annadınız işte yeauvvKız keşke benim de yakın olsa varya kocadan gizli giderdim kaynanayi bilen götürürdüm
Koca bey bırakmıyor yoksa
Spor salonlarında
Derken
Keşke bende de kapıcı olsa
He Vallah bahanemde su çocuğu evde birakamadim sen at çöpü
He Vallah duş aliyim diyorum aksamada yapicam
Kız ben ayak ağırlığı aldım çok mutluyum baya fayda etti birde ikişer beş litrelik su al sguat yap çok faydali
Ben de aynısını soracaktım
Benimki olsa iyi simdi ben dururum cocugun yaninda git at derdi
Yardıma gelemmiannadınız işte yeauvv
Yardıma gelemmi
Kız keşke benim de yakın olsa varya kocadan gizli giderdim kaynanayi bilen götürürdüm
Spor salonlarında
Derken
Kız ben ayak ağırlığı aldım çok mutluyum baya fayda etti birde ikişer beş litrelik su al sguat yap çok faydali
Ay ben bayıldım ayak ağırlığına birde bar denilen birşey var yanlış doylemediysem ondan alicam. :). Koca sporcu falani :)ben de bileklere bağlanan ağırlık aldım. kollar içinde kocanın hayvani dumble seti var boy boy(ben en küçüğü ile çalışıyorum)
Bayana derken? ErkeğeHayatta bir bayana o konuda yardım edemem
Benimki lafta
Ay ben bayıldım ayak ağırlığına birde bar denilen birşey var yanlış doylemediysem ondan alicam. :). Koca sporcu falani :)
yok anam ben hallediyom sağolYardıma gelemmi
Canım şimdilik iyi
Ama çok zor yeni ortamlar yeni insanlar zorlanıyorum biraz
Yemek burdan çıkıyor cnm ev yemeği
Pilav makarna dışında yiyorum herşey
Çorba çıkıyor hergun
Bugün tarhana çorbası vardı , et haşlama ve salata bulgur pilavı çorbada yiyorum
Yarın bakliyat var onuda yiycem mesela 4_5 yemek kaşığı kadar if yapacağım için
Yerim diye düşünüyorum
Ne yiycem derdi olmaması çok iyi
Dimi Yani
Doğurganlıktan o, sadece yanlış zamanda doğmuşuz, 1000 yıl önce olsa tanrıça heykeline manken yaparlardı...
Pamuğumu görmeye gittim. Çok halsiz biraz da kızgın bize tripliydi
Şimdi derse giriyorum. Geçmişe bakamadım. Dedikodumu yapabilirsiniz ama sadece sevmekle alakalı
Benimde sabah yapasım geliyor evde iş ama işe geliyorum yine halledilmemişYa ben de geceleri bir aktif oluyorum eskiden beri böyle, spor gece 11’de , bulaşık ütü temizlik gece bir enerji geliyor.. sabah da enerjisi bitmiş diğer pil gibiyim kahvaltı bile hazırlamak ölüm..
Kız keşke benim de yakın olsa varya kocadan gizli giderdim kaynanayi bilen götürürdüm
Spor salonlarında
Derken
Iyiyim kuzum iyi olmaya calisiyorum. Sen nasilsin. HosbuldukNarım çiçeğim nasılsın hoşgeldin
Hahaha. Helal sana bebekAyy valla spora devam kızla uğraşıyorum ev falan aynı :) 40 dakikalık ağırlık çalıştım kanser içindeyim bu mesajında iclikle yaziyorumcipilim
hepsini toptan yazarsan sevinirim flawırbegum75
Pazartesi sporu:
400 ip=80 puan
(Daha devamı gelecek unutmayayım diye söylüyorum, gece spor gelecek daha)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?