• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün çok gerginim. 1 hafta sonra regl olacağım ama ondan mıdır bilmem patlamaya hazır bomba gibiyim. Diyete başlayalı 5 hafta oldu ilk defa herşeyi yemek istedim. Kendimi zor tuttum. Kızım da huzursuz oldu benim gerginliğimden babası parka götürdü hava alsın diye sonunda.
Bugünü atlatırsam bir an önce iyi olacak. Herşeye boşverip yemek istiyorum.... Sanki yemek yemek herşeyi çözecekmiş gibi.

Kızlar bir akıl verin ne yapayım da atlatayım bu duyguyu??

Bugün çok gerginim. 1 hafta sonra regl olacağım ama ondan mıdır bilmem patlamaya hazır bomba gibiyim. Diyete başlayalı 5 hafta oldu ilk defa herşeyi yemek istedim. Kendimi zor tuttum. Kızım da huzursuz oldu benim gerginliğimden babası parka götürdü hava alsın diye sonunda.
Bugünü atlatırsam bir an önce iyi olacak. Herşeye boşverip yemek istiyorum.... Sanki yemek yemek herşeyi çözecekmiş gibi.

tatlımm bu krizzlerde kuru incir kuru kayısılııı cevizliii toplarlaaa hazırladığın tatlılarr çözebilirrrr:34:

Kızlaarrr bu haftaaa hiçç diyetimee uyamadımmmm bugün başlayacaktımmm başlayamadımmm ahhh kırmızımm nasıl bu kadar iradelii ve başarılısınn bizee dee akıll verr çokk utanıyorumm 3. ayy ve benn 6 kilocuk verebildimm banaa yardımm edin kızlarrr irademe birşeyyy olduu nevv öğretmenimmdeee yokk kii kulağımıı çeksin banaa akıll versinnn yarın başlayacağımm amaa bunu çok kısık sesle söylüyorum yine bırakırımmm diyee allahımm nee çokk kaçamakk yaptım bilemezsinizz kızlarrr bana dur deyin:14:

canim seni cok iyi anlayabiliyoruz...hepimiz öyle günler geciriyoruz
ocak ayinin basinda basladim diete,su güne kadar bir gün dahi bozmadim..yediklerime sayiyorum
eger bozarsam yine basa döncem..bunu istemiyorum
her sabah aynaya bakip"basarcam,yemicem "diyorum,güne baslarken
insallah gecicek..biraz daha sabir.

Kızlaarrr bu haftaaa hiçç diyetimee uyamadımmmm bugün başlayacaktımmm başlayamadımmm ahhh kırmızımm nasıl bu kadar iradelii ve başarılısınn bizee dee akıll verr çokk utanıyorumm 3. ayy ve benn 6 kilocuk verebildimm banaa yardımm edin kızlarrr irademe birşeyyy olduu nevv öğretmenimmdeee yokk kii kulağımıı çeksin banaa akıll versinnn yarın başlayacağımm amaa bunu çok kısık sesle söylüyorum yine bırakırımmm diyee allahımm nee çokk kaçamakk yaptım bilemezsinizz kızlarrr bana dur deyin:14:

durrrrrrrrrrrrrr saliss durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :9:
sesim geldimi saliss :9::9::9:

3 ay´da 6 kilo diye kücümseme canim
ayda 2 kilodan,10 ayda 20 kilo yapar
ve hic bir yerinde sarkmaz..yavas yavas saglikli bir sekilde verirsin

durrrrrrrrrrrrrr saliss durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :9:
sesim geldimi saliss :9::9::9:

3 ay´da 6 kilo diye kücümseme canim
ayda 2 kilodan,10 ayda 20 kilo yapar
ve hic bir yerinde sarkmaz..yavas yavas saglikli bir sekilde verirsin

