Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnan her gün şükrediyorum maliyi evlendiren Rabbime

Oha resmen yavşadı.s.s

Cumaya kızartma olunca cumartesi köfte patdes olmasın dedim.
Tam etçil ya kavur eti ver önüne dürüm yapsın yesin
Ohh misa gibi menülerin hazır o zaman ya et ya tavuk o oralarda bulamaz şimdi öyle evde yapılmış eti falan
Doğru canim kendimize yapıyoruz onlar gülüp oynuyor

O yüzden eşinle anlaşmana bak insanları önemsemedikçe daha da çıldırıyorlar tecrübeyle sabit iyilik yapanı çekemezler

Nego
Nasilsin bacim?
Kucuk oglun icin pakina yada adim adim tarzi bi set kullaniyor musun? Bi fikrin var mi?
Zekareyi aldik yapiyoruz..
Bayagi hosuna gitti.
Yok canım hep almak istedim zekare ama eşim almıyor. Kendim yapıyorum faaliyetler elimden geldiğince

Kv mi arkandan konuşan, eltin mi?

Başım fena ağrıyor bugün. Ağrı kesici de içmiycem ödem yapar diye. Bol bol kahve artık.

Ya halam iki gün sürdü şoklardayım, şişkinlik duruyor hala. Doktora gitmem şart artık.

Başım fena ağrıyor bugün. Ağrı kesici de içmiycem ödem yapar diye. Bol bol kahve artık.

Ya halam iki gün sürdü şoklardayım, şişkinlik duruyor hala. Doktora gitmem şart artık.
Geçmiş olsun Eflal,çok ağrıyorsa içsen keşke,dayanması zor oluyor baş ağrısına
Genelde 3 günden az 10 günden çok olmaması gerekir derler halanın

Geçmiş olsun Eflal,çok ağrıyorsa içsen keşke,dayanması zor oluyor baş ağrısına
Genelde 3 günden az 10 günden çok olmaması gerekir derler halanın
Normalde 10 gün sürdüğünü düşünce var bir terslik yok canım ya dayanırım çok daha şiddetlisini görüyorum, bu idare eder

Geçmiş olsun kuzum Doktora git bu kadar az sürmesi sıkıntı olabilir benimde az sürer ama ben pcos hastasıyım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…