sabahki sütlü kahve başını döndürdü zaar.ilaç da atmamıştım oysakiKuzu o örtüyü diyeceğime neden tayt dedim diye düşünüyorum şuan cuma telaşıma verburası yoğun ama fıstık gibi değişim o gerçek
Esra kazandı..Ay biri Esra tevafuk kapılması me oldu yazsın lütfen yürüyüş yapacağım ama geçmişte kaldım bulamadım
Esra Tevoyu yedi bacım. Eee tabi arkaaş sarmaları götürmeseyd muhtemelen yenerdi ama boğazını tutamıyor nası yensinAy biri Esra tevafuk kapılması me oldu yazsın lütfen yürüyüş yapacağım ama geçmişte kaldım bulamadım
Aynısını kendisine örneklendirdim, bende 168 imMali boyun kaçtı la. Ben 68 ken böyle duruyordum. Boyum 168
Bence senin tartı harbiden bozuk. Kız 87 kilosun sen 90 a üç var. Hadi por toparlar da olsun olsun 75 görünürsün. E sen o fotoda 75 görünmüyorsun
Yalnız millet kilo konusunda eksik söyledi diye hesap sorar biz fazla diye soruyoruz
Maşallah da diyeyim kız neticeni kaşı nazar değmesin
malipina
HeehheeeeEsra Tevoyu yedi bacım. Eee tabi arkaaş sarmaları götürmeseyd muhtemelen yenerdi ama boğazını tutamıyor nası yensin
boyum 171 kuzum.yağlar eşit dağılmış ondan az gösteriyo.yandan zayıf duruyom.önden arkadan kiloluyum.basen çok bende erimiyo .bi de sırtım çok yağlıMali boyun kaçtı la. Ben 68 ken böyle duruyordum. Boyum 168
Bence senin tartı harbiden bozuk. Kız 87 kilosun sen 90 a üç var. Hadi por toparlar da olsun olsun 75 görünürsün. E sen o fotoda 75 görünmüyorsun
Yalnız millet kilo konusunda eksik söyledi diye hesap sorar biz fazla diye soruyoruz
Maşallah da diyeyim kız neticeni kaşı nazar değmesin
malipina
niye geldin ki ilaç kullanmayacaksan dedi
tesisat çalışmıyo bu kadar eritiyo demek çalışsa ne kadar kilo veririm allah bilirmalipina fenteziye çalışan beyin kilo verdiriyor canlı örneğisin.
Yoluma ışık tut reis
yok valla bak bu işte bişey var. taam etim sıkı değil lömbür lömbürdAynısını kendisine örneklendirdim, bende 168 im
sabahki sütlü kahve başını döndürdü zaar.ilaç da atmamıştım oysaki
sağol kuzumMaliiiii sen ne kaaannn seksü bir karisan
Masallah canim super degisim ba yil dim
Onu hatirlamiramHeehheeee
Sonuçlar me Esra kaç kilo tevafuk kaç kilo?
Önden de çek hadi hadi bekliyoruzboyum 171 kuzum.yağlar eşit dağılmış ondan az gösteriyo.yandan zayıf duruyom.önden arkadan kiloluyum.basen çok bende erimiyo .bi de sırtım çok yağlı
Bende aynı durumdayımyok valla bak bu işte bişey var. taam etim sıkı değil lömbür lömbürdüm ama sporla verdim anca 70 in altında böyle görünüyordum
boyun 175 üstü olması lazım. Öyle de görünmüyor hayretlerim şaştı
yok valla bak bu işte bişey var. taam etim sıkı değil lömbür lömbürdüm ama sporla verdim anca 70 in altında böyle görünüyordum
boyun 175 üstü olması lazım. Öyle de görünmüyor hayretlerim şaştı
He valla bonus. 90 kilo ağzı dolduruyor ama şu hatuna bakınca 90 bile korkutmuyor insanı. İşin sırrı fantezideŞaşıran yerlerimi heç demiyorum ben
İtiraaaaaz ediyorum diye çıkıp çıkıp gelesin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?