hihuahuahua artık düşmen değilsinizYarın çok güzel bir cuma olacak
Kasırgalar gelin sarılabiliriz artıkı
Şu an birikimim yok. Du feylesofla evleneyim. Düğün gecesi altınları alıp kaçarım Ankara'ya...hem de nasıl
güzel plan
ne zaman harekete geçiyoruz
iyi geceler kuzum
Çok heyecanlu bir bilsen
Kırmızı noktalı alanlara yazabiliyormuşuz pro olunca
ayrı eve çıkarızŞu an birikimim yok. Du feylesofla evleneyim. Düğün gecesi altınları alıp kaçarım Ankara'ya...
Yalnıııız ablanla aynı evde yaşamam...
Tamam bunu halledeyimhesaba 50 tl yatırıyorsun
o kadarcık
o da öğrencilere burs olarak gidiyor
Tamam evi üstüme yaparsın di mi?ayrı eve çıkarız
ablam zaten evlenecek
Evettt. Seni gördüm gözüm gönlüm açıldı yeminle.hihuahuahua artık düşmen değilsiniz
siz kardeşsinizzzzzzzzzzzzzzzz
Geçen gün uykum kaçtı bir daldım da gördüm. Burada öyle bi yer olduğunu bilmiyordumÇok heyecanlu bir bilsen
Habibtem sen de hoşgeldinn. Çok özledik çoook.@MiuLego gel benimle kaç arabistan sultanı yaparım seni
Bizi gören de cin görmüş gibi oluyor özellikleEvettt. Seni gördüm gözüm gönlüm açıldı yeminle.böyle geziyordum.
Yafrummmm bizde özledik sizleri gri yazısını seviyim seninHabibtem sen de hoşgeldinn. Çok özledik çoook.
ev kira. kirayı üstüne yapsamTamam bunu halledeyim
Tamam evi üstüme yaparsın di mi?
@MiuLego gel benimle kaç arabistan sultanı yaparım seni
başındayım artıkkkkkkkkkEvettt. Seni gördüm gözüm gönlüm açıldı yeminle.böyle geziyordum.
ya hahahahahahahahahaha
Hem neler var neler ağzın açık kalır hahahahahahahah o yüzden pro olduk yaGeçen gün uykum kaçtı bir daldım da gördüm. Burada öyle bi yer olduğunu bilmiyordum
HeYecandan yazmadi da eli ayağı titrediya hahahahahahahahahaha
çok aşırı sevindi ama çok değil
çok aşırıııııııııııııı anlatılamaz kadar çok sevindi nevocuğum
Tabii kiiiiev kira. kirayı üstüne yapsam
üzerinde düşünülebilecek bir teklif ha
başındayım artıkkkkkkkkk
sopam da var
sende de eksiler vardır değil mi
Gel üstüne de 3 kari daha alırım gelmek isteyen miu ile kuma olmak isteyen varsa özele yazsin değerlendirecemev kira. kirayı üstüne yapsam
üzerinde düşünülebilecek bir teklif ha
başındayım artıkkkkkkkkk
sopam da var
sende de eksiler vardır değil mi
yarın için diyorumTabii kiiiine eksiler hazırladım sana bebeğimm yarın için diyorsun değil mi listeye alabilirim diye. Gelecek hafta değil dimi o?
Gel üstüne de 3 kari daha alırım gelmek isteyen miu ile kuma olmak isteyen varsa özele yazsin değerlendirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?