Efser 1. Sinif mi kiz mi erkek mi kac yaslarindalar.. sen kac yasindasin...Okuması gayet iyi yazmada sorun yokama Hale’n heceliyoruz o yüzden şiir ezberletmeye karar verdim hergün İstiklal marşının bir kıtasını ezberletmeye çalışıyorum biraz ilerleme oldu
İstiklal marşı ilaki ezberleyecekler bende aşınalık kazansın en azından diyerek başladık 3 kıta bittiTekerleme de iyi oluyor canımTavsiye ederim
Tabi şiir ezberlemek bayağı iyi oluyor:) Okudukça okuma artıyor,düzeliyor.
Büyük kız lise mezün üniversiteye hazırlıkEfser 1. Sinif mi kiz mi erkek mi kac yaslarindalar.. sen kac yasindasin...
Benim kiz da 1. Sinif
Oglum 3 yasinda
Ben 31.5
Sinif ogretmeniyimBüyük kız lise mezün üniversiteye hazırlık
Oğlan 8. Sınıf
Ufaklık 1. Sınıf
Bende 37 oldum
Senin branşın ne
Aa sizin okulda mı?? Ne zamnlar?Sinif ogretmeniyim
Kizim 1. Sinif
Ben 1. Sinifflari okutuyorum
Haftadan itibaren teyzelere de okuma yazma
Çok iyi düşünmüşsünİstiklal marşı ilaki ezberleyecekler bende aşınalık kazansın en azından diyerek başladık 3 kıta bittiezberlerken okumaktan sıkılmıyor ama hikayelerde sıkıntılıyız inşallah hecemelemeyi bırakırsa rahat okur
Tüm Türkiye kapsamında proje değil miSinif ogretmeniyim
Kizim 1. Sinif
Hoşgeldin hemşom nerelerdesinİyiyim ablacm hamdolsun
Diyetten bayağı koptum bayağı kilo aldım malasef
C yedi mevlüt okutucaz inşallah o telaşına bitsin tekrar diyete başlayacağım inşallah
Allah yardımcın olsun kuzumSinif ogretmeniyim
Kizim 1. Sinif
Sorma hafta ici cocuklar cikinca baslayacak iki saat surecek 60 yaslarinda ogrencilerim varAa sizin okulda mı?? Ne zamnlar?
Hoşgeldin hemşom nerelerdesin
Tek hızlansın diye başladık bakalım. Benimde büyük kız çok severÇok iyi düşünmüşsünBiz de şu sıra ezberlemeye çalışıyoruz Seneye lazım olacak :)
Aynen okuma çok önemli okuma hızlı ve seri olunca herşeyi yapıyorlar...Benim ki okumayı çok seviyor...Ondan bayağı hızlı keşke ablalarıda o kadar okusalar
Yaa hayırlısı olsun cnm ... çok güzel bi proje.. keşke evine yakın olaydı okulun..Sorma hafta ici cocuklar cikinca baslayacak iki saat surecek 60 yaslarinda ogrencilerim var
Daha gec gelecem maalesef
Aynen zor gercekten benim.kiz da gecen gun baktim 50 kelime okuyor suan icin iyi benceAllah yardımcın olsun kuzum1. Sınıf zor 3 çoçuktada ayrı bir sıkıntı çektim
Aynen zorunlu tutuldu insallah verimli olur da hayir dua alirimTüm Türkiye kapsamında proje değil mi
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versinGenel olarak iyiyim canım yarın temizlik cuma ikramlik c.tesi mevludumuz var yoğunum ama cok kilo aldım bu kadar kiloyla da gelmeye yüzüm yok pek
Keske...Yaa hayırlısı olsun cnm ... çok güzel bi proje.. keşke evine yakın olaydı okulun..
Hızlanır merak etmeTek hızlansın diye başladık bakalım. Benimde büyük kız çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?