Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sadece menü yazılabilir oraya isterseniz ..
Bu mantıklı ama şöyle yapalım bunu. Buraya ek sayfa açılsın yedinci takımın menüleri diye. Menü dışında asla bir şey yazılmasın. Miu ordan kolayca alıntı yapar burda yorumlar.
@MiuLego

Çakılım hepimiz aciz karnımız gurulduyor ve bu iyi bisey, buna odaklanmak kilo vermeni engelleyebilir. Başka şeyler düşünmeye çalış

Sence dietim normal mi icim huzursuz ondan haftaya kadin doguma da gitcem kilo vermeden gitmemeliyim ama ben aldim sizin basiniza geldi mi boyle bitsey dietisyen listesinde kilo aldiginiz oldu mu doktor degistirince hata mi yaptim diyorum o dan bu panigim. Umarim kilo veririm ctesiye kadar. Ay ben bu ara cok gerginim bebek isi yaklasti kontroller ondan bu panigim hic kilo almamaliyim

hepfit
nasılsın? bu hafta spor yaptın mıydı? yaptıysan topluca bildirim alıyım,yapmadıysan haydi bu hafta

Yaptim kuzum yapmaz miyim
Cuma 90 dakika tempolu yürüyüş = 225 p
Cumartesi 60 dk eliptik=240 p
Pazar 60 dakika tempolu yürüyüş = 150 p

Oyyy yerim ben bunu. Nasıl oldu miu?
iyi imiş aradım kuzum.. öğlen gidicem görmeye anlarım o zaman tam nasıl durumu
az öper koklarım kendine gelir :)
Biri 21 aylık biri 3 ay olacak
maşallah onlara oy
Ayy çok tatlı ya köpeğin çabucak toparlasın ins.
amin kuzum aminnn
Oyyyyyy seni tabisi de operimmm. Ummahh ( benim oğluş öyle Dio bizi öp deyince)

Bu mantıklı ama şöyle yapalım bunu. Buraya ek sayfa açılsın yedinci takımın menüleri diye. Menü dışında asla bir şey yazılmasın. Miu ordan kolayca alıntı yapar burda yorumlar.
@MiuLego
yok eflalim o iş olmuyor ya

eksik kalıyor falan
bölünmeyelim hiç
zar zor ben toplarım

Heee cuma günü elinde kalmayım diye telafi ediyom

Ya ben spor yapmayi ozledim dun oğlum uyudu tam basladim 10 dk sonra uyabdi geri de uyutamadim evde de yalnizdim devam edemedim zaten.hastalikla dusmelerde bogusuyoruz bu ara..annemler gidiyo bugun sanirim bi sure yatili misafirim olmayacak kv den baska.ama hosgeldine gelcez diyenler varmis.Allahim nolur cabuk bitsinler de artik oturayim ve duzenimi oturtayim

K.v . De mi bakıoyr bebeğe . Ayy hiç sevmem misafir .töbe yaaa. Ben da var ama bi gariplik. Hele yatılı iggyyy

AYY CANIM ÇOK dusuncelisin bende 2 gün çok dikkat ettim bugün biraz yiyeyim diyordumsende rahat ol bee yeniyekte olekmi ye gitsin
Esracım ben konuşmuyorum kendisiynen küsüm de sen söyler misin lütfen bugün çok yoğunum. Giremezsem haydar abiyle gelmesin miu... bi de hıh dediğimi söyler misin...
Bi de dün al canımı demişti. Der misin ben öldürmem süründürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…