Ahhh canımm akabemm benim en az 30 kilo vermem lasımmm bitmezz kii vermklee buu kadarr kiloo:(

gülüm sen benim cizelgemi görüyormusun ,senin suan oldugun kiloya inmek icin cabaliyorum :)
damlaya damlaya gramlar göl olacak birgün :1:
bu yol elbette bitecek..ümitsiz olmas
yarin pazartesi yeni bir hafta yeni bir baslangic bakmissin saliss cuma´ya kadar en az 1 kilo vermis :46::46::46:

Son düzenleme:
Görmez olur muyum canım akabemm tam 17 kilo vermişin benimkinde 6 yazıyo :26::26:Önemli olann nereden başladığın değil nereye varmak istediğinn sen müthiş gidiyorsun darısı başıma tatlım:16:

Görmez olur muyum canım akabemm tam 17 kilo vermişin benimkinde 6 yazıyo :26::26:Önemli olann nereden başladığın değil nereye varmak istediğinn sen müthiş gidiyorsun darısı başıma tatlım:16:

:nazar:KIRMIZIII cım canım maaşallah bu haftada süperrr mükemmel klo vermişsin..cnm...dünden beri vakit bulupta sana msg yazamadım...sen gibi bir iradeye sahip olmak isterdim o kadar takdir ediyorum ki seni..herkesin başarabileceği bir tablo değil buu:nazar:aman sakın bundan sonra hayatın bıyunca ipin ucunu kaçırma olur mu bir kaç kilo aldıgında hemen bir kaç günlük dengeleyerek kilonu sabit tut..ve bizi sakın bıraaakmaaaaaaa...seni çok seviyoruz.........:16::16::16:
bitanem guzel sozlerin icin cok tesekkurler..emin ol bu duruma gelebilecegime hic ama hic inanmiyordum...ilk zamanlar isyanlardaydim resmen...ama emin ol ben yapabildiysem herkes yapabilir..ben 13 asindan beri diyetteydim resmen ama yillarimi aldi bu kilo belasi ve kismet bu yilaymis...darisi sizlerin basina insallah canim
gülüm sen benim cizelgemi görüyormusun ,senin suan oldugun kiloya inmek icin cabaliyorum :)
damlaya damlaya gramlar göl olacak birgün :1:
bu yol elbette bitecek..ümitsiz olmas
yarin pazartesi yeni bir hafta yeni bir baslangic bakmissin saliss cuma´ya kadar en az 1 kilo vermis :46::46::46:
canim benim..her giden gr kardir..ilk zamanlar hizli gidio kilolar sonra yine yavasliyor sporla desteklersen mein ol her hafta guzel sonuclar alabilir..Allah yardimcin olsun canim ama zaten baya kilo verdin simdiden insallah geri kalanlarida zamanla vereceksin bitanem..inancini asla kaybetme olurmmu..cok zorrlandigin anda bile bunu basarabilecegini sakin ama sakin unutma:34::34:
Canim kaptanim kirmizigulum...sensiz bu ilk gunlerimde acin yuregime oturdu...ben seni cok ozlucem...yine geliceksin burda olucaksin biliyorum ama icim hep buruk....
Destanlar yazdin bu hafta d a....muhtesem bir veda oldu...7.takimin gururu oldun...

Bu takim seni unuturmu.....
Bu kalp seni unutrmuu.....

Sakin kendini ozletme

seni seviyoruzzz

o guzwl resimlerini bekliyoruuuuz.....
:nazar::29::16::nazar:

safisimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:14::14::14: bende seni nutabilirmiyim hicccccccc..senle beraber basladik bu yola..
ablamsinn sen benim..senden ayrilabilirmiyim ben hic..sizlerde mezun olana kadar burdayim ben ablacim... senin destegin olmasaydi bende basaramazdim bitanem...
ben sizlerden ayrilamam..mezun oldum ama tuhaf hissediyorum..senin yazdiklarini okuyunca icime birsey saplandi resmen..insallah sizlerde saglikli bir sekilde fazlaliklarinizdan kurtulursunuz...ben sizin icin firsat buldukca yine burada olacagim sizlere destek olacagim...
kilolarin hayatinizi mahfetmesine sakin ama sakin izin vermeyinnnnnnnnnnnnnnnnn

bu rezzil halimmmmm $103.webp

ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

$1.webp bu dunku dugunden

$2.webpbunu bugun sinemada cekindik bucurle

$3.webp bunuda dun apartman girisinde cekindimm

alin size degisik degisik fotolar...

