Ben takımı yesem daha az kalori olurdu seninki ne ki
Dışarıda bi lahmacun 1 elma yedim saat 15.00 gibi şimdi napcam ben @MiuLego
Yani şimdi yemesem gece acikirimm. Yesem fazla mı olur ki.
Restine restle karşılık veriyorum sayın çakıl. Haftaya kapışalım senin ilenBugün bu saate kadar . A ben o 500 uzun yaptın sandım hadi bakalım ipte de rekabet tozu dumana katcam saat 17.00 da ara bildirim istiyorum ben de yazacağım şu kadar ip oldu diyeceğim hedefim 2000igdedali yi yenmek için ön antreman yapıyorum haftaya ona meydan okuyacagim ip konusunda
Bu dediğine sen bile inanmazken üstelik
Torbalı olarak bilmiyorum ama teyzem philips marathondan aşırı derecede memnun.Bende fakir var memnun degilim canim.marka olarak philips öneren çok duydum.
CocoChanelmademoiselle canim ben bosch kullaniyorum cok memnunum
CocoChanelmademoiselle fakirin o limitte süpürgeleri var kuzu bi bak istersen.
Bosch ta iyidir fiyat aralığını çok iyi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2115848
Kuzum 7 senedir kullanıyorum, torbası bez torba, boşaltıp yıkayıp tekrar takıyorum minicik bisey her yere sığıyor, ben tepe tepe kullanmama rağmen hiç servise gitmedi
canlarim cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin.aklimda bi kac model belirdi,cok sağolun.bi kac gun daha iyice arastirip alicam insallah ❤❤❤Canim benim şu aralar favorim kablosu elektrik süpürgesi inanılmaz kullanışlı onu tavsiye ederim o markalara bak hepsi iyi görünüyor elektralux de gördüm çok kullanışlı annene de inanılmaz kullanışlı olur bir bak internetten çekim gücü yüksek olanına.
geldim mium nasilsiniz bebitooomm geldi mi annen durumlar nasil köpusun nasilNerdesin sarı bombaaaaaCocoChanelmademoiselle
Nerdesin esmer bombam yokluğuna alışık değilimmalipina
Dur ben bulayım, gruplarda bı yerdeydiHayır bulamadim ki bitanem
Survivor un hani şu yenilen takımı gösterirken çaldığı müzik var ya... Dün gece bi arkaaşım bu müzik içimi parçalıyor ühüü diye ağladı aramızda kalsın
Eyy hormonlarım ağlamazsanız adam değilsinz la
Survivor un hani şu yenilen takımı gösterirken çaldığı müzik var ya... Dün gece bi arkaaşım bu müzik içimi parçalıyor ühüü diye ağladı aramızda kalsın
Benimde için giciklaniyorSurvivor un hani şu yenilen takımı gösterirken çaldığı müzik var ya... Dün gece bi arkaaşım bu müzik içimi parçalıyor ühüü diye ağladı aramızda kalsın
Hangi müzük o bende deneyelim.
Çok çabuk ağlayan biri olarak ağlamazsam gömeriz
Yalnız değilmişim. İyice piremses instagram minnoşlarına döndük iki onluk delikanlıydık biz LunyamBenimde için giciklaniyor
Aşkolsun balım niye kırılimHippom ben prosu olmayan birine verdim, kırılma emi
Yalnız değilmişim. İyice piremses instagram minnoşlarına döndük iki onluk delikanlıydık biz Lunyam
Sen ne zaman yatıyodun lunya bende menü yazcamdaMenüye bak menüye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?