- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Tabisiiiiiii
Sabah 6.30 7 gibi uyanıp 7.30 da yola çıkıyorumcanım valla yazdım sandım unutmuşum
Yaa esram kusura bakma valla yazdım diye aklımda kalmış ..tevafuk55 in yeri ayrı ben ondan başkasını tutamam kii...
cnm 13 çok geç kaçta uyanıyorsun.. en azından sabah ağzına bi ceviz bi kayısı atki meta çalışsın ..
ayy canım kahvaltı ve akşamı yazıyorum ama aralarda hiç saatlere bakmıyorum ama 3 saate dikkat ediyorum
Ilık limonlu su iç.. incir ye ceviz ye .Sabah 6.30 7 gibi uyanıp 7.30 da yola çıkıyorum
Çakıl üzme kendini bu kiloyu 1 günde almadın bir günde vermeyi bekleme iften vazgeçip Karatay yap bence böylelikle şekerin düzene girer belim
Sendemi lunyaSeni tabi ki
SendemiTabisiiiiiii
Canim tevoyla morti olduk ne olur beni tutİyi geceler
Bitti bitecek derken şu yoğun günlerden bir türlü kurtulamıyorum. Dün günüm vardı. Bugün günüm vardı. Perşembe de kv günü varmış. Ona hazırlık yapacağım. Umarım cumadan sonra rahata ereceğim
canım trigliseritin ve insülin direncin yüksek çıkmış sanırım karaciğerinde de yağlanma varmış.bunlar karbonhidrat ve şeker tüketmekten oluyo.bunlarda uzak durman şart.işlenmiş gıda tüketirsen bunlar yüksek çıkar.karatayın kitabında da görüceksin zaten.çok öğünlü beslenme insülin direncini tetikliyo.en fazla üç öğün hatta yapabiliyosan iki öğünlü beslenmen lazım.diyetisyenler en az 6 öğün veriyo.diyetisyen menüsüyle kilo verirsin ama insülin direncin çoklu beslenmeyle düzelir mi
Endokrinoloji ya sevk edildim bakalım o ne diyecek nasıl bir yol izletecek. Köprüden önceki son çıkış dedi doktor devam edersem şeker hastası olurmusum birkaç aya diğer degerlerimi bilmiyorum bunları sadece on plana aldı belki yeni tahlil isterler
Sendemi lunya
Ne sandinSendemi
YikildimNe sandin
Listede eksik varmi kontrol et bakimNe sandin
Canim tevoyla morti olduk ne olur beni tut
Yalvariyirdu agliyorduÇakıl beni desteklermisin lutfeeenn
Tevoooo varya efsane ikili olmaz bu günden sonra kimse bizi unutmucakNe sandin
Ya sen oy isteyen sınıf başkanları gibiYalvariyirdu agliyordu
Kucuk.emraha baglamisti
Ben sinif ogretmeniyim oylamayi yonetirimYa sen oy isteyen sınıf başkanları gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?