- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Bu hafta o kadar cok kostun ki kac kilo vercen merakla bekliyorum
O iş bende hepinizi geçicem, takip et beni 4.takımda emiiBu hafta o kadar cok kostun ki kac kilo vercen merakla bekliyorum
52.5 kilocuksun, doğru bu dimiİş yerinde doğum günü kutlandı ama ben tadına bile bakmadım
Böyle olabilirdim sabah 52.5 geldim eksiydim yani
Eki Görüntüle 2117550
Ama ben böyleyim
Eki Görüntüle 2117552
İvet doğru52.5 kilocuksun, doğru bu dimi
Beni kesin gecersin bugun persembe ve ben hala sabitimO iş bende hepinizi geçicem, takip et beni 4.takımda emii
Yaniii hedefin de 45 mi ben anlamadım şimdiİvet doğru2-3 hafta önce 52 idim
Ne güzel ben dé. Evlenmeden önce çok yerdım öyle ekmek arası pattis ı de .benim dé bi 7 yıl olmuş nerden bakarsnHatta o akşam balık yiyecektik gitmedim eşime sen git dedim ben kızı uyutcam dedim dünde çağırdı kv yine gitmedim eşimde gitme hatasını anlasin dedi nankör ben gibi gelini opde başına koy
Ayy varya ben hayatta pattis yanında ekmek yemem baya ekmeksiz yasiyormusum da haberim yokmus
Bende ufak çaplı şeyler var, akşamda yemek yemezsem oldu bu iş diyorum bakalımBeni kesin gecersin bugun persembe ve ben hala sabitim
52.5 kilocuksun, doğru bu dimi
İvet doğru2-3 hafta önce 52 idim
ne kadın ama.vallâ. . Gitti gelmez gbi. . Belki doğumdan sonra gelirYa Aus ya eski mesajlarımızı okuyorum sürekli. gelsene artık ya.
Uzun uzun yaz mavili italikli
Valla çok özledik. @Ausencia
Yaw 52 diyo ama beni derinden vurdu Bonusum yaKadere bak...kadere bakk......kimleeerrr kimlerle beraberr...
Seni gözüm tutmadıİvet doğru2-3 hafta önce 52 idim
Hele bi bakem naptınız sabahtan beriiiiiiii ..... hmmmmmmmmm 500 mesaj
az uyudum ... bi kahve içimlik arkadaşım uğradı ...
şimdi ben bi oturdum buracığa ....
Cnm şu an kaçsınBende ufak çaplı şeyler var, akşamda yemek yemezsem oldu bu iş diyorum bakalım
Hedefimdeyim zaten kuzum korumadayım maksimum 51.5 oranlarına iniyorum sonra bu seyirde devam ediyorum 53 rakamını yukarı çıkmamaya çalışıyorum şuandaYaniii hedefin de 45 mi ben anlamadım şimdi
Bonuscan neden öyle dedinKadere bak...kadere bakk......kimleeerrr kimlerle beraberr...
Seni gözüm tutmadı
Sabah 55.3 kilo çıktım.Cnm şu an kaçsın
ya offfffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?