Ben senle konusmuyorumBiri beni cimciklesin.
Gozlerime inanamiyorum.
Tekrar tekrar baktim.
Mesaj tarihlerine .
Aksam bulasikla ugrasirken Kk ya alakali da icimden sunlar gecmisti;
Takim kapandi da iyi mi oldu sanki.
Yillardir kilo yuzunden
cocugu olmayanlara,
Esiyke arasi bozuk olanlara,
Diyetisyene tonla para dokmus ama zayiflayamamis insanlara umut oluyordu diye dusunmustum.
@hepfit N Nana sagolasnz hep etiketlemissiniz ama koptum diye giremedm ara ara disardan okudum.
Ama artik ins kopmam.
Kuzu pazartesi ye kadar 1.ler sırlarını paylaşıyor sayfasına yazmayı unutmaAa ben ilk bizim takımda birinci oldum sanmıştım. Sonra farkettim ki takımlar arasiymis o zamannn benim de ponponlarim çıksın meydane
Tebrikler için teşekkürler
Kız senin bal kaymak bağımlılığın mı var. Bana o kadar kişi o kadar laf etcek mümkün değil hedefe kadar ağzıma sürmem o şeyi..
Pilav ve lavaş bir arada
Sonuç olarak beğenmedim verocum ve gerçek anlamda beğenene dek menülerini yorumlicam
O neredeKuzu pazartesi ye kadar 1.ler sırlarını paylaşıyor sayfasına yazmayı unutma
Inan özür dilerim kuzum.Ben senle konusmuyorum
İstemeye gelme babam vermeyebilir.. Huy yaptı. direkt gaçalım. Bonus bizi saklar
Şu an birikimim yok. Du feylesofla evleneyim. Düğün gecesi altınları alıp kaçarım Ankara'ya...
Yalnıııız ablanla aynı evde yaşamam...
ayrı eve çıkarız
ablam zaten evlenecek
Tamam bunu halledeyim
Tamam evi üstüme yaparsın di mi?
delülerrrrrrrrrr@MiuLego gel benimle kaç arabistan sultanı yaparım seni
Kız nie öyle dedin ki. Miktar lar kuş kadar. Emziren anne seysiii yav. Saati de uygun hani. Şu An dà taze süt psirdik eşim kaymaginı ayrdi. Bi de organik bal var şimdi yememm . Önceden olsa yerdim sabahi bekliom.Aa ben ilk bizim takımda birinci oldum sanmıştım. Sonra farkettim ki takımlar arasiymis o zamannn benim de ponponlarim çıksın meydane
Tebrikler için teşekkürler
Kız senin bal kaymak bağımlılığın mı var. Bana o kadar kişi o kadar laf etcek mümkün değil hedefe kadar ağzıma sürmem o şeyi..
Pilav ve lavaş bir arada
Sonuç olarak beğenmedim verocum ve gerçek anlamda beğenene dek menülerini yorumlicam
Cok kaçamak ( pasta börek kek bisküvi cikileta ) az kaçamak ( 1 lokma ekmek kıtırı . 1 tatlı kaşığı bal kaymak. Bi isirik cikilete ) fark etmez mi Dion yoksa .
Kaçamak yapmamaya karar verirsen alıcam listeye verıooo
Sen düşünedur:)
Kıyamam kuzum oyyyyyy
Senin boy kilo ne canım ??Dişli rakip bana uyar hadi yapalım kim daha çok verecek
Baktım bi çarşamba günü yazmış . Başka da yazmamis@Antepia27 ablam da mı uğramadı hıc
Ben de öyleyim kuzucum. İnan akşam abur cubur yemeye öyle alışmış ki bünyem akşam olunca bı depresif moda giriyorum. Tv izliyorum keyif almıyorum çay içiyorum keyif almıyorum kitap vs.. hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ama biliyorum ki yediğim zaman da pişman olacağım ve yine o moddan çıkamayacağım.Kız nie öyle dedin ki. Miktar lar kuş kadar. Emziren anne seysiii yav. Saati de uygun hani. Şu An dà taze süt psirdik eşim kaymaginı ayrdi. Bi de organik bal var şimdi yememm . Önceden olsa yerdim sabahi bekliom.
Balım yavrucanim sen bana neden etipuf dendiginı biliyon mu. Vakti zamanında bu çay saatinde kafama kafama vurdular da etipuf yeme zararlı Die 3 2 1 yarım derken bıraktimaeben ablam sağolsun en Son anlmsti beni . Bu kız bunu yemese yiyeceklerinin önünü alamayiZ Die . ben yemediklerimle veriom Kilo.
Bugün Mesela markette gozum dondu @Makbule007 gibi gofret bisküviler atmadim sepete .
Sen yap yorum lütfen bıkma..
Canim onun alt komsusu vefat etmisti bi lac gum gelemeey bilirim demisti@Antepia27 ablam da mı uğramadı hıc
Oyy yerim seni. Kız benim de vakti zmaninda bireysel 1. Ligim olduBen de öyleyim kuzucum. İnan akşam abur cubur yemeye öyle alışmış ki bünyem akşam olunca bı depresif moda giriyorum. Tv izliyorum keyif almıyorum çay içiyorum keyif almıyorum kitap vs.. hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ama biliyorum ki yediğim zaman da pişman olacağım ve yine o moddan çıkamayacağım.
Bugün gözümün önünde neler döndü neler. Yersem anlık nefsim tatmin olacak. Fakat yemediğim de öyle gurur duyuyorum ki kendimle.
Bir savaşta olduğunu farzet. Nefsin ye dedikçe sen 'Hayır! Kes sesini' diyeceksin. Ve savaşı kazanacaksın.
Bak birincilik bana yaradı ahahaha. Havalara mı girdim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?