- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Benim o sanırım..
Geçmişle savaş halindeeee
Umarim ama beni mutlu eden tum yiyecekler elinden alindi yerine yeni muyluluk koymaliyimekmeği hamur işi ve şekeri bıraksan hepsi düzelicek biliyosun demi
Yaw belki ben atladım ama bu kadar benzerlik olamaz hihihhhh
Bi filmden alıntı gibi duruyor daha çok kız.
bu arada bu kadar seksü müsün sen
Ben çoh beğendim eminm mali olsa o da beğenirdiYaw belki ben atladım ama bu kadar benzerlik olamaz hihihhhh
Üniversite halim bunun tıpkısının aynısıydı...
Ohh misa gibi menülerin hazır o zaman ya et ya tavuk o oralarda bulamaz şimdi öyle evde yapılmış eti falanİnan her gün şükrediyorum maliyi evlendiren Rabbime
Oha resmen yavşadı.s.s
Cumaya kızartma olunca cumartesi köfte patdes olmasın dedim.
Tam etçil ya kavur eti ver önüne dürüm yapsın yesin
Doğru canim kendimize yapıyoruz onlar gülüp oynuyor
Yok canım hep almak istedim zekare ama eşim almıyor. Kendim yapıyorum faaliyetler elimden geldiğinceNego
Nasilsin bacim?
Kucuk oglun icin pakina yada adim adim tarzi bi set kullaniyor musun? Bi fikrin var mi?
Zekareyi aldik yapiyoruz..
Bayagi hosuna gitti.
Canım gözün aydın. Kardeşinle buzlar erimişKız ben küser myim hiç. Kendi cadılığı
Onu furalım bence
Kv mi arkandan konuşan, eltin mi?Hatta o akşam balık yiyecektik gitmedim eşime sen git dedim ben kızı uyutcam dedim dünde çağırdı kv yine gitmedim eşimde gitme hatasını anlasin dedi nankör ben gibi gelini opde başına koy
Ayy varya ben hayatta pattis yanında ekmek yemem baya ekmeksiz yasiyormusum da haberim yokmus
heee bana iş çıkardıOnun barnaklarini yerim ben iyi yapmış
Ben geriden geldigim icin o dun sabahki muhabetmis7. Takim a mi yazdin kiz
Geçmiş olsun Eflal,çok ağrıyorsa içsen keşke,dayanması zor oluyor baş ağrısınaBaşım fena ağrıyor bugün. Ağrı kesici de içmiycem ödem yapar diye. Bol bol kahve artık.
Ya halam iki gün sürdü şoklardayım, şişkinlik duruyor hala. Doktora gitmem şart artık.
Normalde 10 gün sürdüğünü düşünce var bir terslikGeçmiş olsun Eflal,çok ağrıyorsa içsen keşke,dayanması zor oluyor baş ağrısına
Genelde 3 günden az 10 günden çok olmaması gerekir derler halanın
Merhaba . Bizim takım da yer yok maalesef ama 10.takıma bakabilirsiniz. Yeni açıldı üye lazım onlara.Merhaba ben yeniyimde nasıl katılabilirim size ?
Başım fena ağrıyor bugün. Ağrı kesici de içmiycem ödem yapar diye. Bol bol kahve artık.
Ya halam iki gün sürdü şoklardayım, şişkinlik duruyor hala. Doktora gitmem şart artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?