildigini gördüm buda çok normal
Yani birşey diyemicem artik yani resmen kiskirtmak için mesajı ni okumamizi beklediğini bile yazmış arkadasimiz

Ne kadar guzel ne kadar dogru yazmissin ablacim

Yaaaaaaaaaaaa bu saka olmaliiii
11 bucuktan beri alinti yapip yorum yaptigim butun alintilarim gittii yanlislikla cildircammmmmmmmmmmm
Miuma siir bile yazmistim bibarkadas siiir yazalim demistib
@MiuLego

Aslında geri tuşu yapsaydin yakalardin.
Bazen ben kurtarıyom.
Geçmiş olsun

Saati önemli değil canım kahvaltı ediyorsan...

Oyy canım sağol yorum icin saat 3 olmuş vuuu . UyKunu iyi al bari.
Benim de oğlan 4 te kalktı büyük olan tabi. Yatmaz allah yatmaz ben pert . Neyse toparladm. Eşim evde şükr.
Evet sorma şu gözleme vş. Isleri tatil aman bişi olmaz falan filan dan oluo yapmim bidaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…