kirmizi gul canim sen neyaptin boyle
kocaman masallah diyorum sana :nazar: :nazar: :nazar:
mukemmelsin
oylesine bakiniyordum sok oldum canim
cok tebrik ediyorum
insallah darisi tum zayiflamak isteyenlerin basina :21:

herkesi opuyorum :9: :9: :9:

kızlar kusura bakmayın ben giremedim :17::17:annem bizdede cuma günü doktor işi vardı oraya götürdüm çok şükür şekeri düşmüs doktor böyle devam dedi 3 kilo vermiş kızı gibi anacımda diyete girdi:1::1:kardeşimin hanımıda dogum edicek 36 haftalık gebe cuma alışverişi vardı kıyafetlerini yıukadım oglumun sonra ütü derken zaman geçti inanın hem ütüledim hepo kokladım hem sevdim bebegimin kıyafetlerini işşallah benim yavrumada böle hazırlık yaparım :14::14:inanın oglumun yolunu öyle bir gözlüyorumki sormayın bir kıyafet aldım görseniz çok beyenirsiniz :55::55:bu arada dün misafir vardı onu hallet yedik içtik bugündew kkdan arkadaş geldi eşiyle gemze kocaelinden :27::27: çaya geldi yemeklride hazırlamıştım ama yemediler çay kafi dediler benide sorarsanız anne,cim geldi geleli millet geldi geleli diyeti az kaçırdım çok piişmanım :14::14::14:ama tartıldım aynı kilodayım :53::53:annecim yarın evine gidicek telafi edicem işşallah kusura bakmayın ne olur giremedim inanın trafigim okadar doluyduki annemde kızıdı pc başına oturma ben buraya kalmaya geldim sende anca onun paşındasın deyince giremedim anca bzim eski topige girdim oraya yazdım annem yarın evine dönsün işşallah bol bol yazarım artık işşallah yarında gelini doktora götürücem muayenesi var yarında giremem ama söz akşam yazarım salı ablamın oglunu doktora götürücem erkenden çıkmam lazım evden çarşamba rahmetli babama hayır işlicem hamur işleri yapıp dagıtıcez annemlerde perşembe kalp* hastanesine gidicem cuma pazarım var işşallah sizlere gece yazılı yoklama veririm meerak etmeyin hepinizide çok özledim bunu unutmayın yediklerimi yazmıyım çünkü diyete sadık kalamadım annem kızdı ben gidince sen diyete devam et dedi az yiyince dedi ben yitemiyorum sen yemeyince deyince eşimde annen gidince diyete devam et canım dedi işşallah salı diyette devam sizler nasılsınız görüşmeyeli kız kırmızı gülüm pek dadlu olmuşun bacım ya gözlerim kamaştı he :27::27::27:maşşallah diyeyim bebem darısı işşallah bizlere olsun canım benim benim çıkmam lazım annem çagırıyo bebeler:5::5:

