Canim nasıl görmem ya unutmuşumďuŕ kuzum küsme gel bakayım sen benden taraafa
AhahahahaKim demis sakin olmadigimi.Arkamda kimsem yok napiyim. Tek olunca boyle oluyor.
Eki Görüntüle 2116717
Aus güzel anne bak ben
Bak sen beni kedi olarak daha çok seversin böyle mi beklesem
Eki Görüntüle 2116718
Ahahahha var ya kahkaha attımilahi Begüş ya Sağol kuzum iyi oluyor akşamları biraz beynim yansa da
Ya kusme degil de banlandim moralim bozuldu. Fazla surdugu icin baska topiklere gitmiyorum artik.
Gunaydin kizlar,
AhahahahaNeredensin canım evli misin çalışıyor musun kaç yaşındasın kimliğini de alayım
Yerimm
Ausencia gelmezsen böyle ona göre
sen bu işte usta oldun kuzum maşallah sana
elin kolun dert görmesin,bide gözlerin
banlandın mı
o yüzden yoktun demek bende göremeyince dedim gönül koydu heralde
ara uğra özletme
Leslie bence çok faydalı..bir de koşu ve ipe başladım..
Bölgesel çalışmıyorum, kalça çalıştıracak şeylere odaklandım, bir de bu 50 kiloyken ölçülerimdi o yüzden kilo versem direk yine öyle olur diye düşünüyorum
gene kime küstünBi mesajı farketmedim diye taraf degistirdin ha sen bilirsinbende simdi küstüm
Takima adam mi lazim. Sizin takim yeterince kalabalik.
Yurt disindayim bekarim. Iki masterim var ama istedigim isi bulamiyorum ben de evde oturup dizi izliyorum.35 + yim.
Eee adapte oldunuz mu takiminiza. Salepli Turk kahvesi icen var mi.
Push up canım adı
Al işte, espri si böyle olaninn eksisinden ne beklersin
Anacığımla vakit geçireyim ben
Çok güzel yazmış çözüm az yiyin zayıflayin. Sanırım bu çok acıkmam ondanmis. Yorgunluk kramplar kolestrol de yüksek çıktı nerdeyse tüm değerler kötü. Mayısta hamilelik öncesi hepsi normale dönmüştü. 6 ayda nasıl bu kadar arttı ben anlamiyorum.
Arkadaş olarak tanışalım canım takım farklı
Oo maşallah istediğin gibi de işin olur inşallah
Biz bir aile olduğumuz için hemen toparladık kıyafetleri ne var ne yok geldikSalepli hiç duymamıştım nasıl olar ki
Takima adam mi lazim. Sizin takim yeterince kalabalik.
Yurt disindayim bekarim. Iki masterim var ama istedigim isi bulamiyorum ben de evde oturup dizi izliyorum.35 + yim.
Eee adapte oldunuz mu takiminiza. Salepli Turk kahvesi icen var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?