Ay begümhalanla eşinin aynı gün gelmesi kötü olmuş
Yaz datlum hep birlikte hallederiz bu haftaArtı olduğumu nasıl yazıcam bilmiyorum
benim oğlanda küçükken çok kullanırdı o kelimeyiYaz datlum hep birlikte hallederiz bu hafta
Benim oglan bu aralar olsun demeyi ogrenmis sabah altına cısını kaçırmış oglum neden yaptın diyorum olsun diyor
Yani bonusum olsunhallolur
Essek ya o kadar tatlı ki sabah kardeşiyle oynuyor ufak oyunu bozuyor o daha cok kucuk Dı mi anne diyor evert oglum oynamayı bilemiyor diyorum donmuş olsun diyor ama yuz ifadesini görmeniz lazım essekbenim oğlanda küçükken çok kullanırdı o kelimeyi
oşun anne oşun demi derdi yavrum benim
Allah bağışlasınEssek ya o kadar tatlı ki sabah kardeşiyle oynuyor ufak oyunu bozuyor o daha cok kucuk Dı mi anne diyor evert oglum oynamayı bilemiyor diyorum donmuş olsun diyor ama yuz ifadesini görmeniz lazım essek
He ya tatlım bende diyetisyen menusu yapıyorum sureklı ot yıyom canom ama bu hafta biraz odem de vardı o yuzden fazla gitti asıl bu hafta belli olacak nasıl olacağıCutemom007 canim senin nasıl verdin kilo bildifmi gorememis olabilir. Sende diyetisyene gidiyorsun demi
Kilo bildirimi
2 hafta önce : 64.0
Geçen hafta : 62.8
Bu hafta : 61.1
Masallah canımKilo bildirimi
Kız seni yerim o ne güzel kilo vermekKilo bildirimi
İspiyoncuKız seni yerim o ne güzel kilo vermek
Bazilarinin aldığı artiyi sen ekşi olarak gösterdin +2900 Ayy canim yanlış oldu bi anmalipina aklıma geldide
-2900 vermişsin diyecektim
Kız seni yerim o ne güzel kilo vermek
Bazilarinin aldığı artiyi sen ekşi olarak gösterdin +2900 Ayy canim yanlış oldu bi anmalipina aklıma geldide
-2900 vermişsin diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?