- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bi gidemedi :))Son kararın mı?
canım sabah ve akşam arası en az 2 kilo oynar.o yüzden gece kilosunu baz almamalısın.sabah aç karna ,büyük abdesti yaptıktan sonra elbisesiz tartılman lazım.odur gerçek kilon.bi de adet öncesi ve adet sırası tartılmamak lazım aslındaTokum diyedir değil mi çok moralim bozuldu bi de diyeti bozmadim 2 gündür çok dikkatliydim bir umut az bekliyordum ben hevesle
Madem veriyon burada yazma bari değil miGece 24 ü geçti diye mi bu anormal sorular ,sanki +18 topiği
Resmen şeytana uydum ben yatim leptine baslayim yarın zor bir günMoral bozmak yok çakıl.. sen yeni bir şey deniyorsun.. süre bitene kadar denemeye devam.. süre bitince anlayacağız yaradı mı yaramadı mı..
Ayrıca gece tartıya çıkılır mı hiç
çok şeyBilmediğin ne var
peki
Ayyy güldüm yaaa. Aher bu minik yaramazlarrrKız haklısın bahane bulmakta istemiyorum.. ama bebişle inan zor yapıyorum.. o walk larda ondan kaçıyorum.. sonlara doğru iyice durmuyı... ipi de salonun kapısını kitliyorum o kapıda ağlıyo öyle atlıyorum.. bölgeselde de üstüme çıkıyo saçımı çekiyoo.. gözlüğümü alıp kaçıyoo :))
Sıla'yı dinlemem normalde,Mabel hatırına Onu da dinliyorum bu şarkı için
bu da dursun şuracıkta gece şarkısı
Inşallah şok oldum birden gece tartilmayacagim bidahacakil80 ben akşam en az 2 kilo artıyım.. gece tartısı kıstas değil..
Büyük abdest ne kadar da kibarsın .. poha noldıcanım sabah ve akşam arası en az 2 kilo oynar.o yüzden gece kilosunu baz almamalısın.sabah aç karna ,büyük abdesti yaptıktan sonra elbisesiz tartılman lazım.o dur gerçek kilon.bi de adet öncesi ve adet sırası tartılmamak lazım aslında
Biz de oğlumla 1 haftadır ezberlemeye çalışıyoruzAyy bugün oğluma azcıl istiklâl marşı çalıştırdım .. nasıl çıktığını anlattım.. anne sen 10 kıtasını da biliyo musun ezbere dedi evet dedim.. oku dedi okudum .. öyle bi galeyana geldim ki.. anne nasıl okudun öle diyo
Allah kolaylık versinValla fena gözlerim şaşı beş oluyorpaylaştır ne demek
Ortalık iyice çorba olsunAslında benim bir önerim var,diyet kardeşliği topiğimiz de var bizim ,menülerin arada kaynamaması için menüler oraya yazılsa ,oradan alıntı mı yapılsa acaba ,burada menü yazılsa ,orada geyik yapsak diyeceğim de ,ne zamandır kapalıydı evimiz ,burayı bırakmaya kıyamıyorum
Bugünkü menu yazayim suraya: 2 bardak su biri tarcinli karanfilli limonlu
Kahvti 11:00 :1 kahve 1 yeşil elma canim istemedi
Aksam 18:30=tavuk ızgara abagannuc zerzevat 2 kaşık humus ekmek yok..daha yemedim ama
Spor olarak alışverişe cikacam yürüyüş yaprim 2 saat yürürüm öyle..yarım saat parkta yürüyecem .. 1 litre su geceden içine limon ve zencefil koydum onu ictim 2 litre diğer suyumu bitirmek uzereyim
Menümü veriyorum
Sabah 2 k kayısı türk kahvesi
Kahv 12.00: 2 yum omlet
Yarim kk peynir 5 zeytin
1 çay bardağı süt
Bol yesillik ve 1 dilim tam t ekmek
Ara türk.kahvesi
Aksam 17.30: 6 yemek.kasigi taze fasulye
Bir bardaktan az fazla ayran
Ve bol salata
Ara : hurma 2 ceviz ve türk kahvesi
Bitki çayı ve 2.5 litre su
Spor yarim saat yürüyüş 1 dk plank
@MiuLego @Whiteblacklife
@Esra_4378 @nehirnil111
Ben şuraya dayaklık menümü bırakayım
10:00
Hamurişi(insanı ölçülerde değil)
1.5 kk beyaz peynir
4 zeytin
Ara sade neskafe+1 ceviz
18:30(sabahı telafi etme çabası)
150 g somon(firinda)
Salata
Közlenmiş biber_sogan_sarimsak
Spor 60 dakika tempolu yürüyüş= 150 p
@MiuLego @Whiteblacklife
ben her daim kibar ve de nazikimdirBüyük abdest ne kadar da kibarsın .. poha noldı
Bir kere kürsüde okumuşluğum varAyy bugün oğluma azcıl istiklâl marşı çalıştırdım .. nasıl çıktığını anlattım.. anne sen 10 kıtasını da biliyo musun ezbere dedi evet dedim.. oku dedi okudum .. öyle bi galeyana geldim ki.. anne nasıl okudun öle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?