Ben de yatacaktım da benim de oğlumun ehliyet sınavı vardı,Onu gönderdim geç oldu yatsam ,acaba yatsam mı yine ?Yusufta çok geç yattı dün .
Şu an herkes
Bende uyurdum da acıkıp uyandım
Eşimin bugün sınavı var . Gece ona çalıştı bende yanında salça oldum .
Ha 12 de yoğurt mayaladığım içinbi de onu bekledim
Ben de yatacaktım da benim de oğlumun ehliyet sınavı vardı,Onu gönderdim geç oldu yatsam ,acaba yatsam mı yine ?
Ben ortalıkta olmasın diye portmantonun yan gözüne mayalamıştım ,unutmuşum orada ,dün ikindide mayaladığımı ,ertesi gün sabah koydum dolabaEkşi olmamış şükür ki.
Hıııı Tabi tabi arada öpücük arada düşman : )) dün akşam herkes şoklardayken cilvelesiyordunuz gözümden kaçmadıTakımdaki düşman da var @Nevreste
Valla oğlan atrlsendi pek de rahat olamadı.. o kadar köye gitmenin tabi hasta olması da olacaktı
Canım ya ne güzel acciklamisisnKuzum şöyle ki... Serotonin mutluluk hormonu... Moral bozukken düşüyor haliyle... Karbonhdidrat ve şeker beyinde yalancı bi mutluluk hissi oluşturuyor. Serotonin salgılanıyor... Bunu tecrübe ettiğimiz için de ilk iş yemeğe ve özellikle de karbona şekere dadanıyoruz...
Aslında aynı hormon spor yaparken de salgılanıyor. Sinirliyim moralim bozuk demeden zorlayarak bile olsa yapılan 30-40 dk lık egzersiz aynı işi görüyor ve kesinlikle sağlıklı olanı bu... Tamamen beynimizin bize bir oyunu...
Ben çok bilirim ağlaya ağlaya yürüyüşe çıktığımı ya da evde dans ettiğimi... İnan 25 dk sonra kuş gibi oluyorum sakinliyorum... Ve hep yaparım.
valla kuzum sersem etti beni yaaa. dün çok kötüydüm korktum. geçti şükür.Aferin ben de çarpıntı da yapar bana yasaklandi iyi dinlen başka türlü geçmiyor
Gunaydin iyi diyelim iyi olalim sen misafir sonrasi ?Günaydın kızlar iyi Pazarlar nasilsiniz
Geldim geldim.Miu senden kahve değil mesaj bekliyordu
Meraktaydı seni,mesaj yazmıyorsun ,gelmiyorsun diye üzülüyordu
Bırakıp gitme dedim ,beni terketme dedim ,Sabuha çok bekledim,Saaaaaabuuuuuhaaaaa Sabuha
Hosgeldin sidelya . Sen boyle yazinca listeye ilk girdigim zamanlardaki bi anim geldi.@igdedali ne desen haklısın. Dayanamamazlık değil kesinlikle misafirlikteydim ve başka seçeneğim yoktu. Bahane gibi görünebilir ama gerçekten öyle. Benim de keyfimi kaçırdı oldukça.
Bugün güzel bir sporla telafi edeceğim inşallah
Günaydın kızlar iyi Pazarlar nasilsiniz
Hosgeldin sidelya . Sen boyle yazinca listeye ilk girdigim zamanlardaki bi anim geldi.
Misafirlige gittik bebek gormeye bide kek yapmistim.
Taze anne yapamamistir cani da cekiyordur diye herneyse.
Annesi de varmis arkadasimin biseyler hazirlamis.
Dedim ki yogurt var mi var dedi.
Biraz da pul biber istedim oyle ogun niyetine yedim.
Bu sekilde disarda yaptigim milletten yogirt istedigim cok oldu. :)))
Kolay gelsin....
Hosgeldin sidelya . Sen boyle yazinca listeye ilk girdigim zamanlardaki bi anim geldi.
Misafirlige gittik bebek gormeye bide kek yapmistim.
Taze anne yapamamistir cani da cekiyordur diye herneyse.
Annesi de varmis arkadasimin biseyler hazirlamis.
Dedim ki yogurt var mi var dedi.
Biraz da pul biber istedim oyle ogun niyetine yedim.
Bu sekilde disarda yaptigim milletten yogirt istedigim cok oldu. :)))
Kolay gelsin....
Bonusumm bonusumm geçmiş olsun parmağıni kesmissinGunaydin mutlu pazarlar
Kaptana yoldaslarina sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?