en az -800 her haftaOyyii mesajına bi bakakaldım hee . Temamm. Da bu yüzde 1 ne demek pek anlamadim. Yani kaç eksi olması gerekir. Regl zamanları falan değişr ya
Hepfiti höpföt yaparım gerekirse
Fırtına gibi es adına yaraşır şekilde
Sürükle gitsin onu da rüzgarında ulen
Handeyi yedirmeyiz
Offf karıya bak böyle vücudum. Olsun bende herifime mezdeke yapacamolur olur daha güzel olur
Ay gidereyim de miGüzel güzel sen alma böyle güzelkızkardeşinle bol bol hasret gider ohh
He benım gizli bir dostMakbus senmisin kız ,
Evet cnm bende kendime yeni bir sebep arıyorum ama dar gelen pantullar en iyi sebep
Tamam cnm etiket yapalım
Buda mantıklı canım
Şuan yeni yedim mesela baya tokummm
Evde bir kase yoğurt yesem kafi olur
Meyveyi çok aramiyorum ben zaten
Cnm aslında çok ihtiyaç duymam sanırım o araya şuan tıka basa doydum cnm
Mesela ve 5:30 da cikicam
Evde birkase yoğurt is gorur gibi
Hande bende git çok iyi olur sıkılaşirsin hem de akşam ev ortamından uzak kalmak iyi gelebilir biraz, yani kızınin vaktinden mi almış olursun biliyorum
Kıskançlık büyüyorduuuuBende haftaya tartı ile bildirim yapacağım, kıskandım
git kardeşine hazırlık yap sus senGeçmiş yapamadım ama miunun alıntılarından birkaç güzel tartı gördüm
Bu hafta coşmuşuz orası kesin
Tebrikler canlar
Şuraya da ponpon bırakayım şimdiden. Akşama gelemem
Bu arada kuşlara ayrı bir sevgim olmasına rağmen baykuşu hiç sevmem neyse takımım için baykuşlu da oluruz napalım
Bi de aklıma takılan bu baykuşların dişilerine de baykuş mu deniyor. Eğer öyleyse kimlik karmaşası yaşamıyorlar mı bana bayinsan deseler çok bozulurdum şahsen
Tamam sakinim sustum
Kardeşlik çok güzelAy gidereyim de mi
Sarı saçlarını yolayım bi gelince
Matematikçi seniBi onceki haftadaki kilonun 10 kati kadar gram verirsen yuzden 1 olur.mesela 65 sen 650 yani 60 kiloya kadar haftada 700 gram versen yuzde 1 olur.700le de gelirsin heralde verooo
Wayyyyy hemsom senden ogreneceklerim varher içki masasında oynarım kendine,içime köçek kaçmış
Hıı hieimmm . Tamam . Yani inşallah. Yani nasıl desem. 500 falan da olmaz dimi. Neyse ben çabalar bulurum sana o 800 ü en az . Tamamdir kaptancanen az -800 her hafta
Başlangıç Tarihi:29.12.2017 Başlangıç Kilo:72 bendeki kayıtlarda canom. hedefi de 60 yazıyorum daha altına da inersin zatenBaşlangıç 71.5 idi. Hedef é 59 disek 58 olurum benşimdi ben sahiden listeye mi gircem ay gidip bişiler yapmalıyım
aynen kuzu ne güzel anlatmışsın :)Bi onceki haftadaki kilonun 10 kati kadar gram verirsen yuzden 1 olur.mesela 65 sen 650 yani 60 kiloya kadar haftada 700 gram versen yuzde 1 olur.700le de gelirsin heralde verooo
70 oldun mu senbeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben artık şişko değilim, paluhh etliyim , siz müracaat edin
Miuya öpücükler öpücüklertamam kuzum siz hasret giderin keyfinize bakın
kolay gelsin selam söyle cadıya
kolay gelsin sidoşum
oyyy kalk kalk türkan durmaz spor yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?