Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seni niye öldürim kız herifi öldürürüm olur biter.ya da değmez öldürmiyim boşiyim onu seni alim
evet evet eveeeeeeeeeeetttttttttt

ay bir an heyecanla gaza geldim
kandırmıyorsun dimi
Sorma yaa kandirdi beni bi onceki hafta icin olalim mi dedi dedim simdi kalsin ben yogunum sonraki hafta oluruz.söz vermis bulundum bi kere.yoksa bu cumayi görsem olur muydum

saf ve masum duygularından faydalanıp kandırmış seni

ayda bir fix bizim rüyalar ya .rüyada ya aldatılıyoz ya da birbirimizi öldürüyoz.o da aynı rüyaları görüyo nedense
Ay benim annem babam öyleydi. Abartmiyirum gerçekten kalkınca kavga kıyamet olurdu. Babam annem é gözüme gözükmé sana gicik oluom derdi

Kız esimin öyle hayalleri var zayiflayinca tekrar gelinlik giyip balayı yapsak diyor içine doğdu sanirim ayy sizler olmasanız ben veremem zaten Allah razı olsun hepinizden
Oooo hayallere gel

ayda bir fix bizim rüyalar ya .rüyada ya aldatılıyoz ya da birbirimizi öldürüyoz.o da aynı rüyaları görüyo nedense

Oo ne güzel mis. Bizimkiler bizde kalıcı oluo. Dede de gelio. Odaları tvler ı ayrı. Yemek temizlik asla yapmaz. Yapmasin. Da. Dede de hasta. Şu dönem bi gecseydi. Seneye başka çözüm bulmaliyimmm ama nasıl. Minnosm çok küçük yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…