Aman Allahim noluyor lan burdaaaa
hemennnnnnnnnnnnBana şarkı armağan eden yok fakir ama gururluyum
yoook olmaaaaaaaaaaaaz
Sen uyu ben seni seyredecem bu gece
Ausencia gelmezse kendimi intihar ederim bilin sizde
Bana cibildak fotolarını atmadan önce düşünseydin o dümdüz bir karın neydi öyle aklimdan cikmiyo
ayyyyyyyy
Biz iyi ki varız beee. Birlikteyken çoh güzeliz... Uzaydan bakınca bi Çin seddi bi bizim sevgimiz görünüyorayyyyyyyy
çok duygulanıyorum
valla bak gece gece
iyi ki varsın ki sen
Ayy utandırdın benihippotalamus bundan sonra favorim sensin geçmiş menülerini fırsat buldukça okuyup örnek alcm kendime.
igdedali iğdeye bak hele izliycekmiş.... yavaş yürü lan diyemiyorum bile...az kaldı bende gidicem özlem başka şey
işte geldin sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAman Allahim noluyor lan burdaaaa
Miummmm nasıl mutlu oldum anlatamamm yaaa.
Ayy ablanı da özlemişim :))güldürme ablam uyanıp kızacak bu saatte ne sesi yapıyorsun diye
sopa yedirtme bana gece gece
işte geldin sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok özledim canım daha doyamamıştık birbirimize
hoşbuldum
ve sen de hoşgeldin
yarın kilo bildirim günü unutma sakın :)
listeye alabilirim seni
kırmızı olmuşsun habibteeeeHüsnü arkana bayılırım
Kimse kurtaramaz seni benden çok çok seviyorum @MiuLego cansın sen cannnnnnnn çok ama çok seviyrummmmmmm daaa usaqummmmhemennnnnnnnnnnn
Beni de pro yapın lan.kırmızı olmuşsun habibteeee
ohhh ince değilsin artık
üşümüyorsun değil mi
amin.. gelecek inşallah.. tam olacağız o zaman :)Çok özlemişim lan harbiden...
Bi tane daha var böyle çoh özlediğimAusencia derler buralarda... O da gelecek o da olacak.
Allah birliğimizi bozmasın
kuzum iyi uykular inşallah uyur minnak üzmez seniBen yatar mintikim uyudu dua edin uyanmasin dezzeleriiii
ay canını yerim seninGeçmişe bakıcam ama şuan çok mutluyum yaaa herkesler hosgelmişler
kuzum telden ya da bilgisayardan fark etmiyor linki kopyalayacaksınBana da öğretin nasıl atıyoruz şu videoları youtubeden
Kırmızı çok zekziiii duruyorkırmızı olmuşsun habibteeee
ohhh ince değilsin artık
üşümüyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?