Ayyyyy hayali bile guzel ne kaynaturiz di miİmkansız değilBen buradan memlekete taşınırım Sen de komşu ile gezmeye gelince bana gelirsin. Anladın sen onu
Burda mıİmkansız değilBen buradan memlekete taşınırım Sen de komşu ile gezmeye gelince bana gelirsin. Anladın sen onu
Esraaaagggg sen cok ciddi yaziyirsun bebegim ya.. ya da bana mi oyle geliyirEvet olabilir ama ben çok spor yapıyorum aralıksız 1 buçuk 2 saat sen daha fazlamı veriyorsun @MiuLego ya öncesi sonrası atmıştı.m verdiginden daha ince gozukuyorsun dedi sağlıklı veriyorum ins.
Burda nere oluyor efserrrBurda mı
O zaman iş fenaBenim yaotigimda
Yesil elma
Salatalik
Yarim limon
Kok zencefil ve maydanoz nane cok etkili
Küstü bana gitti
MalatyaBurda nere oluyor efserrr
Malatya nin En sevdigi komsu ille baglantim varMalatya
Canım bizde abisiyle aynı sehırdeyız sık sık bize geliyorlar bak mesela simdi aradı normalde Çarşamba esımın boş gunu ve birlikte vakit geçirdiğimiz tek gun yalnız yanı(annem gıl de bizimle yasıyor) ama aksama bize geliyorlar ıs demiyor bız yalnız çıkacağız diye konuşuyoruz ama dusuncelerı degısımıyor abisine Özellikle hayır diyemiyor oncede hatırlarsan yazmıştım gene musaıt degiliz (gercekten musaıt Bı zaman degıldı) dedık diye benle baya bi surat asmıstı neyse konuşuyoruz ama herkes kendi bildiğini okuyor yine bısey degısımıyor benım ailemin yardıma ihtiyacı yok canim zaten bizimle yaşıyorlar ve bi kısım ihtiyacı babam üstleniyor zaten bız evlenirken falan da her seyı babam halletmıstı ev alırken yardım etti araba alırken yardim etti 100 bini buldu babamdan aldığımız onlardan bısı yok babası sorumsuz zaten ama abisine bisı diyemem o konuda hanı bizim de ihtiyacımız olsa calacagımız Ilk kapı onun ki canini bile verir bize Öyle biri aman ne bileyim karisik oldu bıraz bendeki hata her seyımı adama verip harçlık almak ama elime dedım bundan sonra maaşımı sana yollamayacagım sen Özgür Bı adamsın istediğini yap ama dedim ben sadece arabamın taksıdını Ödedım kendi Özel ihtiyaçlarımı karşılarım gerisi sende ben bir anne olarak Çocuklarım İÇİN yatırım yapmak zorundayım dedım bence ciddiyetimın farkında degil ama ben kararlıyım
7. Takim a mi yazdin kizBana maasini vermek mantıklı gelmiyor. Bir bayanin mutlaka kenarda birikmisi olmalı gibi geliyor
Ayyyyy hayali bile guzel ne kaynaturiz di mi
Burda mı
Burda nere oluyor efserrr
Efser benim taşınmak istediğim yerdeMalatya nin En sevdigi komsu ille baglantim var
Vuuuvvvvvvv cok heyecanli kiEfser benim taşınmak istediğim yerdetevafuk55 senin bağlantın olan yer ile Efser'in de bağlantısı var. O yüzden 3lü sohbetin dibine birgün vurabiliriz
Bayağı karışık olduVuuuvvvvvvv cok heyecanli ki
Degme havuz problemi bu bilmeceden daha kolay
Nevroş KPSS ye mi hazırlanıyorsunBayağı karışık oldu
O ille benim de bağlantım var zaten
Yok ya nerdeNevroş KPSS ye mi hazırlanıyorsun
Burdasın sandımMalatya nin En sevdigi komsu ille baglantim var
Matematiğim çok iyidirMatematik problemi yapiyon ya öyle sandım
HazırımEfser benim taşınmak istediğim yerdetevafuk55 senin bağlantın olan yer ile Efser'in de bağlantısı var. O yüzden 3lü sohbetin dibine birgün vurabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?