Ben dé açıktim esra.. kocam ekmek arası yaptı ben yememAçlıktan karnım sırtıma yapisti
Aynen kuzumhiç gereği yok o zaman salla gitsin
bi daha kimsenin kilosuyla da dalga geçemez artık dersini almıştır
Saol waytimÇok güzel menü konyak çok beğendim bravooooooooooooo sana
Ooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
7. takımın leptinler çalışıyor yağlar cayır cayır yanıyor hissediyooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm
Ben daha buralarda ne geziyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm
Uyudum uykumu almış olarak uyandım nası yatacam bilmiyooooooooooooooooommmmmmmmmmm
Tamam sakinim
İyi uykularınız olsun
günaydın kuzucuğum inşallah benim yüzüm güldü valla birazdan açıklicam -2 den fazlasını gördüm desemmmGünaydııııınnnnn
Hayırlı cumalartartıda hepimizin yüüz gülsün
olur gel beni kocemden iste o zaman
Slm kızlar bugün akraba günü vardı pek giremiyorum zaten.
Halamızın gelini vardı benim önce ki kilolarimla baya alay ederdi. Hic unutmuyorum bi keresinde mutfakta bulaşık yıkıyorduk bi tencere vardı eltisine dediki ayy kız bu nasıl tencere hamile gibi güldüler sonra bana dedi işte aynı sana benziyor çok sinirlendim . Sonra hic bişey olmamış gibi saka yaptım dedi. Nasıl zoruma gitmişti eve gidince çok ağladım. Velhasıl bugün oda vardı gün intikam günü beni böyle zayıflamış görünce çok şaşırdı. Bende dedim ki noldu işler tersine dönmüş o tencere noldu şimdide sen aynısı olmuşun.. çok utandi özürler diledi . Ve ben için rahat ve mutlu bir şekilde eve geldim
ben çıldırmaya başlıyım o zamangünaydın kuzucuğum inşallah benim yüzüm güldü valla birazdan açıklicam -2 den fazlasını gördüm desemmm
Vuuuu lunyadan bi gol dahaaaOoowwww 1.5 da benden gelsin
çıldır yavyuumm benden fazla mı verdin acepben çıldırmaya başlıyım o zaman
Vuuuu lunyadan bi gol dahaaa
çıldır yavyuumm benden fazla mı verdin acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?