- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Tamam kuzucumÇok yoğunsun bu ara görüşemiyoz. Bi ara telafi edelim. İyi geceler kuzucum
Farklı zaman dilimlerinin insanlarıyız diyosunTamam kuzucum
Aslında bu saatlerde boş oluyorum ama herkes uyuyor
Ben de geçmiş yapıyorum
Başın sağolsn canm Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin.Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.yine her zamanki gibi harikasınız. Benim anneannem vefat etti geçen hafta aktif katılamayacağım için Miu’dan izin istedim.
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesinKızlar hepinizi tebrik ediyorum.yine her zamanki gibi harikasınız. Benim anneannem vefat etti geçen hafta aktif katılamayacağım için Miu’dan izin istedim.
Allah rahmet eylesin canım. Mekânı cennet olsun inşallah.Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.yine her zamanki gibi harikasınız. Benim anneannem vefat etti geçen hafta aktif katılamayacağım için Miu’dan izin istedim.
AnaaaaBeni seni sporda geçtim , ama artık dahada artiracagım çünkümalipina benden daha ince olacak bu gidişle
Sen bir ciklota da zorlanıyorsan ben dağlara taşlara vurayim kendimi, şerbet de bana, pattis de, makarna de, çiğ köfte de, pideli köfte de
Tebrik ederim canim.Ben bireyselde 3. Oldum berna
Basın sağolsun cnm..nur içinde uyusunKızlar hepinizi tebrik ediyorum.yine her zamanki gibi harikasınız. Benim anneannem vefat etti geçen hafta aktif katılamayacağım için Miu’dan izin istedim.
Sağol canım Allah razı olsunBaşın sağolsn canm Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunBasın sağolsun cnm..nur içinde uyusun
Sağol canım Allah razı olsunBaşın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
Çok sağol canım Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım. Mekânı cennet olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?