- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sorma yaa kandirdi beni bi onceki hafta icin olalim mi dedi dedim simdi kalsin ben yogunum sonraki hafta oluruz.söz vermis bulundum bi kere.yoksa bu cumayi görsem olur muydumyürek mi yedin berna
ayda bir fix bizim rüyalar ya .rüyada ya aldatılıyoz ya da birbirimizi öldürüyoz.o da aynı rüyaları görüyo nedenseilahi maliii yaaaa
sen beni öldürceksin ya
cansın ki sen :)
Adaçayı iç 2-3 kupa hemen getiriyorBaşka canı trip yemek isteyen olursa bi dürtsün hemen atarım dilime mi yapışacak
Tam o ruh halindeyim.
Halam bi türlü gelmek bilmiyor... Sancısı var kendi yok namıssızın...
ohooo çorba mı kaldı.ben sana tarhana yapim bugün onu içersin taze taze mis
evet evet eveeeeeeeeeeettttttttttseni niye öldürim kız herifi öldürürüm olur biter.ya da değmez öldürmiyim boşiyim onu seni alim
Sorma yaa kandirdi beni bi onceki hafta icin olalim mi dedi dedim simdi kalsin ben yogunum sonraki hafta oluruz.söz vermis bulundum bi kere.yoksa bu cumayi görsem olur muydum
Ay benim annem babam öyleydi. Abartmiyirum gerçekten kalkınca kavga kıyamet olurdu. Babam annem é gözüme gözükmé sana gicik oluom derdiayda bir fix bizim rüyalar ya .rüyada ya aldatılıyoz ya da birbirimizi öldürüyoz.o da aynı rüyaları görüyo nedense
Oooo hayallere gelKız esimin öyle hayalleri var zayiflayinca tekrar gelinlik giyip balayı yapsak diyor içine doğdu sanirim ayy sizler olmasanız ben veremem zaten Allah razı olsun hepinizden
ayda bir fix bizim rüyalar ya .rüyada ya aldatılıyoz ya da birbirimizi öldürüyoz.o da aynı rüyaları görüyo nedense
kafam atarsa yaparımevet evet eveeeeeeeeeeetttttttttt
ay bir an heyecanla gaza geldim
kandırmıyorsun dimi
saf ve masum duygularından faydalanıp kandırmış seni
heh aynı biz.gerçi bizde kavga olmuyo .ben saydırıyom o da yat hadi yat diyoAy benim annem babam öyleydi. Abartmiyirum gerçekten kalkınca kavga kıyamet olurdu. Babam annem é gözüme gözükmé sana gicik oluom derdi
kafam atarsa yaparım
arada tehtid ediyom herifi gece uykuda gırtlağını keserim diye ayağını denk alsın
yavukluyu seçiyorumKasabın karısı
Miu'nun yavuklusu
tarafını seç
Oo ne güzel mis. Bizimkiler bizde kalıcı oluo. Dede de gelio. Odaları tvler ı ayrı. Yemek temizlik asla yapmaz. Yapmasin. Da. Dede de hasta. Şu dönem bi gecseydi. Seneye başka çözüm bulmaliyimmm ama nasıl. Minnosm çok küçük yaaaVe ben bu hatunla morti oldum
Ya ben misafir severim Allah eksikligini göstermesin ki hic de eksik olmaz ta bekarligimdan beri.Ama tasinmasi ev isleri yerlesi tekrar okula basla ona alismaya calis oglandan ayri kalmaya alis derken bunlarin üzerine gelince yoruldum.Ha gelenler annem babam kardeslerim kuzenim ama ne olursa olsun insan kafa dinlemek istiyo bi yerden sonra.
Kv 3 gun bende kalip cocuga bakiyo canım diger 4 gün kendi evinde.sali aksam geliyo cuma aksam gidiyo.
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayavukluyu seçiyorum
azcık heyecan gelsin hayatıma
Ooyyiii ağza burna bak. Yerim seni kizzzbeni çok sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?