ohhh kan terlerin bol yanan yağlar topak topak olsun esramAyy o kadar yorgunumki tek gözümle yazıyorum çocuklar anca uyudu sporda iyi yapıyorum ama zorlansamda beni çok mutlu ediyor
Ayy o kadar yorgunumki tek gözümle yazıyorum çocuklar anca uyudu sporda iyi yapıyorum ama zorlansamda beni çok mutlu ediyor
ÖZLEMİŞTİM HE İYİ OLDU SONUNDA DENK GELDİK
ben hep sustum onlar konuştu500 mesaj yuhhhhiç işiniz yok mu gece gece sizin
Evet şeker yine beraberiz hadi baaalımBende sendeyimn
Ayyy çok özlemiştik yaaa
Mesajı gece 2 de yazmisim sabah gitti yahu :) ama hala yorgunumÖRNEK ALALIM LÜTFEN!
Ortadaki ben unutmadınız dimi
Mesajı gece 2 de yazmisim sabah gitti yahu :) ama hala yorgunum
ÖZLEMİŞTİM HE İYİ OLDU SONUNDA DENK GELDİK
Caps lock hep açık kalıyor
Tabi tabi kesinben hep sustum onlar konuştu
Çakıl listene devam et sen. Tok karnına ben artı 2 çıkarım normal yani. Hemen moralini bozma hemen. Bence liste iyi olacak sanaMoralim çok bozuldu tok karninayim evet ama şimdi dayanamadim tartilim dedim 3 kilo almış çıktım bu mümkün mü 2 günde 3 kilo bu listelerle yaaa moralim sıfır bu neden oldu beslenmem değişti ondan mi yarın akşam değişir mi ya ben 3 öğün beslenmesem mi ben 2 öğün iyiydim neden 3 öğün beslendirmeye çalışıyor doktor beni ben direk çöktü suan ya bu bir rüya olsuneşim karşımda nutella yedi ona bir el surmedim kaçamak olmadi. Keşke tartilmasaydim yarın akşam yine tartilacagim umarım bu tok olduğum içindir
Oyyy yerim ben bunu. Nasıl oldu miu?
Yatak odası da net çekmiyor tam giderken yazdimo nasıl iş
Biri 21 aylık biri 3 ay olacakAman canım amin senin tek mi yoksa abi abla var mı
ortadaki en güzeli sensin unutmak mümkün mü beee :)
Ayy çok tatlı ya köpeğin çabucak toparlasın ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?