Ben de pazı yapcam ıspanak gibi bakalım nasıl olacakKalkim de bi karnıbahar kısırı yapim
Yaptığını yemeyenler....
Eve gelen şeyleri yemeyenler.... sabredenler....
Yemediklerinizi benim gözüme sokarak beni etiketlermisiniz lütfen?
Bunu yiyip yakmaktansa mevcut olan bingil bingil yağlarımı yakıyorum canim dimiAma çok güzel görünüyor onun dilimi için kaçta ip atlamak gerek ben artık kendimi öyle teselli ediyorum
Yok öyle değil bakıyorum yiyeceğim kalorisine bunun için 250 fazla ip atlamaliyim diyorum mesela, vazgeciyorum. Kendime hedef koydum 50 adet ipin üstü kalorili şeyleri asla kaçamak yapmayacagim. Ona göre kıyas yapiyorum. Alışverişde de aynısını yaparim bu aldigim şey için kaç saat çalışmam gerekti derim çok saatse değer mi derim eğer iç sesim değer demezse almıyorum onun gibi.Bunu yiyip yakmaktansa mevcut olan bingil bingil yağlarımı yakıyorum canim dimi@whiteblacklife
Benim hazır sayılır.. acıktım valla :))Ben de pazı yapcam ıspanak gibi bakalım nasıl olacak
Kız benim vücut tekrardan yeni yeni diyey moduna girdi şükür ...Kesmiyo ki
Hadi gözün aydın cnm...Annem geldi annişi aldım terminalden
Sıra köpüşümde.. hazırlıyorlarmış ameliyata.. yıkanıyormuş pamuğum
Hadi gayret
Evet canim değmez yemeye aman zaten çok yedik dimjYok öyle değil bakıyorum yiyeceğim kalorisine bunun için 250 fazla ip atlamaliyim diyorum mesela, vazgeciyorum. Kendime hedef koydum 50 adet ipin üstü kalorili şeyleri asla kaçamak yapmayacagim. Ona göre kıyas yapiyorum. Alışverişde de aynısını yaparim bu aldigim şey için kaç saat çalışmam gerekti derim çok saatse değer mi derim eğer iç sesim değer demezse almıyorum onun gibi.
Allah rahmet eylesin cnmBen de babamı 45 inde kaybettim
Bak benim çorba çok pratik ve denişik :)) hemide sonuncu
Yaptığını yemeyenler....
Eve gelen şeyleri yemeyenler.... sabredenler....
Yemediklerinizi benim gözüme sokarak beni etiketlermisiniz lütfen?
Ben şuraya dayaklık menümü bırakayım
10:00
Hamurişi(insanı ölçülerde değil)
1.5 kk beyaz peynir
4 zeytin
Ara sade neskafe+1 ceviz
18:30(sabahı telafi etme çabası)
150 g somon(firinda)
Salata
Közlenmiş biber_sogan_sarimsak
Spor 60 dakika tempolu yürüyüş= 150 p
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?