kızlar kusura bakmayın ben giremedim :17::17:annem bizdede cuma günü doktor işi vardı oraya götürdüm çok şükür şekeri düşmüs doktor böyle devam dedi 3 kilo vermiş kızı gibi anacımda diyete girdi:1::1:kardeşimin hanımıda dogum edicek 36 haftalık gebe cuma alışverişi vardı kıyafetlerini yıukadım oglumun sonra ütü derken zaman geçti inanın hem ütüledim hepo kokladım hem sevdim bebegimin kıyafetlerini işşallah benim yavrumada böle hazırlık yaparım :14::14:inanın oglumun yolunu öyle bir gözlüyorumki sormayın bir kıyafet aldım görseniz çok beyenirsiniz :55::55:bu arada dün misafir vardı onu hallet yedik içtik bugündew kkdan arkadaş geldi eşiyle gemze kocaelinden :27::27: çaya geldi yemeklride hazırlamıştım ama yemediler çay kafi dediler benide sorarsanız anne,cim geldi geleli millet geldi geleli diyeti az kaçırdım çok piişmanım :14::14::14:ama tartıldım aynı kilodayım :53::53:annecim yarın evine gidicek telafi edicem işşallah kusura bakmayın ne olur giremedim inanın trafigim okadar doluyduki annemde kızıdı pc başına oturma ben buraya kalmaya geldim sende anca onun paşındasın deyince giremedim anca bzim eski topige girdim oraya yazdım annem yarın evine dönsün işşallah bol bol yazarım artık işşallah yarında gelini doktora götürücem muayenesi var yarında giremem ama söz akşam yazarım salı ablamın oglunu doktora götürücem erkenden çıkmam lazım evden çarşamba rahmetli babama hayır işlicem hamur işleri yapıp dagıtıcez annemlerde perşembe kalp* hastanesine gidicem cuma pazarım var işşallah sizlere gece yazılı yoklama veririm meerak etmeyin hepinizide çok özledim bunu unutmayın yediklerimi yazmıyım çünkü diyete sadık kalamadım annem kızdı ben gidince sen diyete devam et dedi az yiyince dedi ben yitemiyorum sen yemeyince deyince eşimde annen gidince diyete devam et canım dedi işşallah salı diyette devam sizler nasılsınız görüşmeyeli kız kırmızı gülüm pek dadlu olmuşun bacım ya gözlerim kamaştı he :27::27::27:maşşallah diyeyim bebem darısı işşallah bizlere olsun canım benim benim çıkmam lazım annem çagırıyo bebeler:5::5:
pasam hayirlisiyla fazlaliklarindan bir kurtul insallah o kiyafetleri bebislerine gigdirecek..allahim yardimcin olsun...
bana gelincede diyet meselesini dun noktalamis oldum...ilk kahvaltimda kendimi tuhaf hissettim sanki kacamak yapiyormusum gibi...simdilik cok yemek istegim felan cok yok ins hep boyle gider..darisi sizlerin basina insallah

bu rezzil halimmmmm Eki Görüntüle 370649

ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 370646 bu dunku dugunden

Eki Görüntüle 370647 bunu bugun sinemada cekindik bucurle

Eki Görüntüle 370648 bunuda dun apartman girisinde cekindimm

alin size degisik degisik fotolar...

Nasıl tebrik edeceğimi bilemedim o kadar büyük değişiklik var diyeceğim ama değişiklik değil başka bir şey.
Tam anlamıyla harika olmuşsun ve çok kısa bir süre içinde olmuş bu :nazar:

Bizler için tam bir azim örneğisin ..

Nasıl tebrik edeceğimi bilemedim o kadar büyük değişiklik var diyeceğim ama değişiklik değil başka bir şey.
Tam anlamıyla harika olmuşsun ve çok kısa bir süre içinde olmuş bu :nazar:

Bizler için tam bir azim örneğisin ..

cok saol canim darisi senin basina insallah..cok kisa bir sure degil ya..yaklasik 1.5 sene..ve saatlerce spor yaptim gunde... bana kalirsa cok bile surdu:1::1:
sende yakinda insallah mezun olursun:34:

tam denk gelmissin yani..bu hafta mezun oldum bende..diyet meselesi bitti artik..sen naptin nasilsin??

mezuniyetini tebrik ediyorum kirmizim:46:
cok sevindim adina
bende en son net sorunu ve tasinmadan dolayi ayrilmak zorunda kalmistim
66 larda ayrilmistim ya diyette yalan oldu o donem
uzerine 2-3 kiloda aldim malesef
simdi vermeye calisiyorum tekrar
aslinda asiri kilolu durmuyorum ama bebis dusunuyoruz nasipse
oncesinda 60 a dussem super olur
benden bu sekilde
eski arkadaslardan cogunu goremedim
azeri ganfed doga nev yok sanirim aklima gelmeyenlerde var
herkesler mezun olmus anlasilan