Mali sen bir haftada 4 kiloyu ne yedinde aldinolduysan seni goynuma alırım bayulurum balık etlilere
hee tombul tombul memikler 95C evelallah
Sende vur hippoooo hayat vurmuş sende vurGeçen ay olsa gelirdim ama ben artık 67 kiloyım olmaz
valla kuzum boşan da semerini ye denir ya hah o laf bana edilmiş.neler gömmedim ki ohoo burdan türkiyeye yol olurMali sen bir haftada 4 kiloyu ne yedinde aldin
Ben gibi dunyami yedin
Yoksa normal insan sartlarinndami yedin
Ben az almisim o zamanvalla kuzum boşan da semerini ye denir ya hah o laf bana edilmiş.neler gömmedim ki ohoo burdan türkiyeye yol olur
Dana gibi olduğumu yazıyorum bazen karaya vurmuş balinaBen mis asla yapmamsiz takilin, benim ihtiyacım yok, balık etli kaldım . Size lazım ama, utanmayı açık açık yazın
az kızıyom az heyecanlanıyom, cuma coşkusu işte
Öyle deme, tombalak olmak ayıp değil, sende yakında Tontiş sınıfına girersinDana gibi olduğumu yazıyorum bazen karaya vurmuş balinasende vur sende
Elimde kalmazsın dimi bu dombik vucudumlaaz kızıyom az heyecanlanıyom, cuma coşkusu işte
bu arada beni de koynunda uyut benim neyim eksik
Çok sağol çok iyi motiveÖyle deme, tombalak olmak ayıp değil, sende yakında Tontiş sınıfına girersin
Bizde olduk tombalak
Geçmiş yapamadım ama miunun alıntılarından birkaç güzel tartı gördüm
Bu hafta coşmuşuz orası kesin
Tebrikler canlar
Şuraya da ponpon bırakayım şimdiden. Akşama gelemem
Bu arada kuşlara ayrı bir sevgim olmasına rağmen baykuşu hiç sevmem neyse takımım için baykuşlu da oluruz napalım
Bi de aklıma takılan bu baykuşların dişilerine de baykuş mu deniyor. Eğer öyleyse kimlik karmaşası yaşamıyorlar mı bana bayinsan deseler çok bozulurdum şahsen
Tamam sakinim sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?