Kızz aç kalmışsın yeseydin azcık :))Menüm
Sabah(07:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 ceviz, 4 yeşil zeytin, maydanoz ve Yeşilçay.
Öğlen(12:30) : 1 kase domates çorbası,1 dlm tb ekmek.
Akşam(18:00) : 1 dlm somon balığı, roka salatası.
Su: 2.5 sb.
Spor: leslie-46*3=138
Egzersiz-13*3=45
Toplam 183
nehirnil111
@MiuLego
hippotalamus
Menümü verim dışardaydım akşam geçe kaldı..
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 13te..
2 yağda yumurta
2 çeri
Peynir
3 zeytin
Salatalık
Yarım dilim ekmeğe azcik sarelle sürdüm( bu haftalık ödülüm olsun)
Ara 16da
Sütlü türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
5 badem
1 ceviz
Akşam 20de..
Dışardaydım.. tavuk ızgara söyledim.. menüde fileto diyodu kemikli tavuktu ki hiç sevmem. Söyledim kemiği az diyorlar bide mallar.. azcık yemeye çalıştım sinirim bozuldu.. yarım fırın patatesinden yedimarkadaşlarla gitmiş olmasak valla geri gönderecektim çok sinirim bozuldu..
Ben bireyselde 3. Oldum bernaBubarada bana hic bildirom gelmemis
Aç kalmazsam kilo veremiyorumKızz aç kalmışsın yeseydin azcık :))
Olmuş mu sence
Listeye ödül yoködül kilo vermek
Bende acaip açım.. akşam aç kaldım çok sinirim bozulduAç kalmazsam kilo veremiyorumbu hafta da az birşey giderde haftaya ne olur bilemiyorum
Beni seni sporda geçtim , ama artık dahada artiracagım çünküCanım haklısın ama eşim 1 kgluk sarelle almış.. kaç gündür yemedim.. dedim bugün yarım dilim ekmeğe sürim yiyim yoksa başka gün gözüm dolar saldırırım..
Benim zayıf noktam çikolata cnm.. herşeye hayır diyip hayatımdan çıkarttım ama çikolatada çok zorlanıyorum
Az mı buldun sporumu ... 2 çocukla bu kadarı zor yaptım
Aynen, o yüzden 6 dan sonra yememeye çalışıyorumBende acaip açım.. akşam aç kaldım çok sinirim bozuldu
Geceleri ne kadar aç kalırsam o kadar iyi eksi geliyo..
nolmuş ne kaçırdımBeni seni sporda geçtim , ama artık dahada artiracagım çünkümalipina benden daha ince olacak bu gidişle
Sen bir ciklota da zorlanıyorsan ben dağlara taşlara vurayim kendimi, şerbet de bana, pattis de, makarna de, çiğ köfte de, pideli köfte de
İyi gecelerBen yatıuom kuzular. İyi geceler. Azcık ponpon salliyim hep geç kalıyomarada kollarım yorulmuş isyan etmişim
Haydin iyi geceler
Çok yoğunsun bu ara görüşemiyoz. Bi ara telafi edelim. İyi geceler kuzucum
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?