- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Dimi Yanibence hormonlardan
yoksa bizlik bi durum yok yani
onlar sana ba-yı-lı-yo-muş
Yaw laf aramızda Brezilyalıları da hiç sevmem..
Dimi Yani
Doğurganlıktan o, sadece yanlış zamanda doğmuşuz, 1000 yıl önce olsa tanrıça heykeline manken yaparlardı...
Laf aramızda bayıldılar hehheeeonlar sana ba-yı-lı-yo-muş
flawırda flavır diyomuş
bende öyledüşündümde ondan sordum,öğlen kaçta yiyiyosun?
akşam açlık krizine giripte kaçamağa başvurma sakın,çünkü diğer işyerinde yine 3-4 gibi yiyiyodun burda daha erkendir tahminimce,oda ilerleyen saatlerde açlık halsizlik yapmasın
ceviz kahve ne kadar tutar bilmiyorum
bu hafta dene bakalım nasıl olcak
Heee öyle walla..bencede hıhh
hatta koruma altına alırlardı mumyalatırlardı bizi
diyosunLaf aramızda bayıldılar hehheee
9 sene önce gitmiştim tabi gencim inceciktim o zaman, kız erkekleri bir yapışkan ki sorma, anam bir de vahşi batı gibi bir korktum, ki ben tek başına gezip tozan biriyim korkmam öyle kolay kolay,illallah etmiştim, dedim benden uzak olsunlar, hala da öyle düşünüyorum
Hehee kiz benle alakalı değil, uçan kuşa yükselen cinstenler..bir de agresifler yahu, tabi hepsi değil genelleme yapmayayım ama şu ana kadar bulunduğum en gergin , sinirli, tehlikeli ülkeydi..3 ay kalacaktım 1 ay sonra kaçtım resmen..diyosun
biz göremedik ki yorum yapamıyoruz
Hehee kiz benle alakalı değil, uçan kuşa yükselen cinstenler..bir de agresifler yahu, tabi hepsi değil genelleme yapmayayım ama şu ana kadar bulunduğum en gergin , sinirli, tehlikeli ülkeydi..3 ay kalacaktım 1 ay sonra kaçtım resmen..
Neyse..
Sen nasılsın onu de hele :)
Ayy valla spora devam kızla uğraşıyorum ev falan aynı :) 40 dakikalık ağırlık çalıştım kanser içindeyim bu mesajında iclikle yaziyorumSen neler yapiosun kuzum gorusmeyeli
İçlik miAyy valla spora devam kızla uğraşıyorum ev falan aynı :) 40 dakikalık ağırlık çalıştım kanser içindeyim bu mesajında iclikle yaziyorumcipilim
Aslında kimleri tarafından ayiplansada aslında anne çocuk baginida güçlendiriyor:) valla benim babam bizimle oynamazdi sert adam di otoriter ama torunuyla 50 yaşında öyle bir oynuyor ki bebekle çocuk oluyor içimden keşke benimle de böyle oynaşan diyordum tabi icimdenBende aynıyım ya genc anne olunca ıcımızdekı cocuk Cıkıverıyor ortaya esim gecen diyor Çocukların cocugu olmus diyor
Heee az önce sinirden yedimya albeni'yi spor yapmam şu an çok normal hunharca hemde.Napıyosun yine
Hunharca spor ile cumaya hazırlık he
Ben de özledim terli spor .. OH missssAyy valla spora devam kızla uğraşıyorum ev falan aynı :) 40 dakikalık ağırlık çalıştım kanser içindeyim bu mesajında iclikle yaziyorumcipilim
He bebek don sütyenİçlik mi
kıyamam yaa tripte atarmışPamuğumu görmeye gittim. Çok halsiz biraz da kızgın bize tripliydi
Şimdi derse giriyorum. Geçmişe bakamadım. Dedikodumu yapabilirsiniz ama sadece sevmekle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?