Aa senCanim tevoyla morti olduk ne olur beni tut
Hepsini ayrı ayrı kizarttimvorones canim fırın kızartma mi az yağ döküp kizarttiysan fırında olur ama patetesinj yemeseydin yok eğer tavada kizarttiysan
Çakıl beni desteklermisin lutfeeenn
Ayni anda listeye girdik tabiki beniAa sentevafuk55 u yenersin ya. Ama bilemeyeceğim şimdi o da bir hero. Kimi tutsam kimi tutsammm
Biz de bernayla mortiyiz ama sen onu tut bence
"Cakil cakil cakil al sana bir akil " diyecem cuma gunuTabiki de yüzümüzü kara çıkarma ama bak rakibin çok güçlü
BendeeBen sinif ogretmeniyim oylamayi yonetirim
Iki cambaz bir ipte oynamazBendee
Ben kimseyi tutmuyorum bu savaş tevo ile benim aramda berna tevoyu tutuyorAa sentevafuk55 u yenersin ya. Ama bilemeyeceğim şimdi o da bir hero. Kimi tutsam kimi tutsammm
Biz de bernayla mortiyiz ama sen onu tut bence
Kalbime bıçak saplasaydin daha iyiydi tmm anladım ben sagolAlınmaca darılmaca yok. Ben bu hafta tevonun bomba geleceğine inanıyorum.
YaVero kızartma ne acaba patlıcan yağın babasını çeker içine diyet menüsü bu üstüne saat 9 yenenler sevmedim vero emziriyorum falan anlamam ben bende emziriyorum böyle bir menüyü kabul etmiyorum üstüne kadar falanda eklenmiş ciksss olmadı bu hicccc
Duydunuz zilin sesiniAlınmaca darılmaca yok. Ben bu hafta tevonun bomba geleceğine inanıyorum.
"Cakil cakil cakil al sana bir akil " diyecem cuma gunu
burdayım kuzum ya benim net 9 dan sınra oluyo
Sende haklısın 1 hafta 1 kilo övür hafta 0.1 gelen benimAlınmaca darılmaca yok. Ben bu hafta tevonun bomba geleceğine inanıyorum.
Sen bana güven bırak onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?