Başka tartıda tartldn mı sen6 gün spor yapıyom kuzum.bi de ipe başladım o da etkiliyymiş
ay şımardım utandım herbişey oldum
Benimki iyi gorumcemin kuvezde 1 gün yatıcam önemli birşey değil sarılık sadeceSenin durumu biliyorum bebeeeem özüre gerek yok
Bu arada hastane noldu? Bebiş nasıl?
Benimki iyi gorumcemin kuvezde 1 gün yatıcam önemli birşey değil sarılık sadece
İzin verirsen son halini benim 70 gibi kg olduğum foto ile yan yana koyabilir miyimay şımardım utandım herbişey oldum
görümceme foto attım şok oldu ohaaaa naaptııııın diye bi tepki verdi.watsap grubunda paylaşmış hemen annemlere bacılara göstermem lazım diye.küçük görümce de şok olmuş bu pınar mı diye.içimin yağları eridi hehehehekıııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anam sen 70 olsan yeter şimdi inandım baya baya sıkısın sen
Tevo isterse olur ben onu pek sevdimAllaaaaahhhjhjh
Çıldırıyorummmm
Esracıyııııızzzzzz
Helal beeee
Rövanş maçları var demi devam mortilipeeee
İki morti ikiniz de süpersinz yahuu
Esra yendiii
Esra 1-0 tevafuk
Yok kız 8.5 aylık oldu kızım varAaaaEsra_4378 canim hamile misin sen
tabikisiİzin verirsen son halini benim 70 gibi kg olduğum foto ile yan yana koyabilir miyim
Aynen canim ondan geçecek ins.yeni doğan sarılığı herhalde esram demi? eğer öyleyse sıkmayın canınızı
aynı kuzum tartıldım.tartı doğruBaşka tartıda tartldn mı sen
Hahhaaa hemen de işpiklemiş
13 sene önce gelsen olurdu çok geç kaldınÇoh zekzüsün mali keşke benim olsan
Bacım gelmeden çabuk yan odaya çabuk. Drink de hazırladım
Geçen hafta
76.2
Bu hafta
74.6
Dünle hemen hemen aynı arkadaşlar bugün geç oldu diye çok farketmedi
Fark
1600Eki Görüntüle 2118102
mali bende ip atlasam işe yararmı6 gün spor yapıyom kuzum.bi de ipe başladım o da etkiliyymiş
Aynaya bakıp dalga geçsinlergörümceme foto attım şok oldu ohaaaa naaptııııın diye bi tepki verdi.watsap grubunda paylaşmış hemen annemlere bacılara göstermem lazım diye.küçük görümce de şok olmuş bu pınar mı diye.içimin yağları eridi hehehehe.çok dalga geçiyolardı kendi aralarında benimle.artık dalga geçemezler
İp artı leslie yapıyorum ben.. hiç atlamadıysan şimdiye kadar 50 ile başla..mali bende ip atlasam işe yararmı
spora yazılıcam ama benim kıza bakmıyolar akşam
gitmem istenmiyor yani
sadece ip ile yapsam olurmu
mesela kaçtan başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?