Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de yatacaktım da benim de oğlumun ehliyet sınavı vardı,Onu gönderdim geç oldu yatsam ,acaba yatsam mı yine ?
Ben ortalıkta olmasın diye portmantonun yan gözüne mayalamıştım ,unutmuşum orada ,dün ikindide mayaladığımı ,ertesi gün sabah koydum dolaba Ekşi olmamış şükür ki.

Aaa ciddi.misin ? Onca saat . Bileydim namazda koyardım sabah

Ehliyet sınavı için başarılar paşana .

Benimki de telsiz sınavı telsizle iletişim fantezisi break break yalnız kalp austan yakışıklı serseri değneğe

Av için av telsiz kayınpedere

Takımdaki düşman da var @Nevreste
Hıııı Tabi tabi arada öpücük arada düşman : )) dün akşam herkes şoklardayken cilvelesiyordunuz gözümden kaçmadı
tevafuk55 bacim mm allah rahatlık versin
Valla oğlan atrlsendi pek de rahat olamadı.. o kadar köye gitmenin tabi hasta olması da olacaktı
Canım ya ne güzel acciklamisisn
Çok teşekkür ederim...
Spor konusu çok.dogru gün icin de ne yaparsam yapayım akşam step e gittiğimde acayip mutlu olurdum coknyorulmama rağmen

ağzımın tadı yok ya yemekleri hiç anlamıyorum. bu sabah da canım kahvaltı yapmak istemedi. evde çorba vardı onu ısıttım 1 kupa ondan içtim. çok iyi geldi valla. hastayken insan katı birşeyler yemek istemiyor. sıvı iyi geldi. bu arada kahvaltıda çorba içmek iyi bir seçenek bence. hoşuma gitti ve de değişik oldu benim için

Miu senden kahve değil mesaj bekliyordu
Meraktaydı seni,mesaj yazmıyorsun ,gelmiyorsun diye üzülüyordu
Bırakıp gitme dedim ,beni terketme dedim ,Sabuha çok bekledim,Saaaaaabuuuuuhaaaaa Sabuha
Geldim geldim.
Gec oldu ama güç olmadi...

Hosgeldin sidelya . Sen boyle yazinca listeye ilk girdigim zamanlardaki bi anim geldi.
Misafirlige gittik bebek gormeye bide kek yapmistim.
Taze anne yapamamistir cani da cekiyordur diye herneyse.
Annesi de varmis arkadasimin biseyler hazirlamis.
Dedim ki yogurt var mi var dedi.
Biraz da pul biber istedim oyle ogun niyetine yedim.
Bu sekilde disarda yaptigim milletten yogirt istedigim cok oldu. :)))
Kolay gelsin....

Ne zaman geldinnn..
Seni çok merak ettim Nisa
Aşk olsun neredeydin yaaa hep sordum pfoline bile yazdım..
En son hastayız yazmışsın ve yok oldun...

Ohhh hoşgeldin bidaha böyle kaybolma yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…