Ya adepte olmam lazım yeni kalktım az spor yapayım canim benim rutinim bu sabah spor yapıp tartılıyorum bunlar anlamaz canim sen anlarsın beni
SIZ BENI ISPIKLERKEN EYUYDU YA NE OLUYOR KIZIM DERDIN NE ÇIKIŞA GEL LEN ÇIKIŞA GELİspiyoncu
Niye bağırıyorsunSIZ BENI ISPIKLERKEN EYUYDU YA NE OLUYOR KIZIM DERDIN NE ÇIKIŞA GEL LEN ÇIKIŞA GEL
Melekim benim ben senin kilo bildirimini girmedimki kuzucum seni daha çok yirim
Eki Görüntüle 2115112
herşey için ben teşekkür ederim
hepiniz hepimiz iyki vardınız vardık
seviliyorsunuz güzeller Eki Görüntüle 2115111
bende seninkini göremedim sankiMelekim benim ben senin kilo bildirimini girmedimki kuzucum seni daha çok yirim
Azıcık dürtseydiniz elimdeki tencere tavayı bırakır taşınmadan koşardımKız dün akşam geleydin tam da bunun için bekledim vursun davullar
Seninde eline emeğine sağlık bebeemmm
Ya kız çok öksürüyor sağlık ocağına gittik geldim uyutuyorum annemde tartilcam birazdanKopruden onceki son cikis yani hadi hadi tum ekip senin kilonu bekliyoruz. Ip atlamak yararsa ben de 2000 ip atlayacagim her aksam bakalim cikolata selalesi atilmis mi vucuttan gorelim bir
Söylendim de ne oldu , bezdirdin beni bezdirdinnnnn, hayattan soğuttunnnnn
Gecmis olsun 0.1 cigim.Ya kız çok öksürüyor sağlık ocağına gittik geldim uyutuyorum annemde tartilcam birazdan
Gecmis olsun canımYa kız çok öksürüyor sağlık ocağına gittik geldim uyutuyorum annemde tartilcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?