O koçlara kendini kovalattirmaktan zayıflamıştırBenim kp hayatta gelmez gelse de uzun kalmaz.istanbuldayken sadece 1 kere geldi o da dogumdan 5 gun sonra 1 gece kaldi kv aldi gitti.o yuzden kv de onu birakip cok kalmaz akli kaliyo.hele simdi koyunlari fln var istese de gelemez.ben o gelmeden yapiyom yemek yetmedigi yerde yapar sagolsun.sunu yapacam yapayim mi diye de soruyo.ha yapma desem de yapasi varsa yapiyo o ayritemizligi ben istemiyorum zaren oglandan firsat bulamiyo ki.kadin zayifladi geldiginden beri pesinde koşmaktan
Bana yaşlı diyen garıya bak,beyazı varmışGidim azcık yürüyüş yapim sonra bi tartıya bakim ne var ne yok görim.sonra da bugün bakım yapmam lazım beyazlar aldı başını gidiyo accık boyanim bakım yapim nadas bitti ne de olsa
Şuraya kalpler koyayım da ,portakal sulu ördeğe ,belki okuyordur dışarıdan da ,insafa gelip gelir
Ayyy deli ben unutmuştum onuO koçlara kendini kovalattirmaktan zayıflamıştır
Bugün okul var mı ki??öğle arası geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
önce yemek
sonra okulllll
okuldayken yazamıyorum biliyosunuz canlar
merak etmeyin emi uslu durun bir de
akşam 5 gibi de köpeğe bakmaya gidicez bizim
O buradayken de olmuyordu etiketUlan niye etiket olmuyo
O buradayken de olmuyordu etiket
Hatta etiketine başkası çıktığı da oluyordu.
Ay bı o insan .bu kadar mı benzer tipkisinin aynısı olur yaw
Aynen Esra bak aynen bilerek yorumsuz geçtim nasıl olsa birisi yiyip yakacagina yemeyip.yagini yak demiştir diyeeeBunu yiyip yakmaktansa mevcut olan bingil bingil yağlarımı yakıyorum canim dimiWhiteblacklife
Bence de etmelisin canımLimonlu suya çok daha dikkat edicem bundan sonra :))
Evet canım başladım dün. 100 dk normal yürüyüş ve 3 mile leslie var pazar gününde. 235 puan.
Canlarım teşekkür ederim
Ay buna bayıldım ama ben çok şirin
Sen nasıl ortisin ortalıklarda yoksun
dimi masum aynı miuşa benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?