- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kasma canim istediğinden ye bol bol
PikiKasma canim istediğinden ye bol bol
Canım kendine uygun atıyorum çorba tavuk olabilir elbet salatası yoğurdu olur yani değişen bir şey olmaz diğerlerinden yeme çok ısrar kıyamet olursa tadımlık de ucundan alBugun oglen velim yemege davet etti
Borek sarma pilav corba nohut falan yaparlar...
Tavuk da olabilir emin degikim ama en uygun olanini sececem kendime
AlışmışızYa kusme degil de banlandim moralim bozuldu. Fazla surdugu icin baska topiklere gitmiyorum artik.
Gunaydin kizlar,
Ooo hemde nasıl geçmişe dönsen görürsün sen kimin tarafındasın canimBu bir morti durumu olabilir mi
Ortalık hastaligi olmusum circir olmusum afedersin diywcem..Canım kendine uygun atıyorum çorba tavuk olabilir elbet salatası yoğurdu olur yani değişen bir şey olmaz diğerlerinden yeme çok ısrar kıyamet olursa tadımlık de ucundan al
Ben sana takılmaya geldim bi baktım banlisin hevesim kursagimda kaldiImza toplayin cezalarimi sildirin o zaman.
Ben sana takılmaya geldim bi baktım banlisin hevesim kursagimda kaldi
Amann insanlar pek gergin boşver cezaları sildirmenin yolu yokmuBir de benim hevesimi dusun. Baska topiklere goz ucuyla bakmaya korkuyorum. Biri gelir de bana satasir diye.
Geçmişe gidemedim anı yaşayamam diyeOoo hemde nasıl geçmişe dönsen görürsün sen kimin tarafındasın canim
Imza toplayin cezalarimi sildirin o zaman.
Ortalık hastaligi olmusum circir olmusum afedersin diywcem..yalan yok genel olarak o moddayim
Amann insanlar pek gergin boşver cezaları sildirmenin yolu yokmu
Mimlendim ondan.Geçmişe gidemedim anı yaşayamam diyeSenden yanayım tabi
tevafuk55 senden de yanayım
İkinizde yemeyin ulaaa
Ahahha çok mu ceza alıyorsun kız niye hayırdır
Az sakin kalMimlendim ondan.
Az sakin kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?