tebrikler canım güzel eksiben bi geçmiş yapayım
nasılsa listede değilim kilomu da yazayım
geçen hafta:53,7
bu hafta:53,4
-300
buarada ben 53-55 arasında korumaya çalışıyorum miuş @MiuLego
çııldıruunnyok be ben korumadayım
ben sizin için çıldırıyorum
Şimdi gel iste az önce uyandı uyku sersemi verir hemenOndan olmaz kız keser beni, anandan istiyim ben
günaydın malimmŞimdi gel iste az önce uyandı uyku sersemi verir hemen
Günaydıın bu arada
Sutlusu bozuyor da sadesi bozmuyor diye biliyordum ya neyse.Kararay yapmiyom ki ben diyip cekileyim kenara o zaman
Calismaya basladigimdan beri beni ayik tutacak aralar yapmadan duramiyorum vaytim uykusuz kaliyorum sabahlari kahve mutlaka iciyorum o yuzden.surekli konustugum icin bogazimi yumusatmaya calisiyorum. Gunde 8 9 saat derse giriyorum o yuzden biseyler atistiriyorum derken boyle oluyo..
Şimdi gel iste az önce uyandı uyku sersemi verir hemen
Günaydıın bu arada
Hepfitim hemsomIyi olmuş densizesiz böyle anlatıyorsunuz ya benim içimin yağları eriyor
Canım senin boy kilo neydi??Hepfitim hemsom
Benim boy 1.70 canım 76 küsür kilom vardı şimdi zayıfladımCanım senin boy kilo neydi??
Bende 175 boyum .. kilomu da görürsün :))Benim boy 1.70 canım 76 küsür kilom vardı şimdi zayıfladımsenin
Maşallah sen baya selvi boyluymusun hipoBende 175 boyum .. kilomu da görürsün :))
Baklava yiyecegine yarim dilim koca kase yoğurt yeseydin üzerine tarçın ekseydin hem acligini bastirirdi hem süt olurdu canimBen dé açıktim esra.. kocam ekmek arası yaptı ben yemem
.gidem uuyuyam
Esra tevoyu yeniyozmu kuzuBaklava yiyecegine yarim dilim koca kase yoğurt yeseydin üzerine tarçın ekseydin hem acligini bastirirdi hem süt olurdu canim
Tebrik ederim çakıl daha güzel eksilerin olsunGunaydinnnnn
Gecen hafta 87.0
Bu hafta 86.5
Fark 0.5
yok kuzum daha tartılmadım yeni kalktım.bi yürüyüşe çıkarım, öğlen tartılırım.ne kadar eksi o kadar iyi
Ay inşallah güzel bi eksi olur kuzum bende leslie yaptım daha tartılmadımyok kuzum daha tartılmadım yeni kalktım.bi yürüyüşe çıkarım, öğlen tartılırım.ne kadar eksi o kadar iyi
Senin de aşağı kalır yanın yokMaşallah sen baya selvi boyluymusun hipo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?