Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun oglen velim yemege davet etti
Borek sarma pilav corba nohut falan yaparlar...
Tavuk da olabilir emin degikim ama en uygun olanini sececem kendime
Canım kendine uygun atıyorum çorba tavuk olabilir elbet salatası yoğurdu olur yani değişen bir şey olmaz diğerlerinden yeme çok ısrar kıyamet olursa tadımlık de ucundan al

Canım kendine uygun atıyorum çorba tavuk olabilir elbet salatası yoğurdu olur yani değişen bir şey olmaz diğerlerinden yeme çok ısrar kıyamet olursa tadımlık de ucundan al
Ortalık hastaligi olmusum circir olmusum afedersin diywcem.. yalan yok genel olarak o moddayim

Efser gece mesajları okudum rüyamda seni gördüm la

@MiuLego diyoki ne gerek var ilaç kullanıyosun hepimizin sıkıntısı oluyo biz kullanıyomuyuz

Bende diyorumki miuda sanki bilmiyo kadın kocasından ayrıldı neler yaşadı
Oracıkta enişteyi gömüyor bilinçaltım

Miuyla ne alaka etmediği

Öyle yani hayırdır inş :))) bi yerim hep kapalı olur yatarken aklına o gelmesin istirham ederim

Son düzenleme:
Amann insanlar pek gergin boşver cezaları sildirmenin yolu yokmu

Gergin filan bana sokmez. Ben burada kilomu vermeye calisiyorum. Profillerde benimle dalga geciliyor cocuk gibiler. Kimseye satasmiyorum ayni seyi karsimdakinden de bekliyorum. Satasacak insanlar yanlarinda oyle klavyeden yapmasinlar bu isleri. Mumkunse ailesine yapsin bu tripleri.

Neyse bu konuda cok doluyum.

Zayiflama isleri nasil gidiyor kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…