1 kilo veremezsin gibi geliyorKoca göbeği tanımışım her yükü tasirim
canııımmmÖlüyorum çok fenayım yorgunluktan kendimde değilim kialışamadım tempoyaaa yetişemiyom daha bişeye
Hoşbuldum canımsen de hoşgeldinn
kıyamam sana azcuk dinlen bitanem bi ağrı kesici alAy azcık gittim uzanmam lazım başım sırtım çok ağrıyor
Dinlen kaptanicem dinlen cok iyi toparlandık bugunu cok iyi atlattık hepimiz guzel bir uykuyu hakettık iyi geceler herkeseAy azcık gittim uzanmam lazım başım sırtım çok ağrıyor
Bende uyutmaya çalışıyorum..malipina sende kaç artı çıktın kız napıon konuşamadım hiç kimseyle hastalıktan oğlanı yatırmaya çalışıyom
Al benden de o kadar 70 olunca kendimi manken sanacagim çok fazla hayal kurdumBiz 70 görsek sevinecez millet 55 diyor
Dimi ama şükürler olsun makbuşumDinlen kaptanicem dinlen cok iyi toparlandık bugunu cok iyi atlattık hepimiz guzel bir uykuyu hakettık iyi geceler herkese
Tebrik ediyorum nice kilo vérmelereO şimdi uuuyordur
Size de tebrikler ne güzel vermiş arkadaşlar da
bende yaa yorganı kafaya çekti uyumaya çalışıyo serum yedi ya gudurdu her zamanki gbi aşırı hiperaktifBende uyutmaya çalışıyorum..
Çakıl aynen balık etli olacağız imdi balık türlerinden balinayizAl benden de o kadar 70 olunca kendimi manken sanacagim çok fazla hayal kurdum
Çakıl aynen balık etli olacağız imdi balık türlerinden balinayiz
vayyyy dün bensiz erik dalı oynanmışMİLLİ ŞARKIMIZI KOYMAZSAM OLMAZ
halayaaaaaaaa
Ah bu vaziyetlerNoliyiiiiiihero lar
Hero luk smiley leri mi bunlar
Ah kuzum yerim seni geçmişlerde boğulan çakılım
Senin mortin var mıKendinle karistirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?