Niye birşey yemiyormusun
Canın menü vermezsen sana yardımcı olamam ki kacak gocek olabilir
Kız ben bi süre önce yediğim bi cıss daha bitmeden vicdan yaptım nerdeyse ağlıcam.. normalde yediğim bişeydi.. makarna için değmez be bonus... canın çok çekiyorsa cuma günü bi kase makarna ile bol salata yoğurt ye.. doyacaksın@nehirnil111 zevkle değildi nehir kendime pırasa yapıyodum.
İçimde öyle büyük bi boşluk hissettimki tat almak değildi istediğim.
Oturdum ağladım suyla dolsun boşluk.
bence normal değilSonuclarim cikti bunlar ne demek biliyor musunuz
Homa ir 13.43 en yuksek 2.7 yaziyor
Insulin 50.38 en yuksek 24.9
Glukoz aclik 108 en yuksek 100 yaziyor
Dietteyken boyle cikmasi normal mi
Niye birşey yemiyormusun
Canın menü vermezsen sana yardımcı olamam ki kacak gocek olabilir
sen öyle diyince aklıma bu geldi nedenseÖnümdeki makarna tenceresini 6-7 dk olmadan bitirebilirim. Üstüne başka şeylerde yiyebilirim.
1 çatal yedim ve buraya yazdım.
Bana yememem için bişey söyleyebilirnisiniz?
Sonuclarim cikti bunlar ne demek biliyor musunuz
Homa ir 13.43 en yuksek 2.7 yaziyor
Insulin 50.38 en yuksek 24.9
Glukoz aclik 108 en yuksek 100 yaziyor
Dietteyken boyle cikmasi normal mi
Ben çıtırım demedimki hiçBana yaşlı diyen garıya bak,beyazı varmış
Akşam kıymalı makarna yaptim bi gece oncede çocuk istedi uyandı kıyamadım gece gece yaptim ayy nasıl parlıyordu ama tuzuna bile bakmadım getirdim eşime takdirdim tuzunuBonus taaa istanbuldayken bi gun canım o kadar makarna ist3di ki.esime yapmistim ama ben de bi tencere yiyebilirdim.cok severim cunku.gittim kendime tb makarna aldim cuma günü yapip yicem dedim.ve neredeyse 2 ay olacak paketi acmadim bile.demem o ki geciyor bacim geciyor.
Bende emzirirken yazıyorum :))Akşam kıymalı makarna yaptim bi gece oncede çocuk istedi uyandı kıyamadım gece gece yaptim ayy nasıl parlıyordu ama tuzuna bile bakmadım getirdim eşime takdirdim tuzunuBonus canim bide yemek isteği gelince hemen yaz burada muhakkak birileri olur seni destekleyecek yoksa köşene çekilip menü yazmayıp kaçamakları götürürsün hemen yaz ben bir yandan kızı sallayıp bir yandan sana şu mesajı yazıyorsam sende kıyamazsın ve o makarnayı yemezsin herhal
Pekidün vardı ondan yazmadım,bugün ve yarında bi ev taşıma işi var,orda ne yer içerim,diyete ne kadar riayet ederim bilemiyorum ama çarşambadan itibaren evimdeyim o yüzden,çarşambadan sonra yazarım
bide bugünlerde yazarsam burda katliam çıkabilir
sende çok şeyetmesen diyorum
Günaydın canım zaten yanlış hatırlamışım, cuma sadece 2 mil Leslie varmış :) yaw ben koştum diye de hatırlıyorum ama... du bi bakiim...flawırım leslie 3 mil 45 dakika diye biliyorum
45*3=135 puan değil mi?
ayrıca 120+144=264, sen neden 244 buldun acabası
Yaa ne için parami veriyorlarBende emzirirken yazıyorum :))
Yok kız begüm ortim tevo mortimtevafuk55 i aldatıyo musun??
Kız ben bi süre önce yediğim bi cıss daha bitmeden vicdan yaptım nerdeyse ağlıcam.. normalde yediğim bişeydi.. makarna için değmez be bonus... canın çok çekiyorsa cuma günü bi kase makarna ile bol salata yoğurt ye.. doyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?