- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yaw gitmesin artık, kalçalara odaklanTabi senin sağlam memitolar
Benim üstten gittibel de daha ince
Hahaha şok yaşadı
Benimki saplı duruyorMizrak veriyim kalbime sapla tevo
O yuzd3n hememnnn tavuğu haşladım canım bi slaataya bakarkız allah korusun bişey olur hemen ekmek arası kek falan birşeyler ye
Salata ya bayılırım yapmazsam olmazÜşenme tek başına tavuk
Benim de 7 kilo.. benim boyumda bu senin boyun için 12 kiloya falan denk olur bence..ben tıfılım mali unutmabenim vermem gereken daha en az 19 kilom var cınıımm hatırlatırım
Önce büyüyor sonra sönüyorDoğursam buyur mu? Yine böyle fındık kadar kalacaksa almiyim
Nerde gördün gıııHadi ordan gördük beni kandıramazsın
Yaw gitmesin artık, kalçalara odaklan
Ben de destekli kullanıyorumBenimki saplı duruyorpentiden sutyen aldım çatal yapanı var mi doyirum kadina
Varmış
O yuzd3n hememnnn tavuğu haşladım canım bi slaataya bakaryanına da 1 kepçe çorba veya yoğurt yicem
Salata ya bayılırım yapmazsam olmaz
Önce büyüyor sonra sönüyor
Flawir bunun 95 olan yeri bende 98Vücudumuz değişiyor azıcık höpfüt aynı değiliz artık(aramıza kilo dağları girdi)
Benim Memik 80
Basen 95
Bel 71
Leee leee lee sakineee
Üstten daha vermemem lazım
Lahana turşusu yapsanıza kızlar öok pratik oluyor.. lahanayı kutup içime az tuz su kavanoza koyun hem b vitamini deposu hem de pratikTavuk yicem ama salata da yemek istiyorum üşeniyorum salata yapmaya
TobeeeAtsana
Senin daha azdır alt bölgen bak ölçüyeBen odaklaniyorum da vucut odaklanmiyor. Sabah bi ölçü alıyım merak ettim
Ben de destekli kullanıyorum
catal yapan sütyen mi varmışBenimki saplı duruyorpentiden sutyen aldım çatal yapanı var mi doyirum kadina
Varmış
O yuzd3n hememnnn tavuğu haşladım canım bi slaataya bakaryanına da 1 kepçe çorba veya yoğurt yicem
Salata ya bayılırım yapmazsam olmaz
Ben hayatımda hiç destekli kullanmadım çok rahatsız ediyor beni..Ben odaklaniyorum da vucut odaklanmiyor. Sabah bi ölçü alıyım merak ettim
Ben de destekli kullanıyorum
Hep onlar yaptiTobeee
Allahtan igdeyle mali yok ortada
Bakim Sabah, şimdi şişmişimdirSenin daha azdır alt bölgen bak ölçüye
:)
Yarım destekli diye geçiyor, benimde 80 olsa ben de kullanmamBen hayatımda hiç destekli kullanmadım çok rahatsız ediyor beni..
1 tane sütyen almıştım destekli 1 kere giydim attım bir köşeye. Ya nasıl rahat ediyorsunuz? Ben eve gelince ilk iş çıkarıyorum, bana ölüm gibi birşey
Kilon kaçtı?Flawir bunun 95 olan yeri bende 98
71 olan yer 72-73
Oteki ayni
Seni boyle bilmezdim hepfit, sendemi burutusHep onlar yapti
Bakim Sabah, şimdi şişmişimdir
Cok oldu degil mi. Zaman ne hizli akiyor.Bende iyiyim çok şükür özledim vallahi ne kadar oldu görüşmeyeli neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?