Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

onlar sana ba-yı-lı-yo-muş
flawırda flavır diyomuş
Laf aramızda bayıldılar hehheee
9 sene önce gitmiştim tabi gencim inceciktim o zaman, kız erkekleri bir yapışkan ki sorma, anam bir de vahşi batı gibi bir korktum, ki ben tek başına gezip tozan biriyim korkmam öyle kolay kolay,illallah etmiştim, dedim benden uzak olsunlar, hala da öyle düşünüyorum

1_1:30 gibi yiyorum canım
Sen benim ilk if yaptigimi hatirliyormusun ?
Yine 1 de yiyordum ve çok incelmistim çok iyiydim , saldirmam gitmişti , insülin düzelmişti

diyosun
biz göremedik ki yorum yapamıyoruz

diyosun
biz göremedik ki yorum yapamıyoruz
Hehee kiz benle alakalı değil, uçan kuşa yükselen cinstenler..bir de agresifler yahu, tabi hepsi değil genelleme yapmayayım ama şu ana kadar bulunduğum en gergin , sinirli, tehlikeli ülkeydi..3 ay kalacaktım 1 ay sonra kaçtım resmen..
Neyse..
Sen nasılsın onu de hele :)

ayy aman aman uzak olsunlar bize göre değil o işler
ben iyiyim biraz iş biraz burası derken her türlü çalışıyorum
sen nasılsın? hava nasıl oralarda malum sonra buraya geliyo o hava

Bende aynıyım ya genc anne olunca ıcımızdekı cocuk Cıkıverıyor ortaya esim gecen diyor Çocukların cocugu olmus diyor
Aslında kimleri tarafından ayiplansada aslında anne çocuk baginida güçlendiriyor:) valla benim babam bizimle oynamazdi sert adam di otoriter ama torunuyla 50 yaşında öyle bir oynuyor ki bebekle çocuk oluyor içimden keşke benimle de böyle oynaşan diyordum tabi icimden esimde oynar:)

Pamuğumu görmeye gittim. Çok halsiz biraz da kızgın bize tripliydi

Şimdi derse giriyorum. Geçmişe bakamadım. Dedikodumu yapabilirsiniz ama sadece sevmekle alakalı
kıyamam yaa tripte atarmış
halsizliği normal ama o ameliyat kolaymı bide size özlemi
neyse az kaldı eve gelince doya doya sarılıp telafisini yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…