Sen miiiii hadi ordan bsen en başından yoldan çıkıksın dahaa nereye çıkıcanBen varım
Daha yolan çıkmadım çıkmam da
hee o yüzden direk dans öğrencem diyonBen varım
Daha yolan çıkmadım çıkmam da
Planı neden açık ettin ki şimdidiyene bak.milleti sarmalayıp nereye götürcen acaba
Ben hobi olarak yapıyorum evde burda normal destekli sutyene uygulaniyor uygun olmaz reklam olur diye söylemedimcatal yapan sütyen mi varmış
Hangisiymis o
Aaaaa kuru kupkuru iftiraSen miiiii hadi ordan bsen en başından yoldan çıkıksın dahaa nereye çıkıcan
Neler konuşuyorsunuz siz öyleBen hobi olarak yapıyorum evde burda normal destekli sutyene uygulaniyor uygun olmaz reklam olur diye söylemedimtevafuk55
tüh tuzağını ortaya mı çıkardım.bişe olmaz bunlara ilaçlı yeşilçay ver tamamdırPlanı neden açık ettin ki şimdi
Beni sürekli özelden taciz ettiğini söylemeyeyim ben o zaman kızlara tamam aramızdaAaaaa kuru kupkuru iftira
Kime yükseldiğimi gördün ayol
Zayıflatır dersem ne versem içerler zaten dimi kolay işçtüh tuzağını ortaya mı çıkardım.bişe olmaz bunlara ilaçlı yeşilçay ver tamamdır
Telden hiç konuşmadın mı?Dedim belki biri haber verir aus geldi der
Ama yok demi
Konuşuyorum gelmiyorTelden hiç konuşmadın mı?Bir gelse ,görsek yazılarını Ausencia bak sana kalp göndereyim hadi,sen kalbi seversin
Ben kızı bıcı bıcı yaptıracağım da oturdum kaldımNaparsınız kızçeler :))
O sayılmazz
İyiyiz sen napıyosuuuun :)Naparsınız kızçeler :))
Senin kız ne kadar??Ben kızı bıcı bıcı yaptıracağım da oturdum kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?