Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

konyakkkkkkk hoş geldin canommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ya adepte olmam lazım yeni kalktım az spor yapayım canim benim rutinim bu sabah spor yapıp tartılıyorum bunlar anlamaz canim sen anlarsın beni
e hadi yap sporunu insin ödemler :)
Benden duymuş olma begüm sen yokken cozuttu geldi kombo lar gitti popkekler bide limonlu diye belirtmiş neme lazimsa
gördüm gördüm
senin muhallebiyi de gördüm aynı zamanda
Ödemler insin diye spordalar,belki daha da iner diye geç saate kadar inmeyi bekliyorlardır
Benim kilom
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.4
Belki daha az da olabilir su da içtim
vay vay vay -200 le şov yaparım diyorsun he deynep

helal olsun sana
Her hafta böyle olabiliriz Bakalım @MiuLego Kaptanımız belki starlara devam eder
devam edeceğiz kuzucum

o ne güzel eksiiiiiiiiii

gözlerim kocaman oldu konyak

üzme sen beni hiç hep böyle eksilerle gel emiiiii

kalbimin konyakı

selamlar :) ben seni çok tanıyamadım

hep arada denk geliyorum ama

eski üyelerdensin dimi hoş geldin
Merabalar tanisalim hemen :) evt 2014 den beri burdaydim asl8nda ama araya hamilelik dogum vs. Girdi gelemedim. 60 kilo ile başlamıştım 48.8 e dustum 4 ayda listeden basariyla mezun olmsutum yaklasik 8 ay kdr korudum kilomu sonra hamiellilte 68 oldum27 yasindayim erzurmdayiz suan. Suan 64 kuloyum diyetisyene gittim bebegimiz emzirdigim icin ona gore bi liste rica ettim zaten kendi calistigim.hastanedeki diyetisyene gittim oda kirmadi sagilsun ancak bazi sebeblerden dolayi pzrtesi basliycam yinede dikkat ediyorum elimden geldikce

Kim tutar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…