konyakkkkkkk hoş geldin canommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMerhaba arkadaşlar nasillisiniz
Pazar günü kardeşimin tatlılığı var ve biz sabahtan beri dışarıdayız bi çok şeye baktık ama ..bir çok eksigimizdaha var neyse ben kilo bildirim
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.3
e hadi yap sporunu insin ödemler :)Ya adepte olmam lazım yeni kalktım az spor yapayım canim benim rutinim bu sabah spor yapıp tartılıyorum bunlar anlamaz canim sen anlarsın beni
gördüm gördümBenden duymuş olma begüm sen yokken cozuttu geldi kombo lar gitti popkekler bide limonlu diye belirtmiş neme lazimsa
vay vay vay -200 le şov yaparım diyorsun he deynepÖdemler insin diye spordalar,belki daha da iner diye geç saate kadar inmeyi bekliyorlardır
Benim kilom
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.4
Belki daha az da olabilir su da içtim
devam edeceğiz kuzucum
Merhaba arkadaşlar nasillisiniz
Pazar günü kardeşimin tatlılığı var ve biz sabahtan beri dışarıdayız bi çok şeye baktık ama ..bir çok eksigimizdaha var neyse ben kilo bildirim
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.3
Kız dün akşam geleydin tam da bunun için bekledim vursun davullar
Onlar için önceden yorulmasın deyu özel sandalyesine oturtuyordu MiuArtı olanlar ne tarafa yazıyodu?
Merabalar tanisalim hemen :) evt 2014 den beri burdaydim asl8nda ama araya hamilelik dogum vs. Girdi gelemedim. 60 kilo ile başlamıştım 48.8 e dustum 4 ayda listeden basariyla mezun olmsutumselamlar :) ben seni çok tanıyamadım
hep arada denk geliyorum ama
eski üyelerdensin dimi hoş geldin
Kaçak Göcek geliyorum
Merak ediyorum :)
Hayırlı sabahlar
Burayı böyle eskisi gibi capcanlı görmek çok güzel çok.
@matematik61cakil80 Cutemom007 @hepfit
Kızlar harikasınızzz
Ya bu uzgun surat ne oluyor nanam sen 90lardan 58 lere hep 700 700 gelmıstın her hafta bu kadar gitse daha ne ki ya hem gecen hafta cok verdin bu hafta bu kadarı cok iyi bence gayet guzel sonucKilo Bildirimi
2 hafta önce:69.6
Bu hafta: 69
Hadı gene iyiyiz paralar boşa gitmemısDoktora inanmamistim ama hakli cikti 1 kilo dedi 1 cikti bakalim yarin listemi paylasirim
üzülmek yok banuuuu
yeni iş yeni düzen harika bir diyet aşkı.. hadi gayret hemen izin kilona düş ve sahalara dön kuzum
haftaya 7 ler gidecek ve daha gelmeyecek
kuzum bu sabahki kilon mu bildirim olarak alayım mı bunu?
çıldırıyorum beeeeeeeeeeeee
böyle bir kilo bildiriminden sonra özlediğimiz düzenli donna sporlarını da her gün görmek istiyorum canom
çakıllllllllllllll
işte sen busun çakıllllllllllllll
-1 harika bir eksi
hadi karbondan uzak pro ile aşk yaşayarak düzenli eskilerle geeel
çakıl kimmiş göster bize
fitim ince kuzum
mezuniyet artılarını def ettin menülerin de harikaydı
kocaman tebrikler beeeeeeeeeeeeeeee
istikrarına kurban olduğum bernaaaaaaaaaaa
eksin ne de güzel beeeeeeeeeeee
5 ler geliyor çook yakında :)
mezuniyet istiyor musun sen şimdi?
vay vay vay isteyince neler yapabilir makbuş
işte örneği
makbuşum tökezlemek yok
yola devam
hadi gari hedefe ulaşalım kurtulalım canom
spor da yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?