Ellerinize fikrinize sağlık, o zaman bu hafta yükselen yıldız olmak farz olduMerhaba 7. takım,
Siz yokken bir uygulama başlatmıştım.
Dereceye girmese de takımlar motive olsun diye.
Zaten amacımı mesajın altındaki "Yükselen Yıldız Nedir?" yazısını okuyarak anlayabilirsiniz.
Genel beğeni nedeni ile de her hafta, etap raporundan sonra yayımlayacağım bir mesaj olacak bu...
Bilginize,
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2473#post-55025051
BakamıcimmmmGidem de accuk seksi bedenimlen spor yapam kocamin yanında daha spor yapmam
Cuma gorusecez canimAaa... kız hepinizi seviyom napim ♡♡♡
Aaa niye inanmiyon bak senSoylemicim
30 etap=30 hafta= 210 gün de 4.5 kilo....
Sen söyle bakım kaç kilo artı
Piki
Tam.tersi olacak coming soonşişko miuuuuuu zayıf manken tevo
inanmıyorum ki...
Nerden gordun ki
Ne zaman
Hahahhaa kahkaha attım
Ellerimle silerim hemide daha çok kalori yakarım viladayla siliyordum evi hep sonra elle sileyim dedim abbo evden bı kır çıktısen sil onu da ne var
Tamammm sen sporlarını yaz buraya
Gidem de accuk seksi bedenimlen spor yapam kocamin yanında daha spor yapmam
Sabah ayrı akşam ayrı yapıyorum tek çocuk oluncakolay gelsin bol kalori yakmalar sıkılaşmalar
Benimde başıma çok gelir uyuz olurum en nefret ettiğim olayCocuk tam uyuyacakti zil caldi
Miu öncesi sonrası foto koysanız dedi sen koysana giyinik köy tabiKız kaç gündür 10 kilo ile sguat yapıyorum bariz popisim büyüdü sikilasti toplu taş oldu
Yumus tu pamuk gibiydi inat ettim
Bende sutlu kayfe yaptım içiyorum
@Baharherbahardiyetyapar
Burdan kocaman öpüyorum canım senio güzel lafların icin
Allah razı olsun
Miu öncesi sonrası foto koysanız dedi sen koysana giyinik köy tabi
Sen arada bi gelip cee yapiyon birebir tanışmadık maskeler sımsıkı vücut falan filaKız Esra biz tanistikmi senlen
Aaa ben valla ben
Boyuna göre kilon super ya ben yokken koymussundur seni n başarı hikayem varmiHee kız koydum gene koyacağım:) ama iyice sikilastiktan sonra :)
acıktınız mıııııııı? :)))))))))))))))
kuzum ilk günlerde oluyor sadeceBen bir miktar halsizleştim. Ellerim titreyecek gibi ama yemezler.
İmsülin oyunları bunlar kahvenin yanında dut yemiştim hızlı yükseldi demek
Misafir gelicek börek içi hazırlıyorum.
Öğlen yemeğinede pırasa yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?