Oyyyyyy seni tabisi de operimmm. Ummahh ( benim oğluş öyle Dio bizi öp deyince)bonusu niye öpüyon ki ne gerek var
görülmemiş şey la bonus öpülür mü hiç
burda miu varken
Bizde daha ne videolar var ana oğulayyy bayıldım kız ona kaç kere izledim var ya
hem yahuşuklu hem dadlu oğlun maşallah ya
Bu mantıklı ama şöyle yapalım bunu. Buraya ek sayfa açılsın yedinci takımın menüleri diye. Menü dışında asla bir şey yazılmasın. Miu ordan kolayca alıntı yapar burda yorumlar.Sadece menü yazılabilir oraya isterseniz ..
Çakılım hepimiz aciz karnımız gurulduyor ve bu iyi bisey, buna odaklanmak kilo vermeni engelleyebilir. Başka şeyler düşünmeye çalış
hepfit
nasılsın? bu hafta spor yaptın mıydı? yaptıysan topluca bildirim alıyım,yapmadıysan haydi bu hafta
Hayir olmaz 12 saate kadar yolu var.Cnm ben 8-5 yapicam
Öğle yemeği burda yiyorum
4_5 arası birde ceviz sut filan yerim
Diye düşünüyorum
5 te yesem en son geç mi olur ?
14 saat açlık
iyi imiş aradım kuzum.. öğlen gidicem görmeye anlarım o zaman tam nasıl durumuOyyy yerim ben bunu. Nasıl oldu miu?
maşallah onlara oyBiri 21 aylık biri 3 ay olacak
amin kuzum aminnnAyy çok tatlı ya köpeğin çabucak toparlasın ins.
Oyyyyyy seni tabisi de operimmm. Ummahh ( benim oğluş öyle Dio bizi öp deyince)
yok eflalim o iş olmuyor yaBu mantıklı ama şöyle yapalım bunu. Buraya ek sayfa açılsın yedinci takımın menüleri diye. Menü dışında asla bir şey yazılmasın. Miu ordan kolayca alıntı yapar burda yorumlar.
@MiuLego
çakılhmen moral bozma canım.. hayır olmaz öyle.. dur bi bakalım.. diyetisyeninle konuşunca anlaşılacak sebebi ve çaresi bulunacak
menü dışına çıkılmasın efendimizdünü telafi menüsü gibi oldu bu detoks gibi..
bamyanın yanında salata da olsun bi de:)
aynen böyleyim ben de
oh şükür.. cumaya 6 lara ceeee diyeceğiz
miuiimmmm bak hele . mutlu oldum kız.cuma 59 geldi ama küsüratı kaç olacak ki acaba
Bebek minnoş nasıl güzelsin sen Yaradana kurban olurum maşallah sana
AYY CANIM ÇOK dusuncelisin bende 2 gün çok dikkat ettim bugün biraz yiyeyim diyordumsende rahat ol bee yeniyekte olekmi ye gitsin
K.v . De mi bakıoyr bebeğe . Ayy hiç sevmem misafir .töbe yaaa. Ben da var ama bi gariplik. Hele yatılı iggyyyYa ben spor yapmayi ozledim dun oğlum uyudu tam basladim 10 dk sonra uyabdi geri de uyutamadim evde de yalnizdim devam edemedim zaten.hastalikla dusmelerde bogusuyoruz bu ara..annemler gidiyo bugun sanirim bi sure yatili misafirim olmayacak kv den baska.ama hosgeldine gelcez diyenler varmis.Allahim nolur cabuk bitsinler de artik oturayim ve duzenimi oturtayim
Esracım ben konuşmuyorum kendisiynen küsüm de sen söyler misin lütfen bugün çok yoğunum. Giremezsem haydar abiyle gelmesin miu... bi de hıh dediğimi söyler misin...AYY CANIM ÇOK dusuncelisin bende 2 gün çok dikkat ettim bugün biraz yiyeyim diyordumsende rahat ol bee yeniyekte olekmi ye gitsin
Buyrun benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?