Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben senle konusmuyorum

Kuzu pazartesi ye kadar 1.ler sırlarını paylaşıyor sayfasına yazmayı unutma

Ay kızlar ben yorgunluktan oğlumu uyuturken uyuyom hep.Kardesim geldi bugun askerden dagitima.hasta olnus orda cok fena acile goturduk.annem babam 2 kardesim maaile beraberiz.menumu verip yatayim diyorum bu aksam.Bireysel derecelere de kocaman alkis.
@MiuLego benim menulerde artik arada fazla nescafe ve yesilcay oluyo okulda uzun kaliyorum ayik kalmak ve bogazimi yumusak tutmak icin.

Sabah 07.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin

Ara 08.45
Sade nescafe
1 kare bitter(ulker napolitenlerden 4 gr sadece)

Ara 11.30
1 elma
7 8 cig findik

Ara 12.00
Sade nescafe
1 kucuk bitter daha

Oglen 13.30
1 porsiyon urfa kebap
1 catal bulgur pilavi(degisik biseydi tadina baktim)
Salata

Ara 14.30
Yesil cay

Ara 16.00
1 kucuk muz
5 6 cig fındık

Aksam 18.00
1 tabak etli kurufasulye
Bol salata

Su 2 lt
Spor maalesef

Ben senle konusmuyorum
Inan özür dilerim kuzum.
Hayatimda yoluna ve düzene koymam gereken meselelr vardi.
Sükür duzene girdi.
O yuzden inan beni anlayisla karsila.
Hangi hayatlari yasiyoruz kimse bilemez . Evet herkes biseyler yasiyor ama tepkileri farkli oalbiliyor.
Ben hemen kendi kabuguna cekilen tiplerdenim.
O yuzden hakkinizi edin ....

İstemeye gelme babam vermeyebilir.. Huy yaptı. direkt gaçalım. Bonus bizi saklar

Şu an birikimim yok. Du feylesofla evleneyim. Düğün gecesi altınları alıp kaçarım Ankara'ya...
Yalnıııız ablanla aynı evde yaşamam...

ayrı eve çıkarız
ablam zaten evlenecek

Tamam bunu halledeyim
Tamam evi üstüme yaparsın di mi?

@MiuLego gel benimle kaç arabistan sultanı yaparım seni
delülerrrrrrrrrr

Kız nie öyle dedin ki. Miktar lar kuş kadar. Emziren anne seysiii yav. Saati de uygun hani. Şu An dà taze süt psirdik eşim kaymaginı ayrdi. Bi de organik bal var şimdi yememm . Önceden olsa yerdim sabahi bekliom.
Balım yavrucanim sen bana neden etipuf dendiginı biliyon mu. Vakti zamanında bu çay saatinde kafama kafama vurdular da etipuf yeme zararlı Die 3 2 1 yarım derken bıraktim aeben ablam sağolsun en Son anlmsti beni . Bu kız bunu yemese yiyeceklerinin önünü alamayiZ Die . ben yemediklerimle veriom Kilo.
Bugün Mesela markette gozum dondu @Makbule007 gibi gofret bisküviler atmadim sepete .
Sen yap yorum lütfen bıkma..

Kaçamak yapmamaya karar verirsen alıcam listeye verıooo
Sen düşünedur:)

Kıyamam kuzum oyyyyyy
Cok kaçamak ( pasta börek kek bisküvi cikileta ) az kaçamak ( 1 lokma ekmek kıtırı . 1 tatlı kaşığı bal kaymak. Bi isirik cikilete ) fark etmez mi Dion yoksa .

Ben de öyleyim kuzucum. İnan akşam abur cubur yemeye öyle alışmış ki bünyem akşam olunca bı depresif moda giriyorum. Tv izliyorum keyif almıyorum çay içiyorum keyif almıyorum kitap vs.. hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ama biliyorum ki yediğim zaman da pişman olacağım ve yine o moddan çıkamayacağım.
Bugün gözümün önünde neler döndü neler. Yersem anlık nefsim tatmin olacak. Fakat yemediğim de öyle gurur duyuyorum ki kendimle.
Bir savaşta olduğunu farzet. Nefsin ye dedikçe sen 'Hayır! Kes sesini' diyeceksin. Ve savaşı kazanacaksın.

Bak birincilik bana yaradı ahahaha. Havalara mı girdim ne

Oyy yerim seni. Kız benim de vakti zmaninda bireysel 1. Ligim oldu
Fazla mi yasliyım ney haklsin ya o keyif ayri bişi.
Hele dün avm de. Köfte istedim pilavı ni ekmekgini eşimé verdim bi de ekstra salata istedim. Görsen kendimi bn ı begendim havalar à girdim . Sonra colins ten small beden mont denedim kiz. Kapandı tüm düğmeler . Bi en alttaki kastı o da geçecek ve alisveris yapceem uleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…