Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

annadınız işte yeauvv

Benimki olsa iyi simdi ben dururum cocugun yaninda git at derdi

Benim ki sabah çıkıp akşam gelir mecbur çöp sabah atılır
Bir kere dışarıya kapıya bırakmış kediden her yere dağıtmış
Kaynanam goreydi
Hemen süpürdüm sonra kocaya fırça
En nefret ettiğim şey. Çöp atmak

ben de bileklere bağlanan ağırlık aldım. kollar içinde kocanın hayvani dumble seti var boy boy(ben en küçüğü ile çalışıyorum )

ben de bileklere bağlanan ağırlık aldım. kollar içinde kocanın hayvani dumble seti var boy boy(ben en küçüğü ile çalışıyorum )
Ay ben bayıldım ayak ağırlığına birde bar denilen birşey var yanlış doylemediysem ondan alicam. :). Koca sporcu falani :)

Ay ben bayıldım ayak ağırlığına birde bar denilen birşey var yanlış doylemediysem ondan alicam. :). Koca sporcu falani :)

bizim ki öyle işte, sabit çelik bar var istediğin kadar ağırlık ekleyebiliyosun ucuna, en minnoşu 2,5 kilo

iş yerinde yemek çıkması iyi bişey ya, alışırsın kuzucum daha çok yeni

Son düzenleme:
Pamuğumu görmeye gittim. Çok halsiz biraz da kızgın bize tripliydi

Şimdi derse giriyorum. Geçmişe bakamadım. Dedikodumu yapabilirsiniz ama sadece sevmekle alakalı

oyyy bıraktınız diye tribe girmiştir, eh birazda acısı var çok normal. toparlar eve gelince

Ya ben de geceleri bir aktif oluyorum eskiden beri böyle, spor gece 11’de , bulaşık ütü temizlik gece bir enerji geliyor.. sabah da enerjisi bitmiş diğer pil gibiyim kahvaltı bile hazırlamak ölüm..
Benimde sabah yapasım geliyor evde iş ama işe geliyorum yine halledilmemiş

Güzel bahane ama kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…